Translate

Не пожелавай уменията на ближния си, ако не си достоен да ги развиваш


През годините изкарах от калта на мизерията и забвението немалко аутсайдери. Които след малко слава, след като им направих канали, осигурих им пари, научих ги на някои неща, започнаха да крадат и интелектуално, и физически, и енергийно. 

Дори нямат очи да ме погледнат, за благодарност и дума да не става. Изумително е за разумен човек, но те дори са невероятно обидени, че въобще съществувам, защото на моя фон техните бъркочи, помии, лъжи, невежество, малоумен маркетинг са нелепи. Толкова са прости, че дори не могат да си представят че паразитното им охолство се държи единствено и само на този мой блог, социалните ми канали, видеата ми, и въобще на моята дейност. Те са просто заместители, истинският човек би си теглил въжето, вместо да му се налага да бъде бездарен кавър на чужд оригинал.

Тъй като аз им осигурих мои фенове, мои ученици, аз ще ги и изоблича. Защото не само ги презирам, от обида и кражби, но и ме е срам от "постиженията" им. Те нямат постижения, всичко е долнопробна имитация. така и нищо оригинално, свое не измислиха. Така и никога анализ, публикация не написаха, нито видео направиха, не събраха нито ученици нито клубове по градовете. 

Те са срам за мен, делото ми, постиженията, а бъркочите и боклуците които правят са опасни за околните, защото това са прости, безотговорни същества, без знания, без умения, без разум и базова човещинка.

Затова съм длъжен да ви кажа, кои са, колкото и да ме е срам, колкото и хиляди от вас да ни знаят, че някога уж бяхме заедно:

Барманчето, което даже снимките ми нагло ползва

"Невероятната" музикантка, която две години се излежава в дома ми, след което окраде каквото си хареса и тръгна по "свой път"

"Темпераментният" празнодумец

Има и други, някои мои "ученици" на живо, други "получили прозрение" след видеата и публикациите ми.   

А защо, ги препоръчваше някога? Логично ще се запитат някои от вас? Защото тези образи от един стар свят и събития, просто бяха помощници, асистенти, предлагащи мои неща, и нищо повече. Когато започнаха да правят мои неща, по мой тертип, отначало ги оставих на автопилот, после реших да тествам качеството, оказа се трагично, а те бяха обидени от това, но обидени бяха и тези, които искаха мое качество, не тяхно претупване. Дори за чистачки на мястото ми за базари и обучение не ставаха, винаги оставаха всичко в мизерия и чакаха друг да свърши тази работа. Както казваше цигуларката на майка ми, ти си чистачката тук, аз съм принцесата.

Вероятно слабо запознатите с лечебните храни и напълно скарани с кулинарията, биха се възмутили от такова изобличаване. Защото това видите ли били неща, световно достояние. Не е така, те правят, имитират разработени по мой, авторски начин неща, с мой почерк, яхнали изцяло моя маркетинг, описания, концепция, върху вас, моите фенове тук и навсякъде. Пример за което е фъстъченото кисело мляко, което няма кой да реализира, ако не съм му показал тънкостите - аржентински фъстък примерно. Пълен ташак обаче, за по-евтино и гъсто да се прави със скапаната видинска закваска на ЕлБи, с термофилния стрептокок и фекалният булгарикус, вместо с 21-те щама на германският топ пробиотик и нискотемпературно зреене. Има още стотици, ако не и хиляди продукти, които можеха сами да реализират и даже да бъда горд с тях, не че не съм им давал и рецепти, и прототипи за тях: сирена, кашкавали, натто ферментирал чай, мисо, оризово вино и оцет, темпе от смокинови и орех листа, амброзия, грахов лакто-ферментирал салам, елден хляб, адзуки мляко, дюлев сайдер... и най-вече, дива ферментация кефири млека, сирена. Най-лесно обаче е да имитираш, да твориш, трябва да си човек, но ако си човек, би имал свой път. 

Всичко си идва на мястото. Всеки бот, всяко самозасегнало се нищожество от мои материали, отива при тях, имитаторите. И там си създават клуб по хейт и алтернативност на оригиналните ми постижения.  Далеч преди тези имитатори, съм имал други, къде по-велики, единият даже министър председател стана, защото навреме не казах що за вкиснат провиотик е паляка лъжлив.

И друго няма да им простя, майка ми им вършеше 90% от "съвместната" дейност, нито я оцениха справедливо, нито сега дори я поздравяват ако я срещнат случайно. 

Ще ви спомена някои основни човешки качества: чест, доблест, благодарност, творчество. Който ги няма, картите са така подредени, че до две години ще бъдат напълно анихилирани.  

Живеем в шибан свят, където било нормално да си толерантен към крадеца, паразита, курвата и педала. 

Логично е този свят да бъде унищожен. И ще бъде. Така го пожелах, така ще стане.

Ще оцелеем праведните. 

Моя цел е всеки сам да си прави нещата, това и е основната дейност, да ви уча безвъзмездно онлайн, а когато си губя време, ресурси, срещу минимални такси. А който не може нещо, плаща за авторско творение.Коментари