Translate

Филм за ферментацията в растителна среда

Прилично дълго видео за растителните кисели млека. В което се постарах да обясня за видовете млено-кисела ферментация в растителна среда, коя растителна среда е подходяща и защо, кои са митовете за киселото мляко, най-честите заблуди относно вредите от соята. Обяснявам за процеса на приготвяне на кисело мляко. Разликата между различните ферментирали продукти: кисело мляко, пробиотичен йогурт и кефир. Демонстрирани са различни среди: соево кисело мляко и кисело мляко от леща. Обсъден е проблема с трайността и суроватката. Ползите и евентуалните вреди от растителните ферментирали продукти. ГМО соята, къде я има и защо я консумират точно нейните критици.

Коментари

  1. Здравейте, много исках да Ви благодаря за изключителното видео. Информацията е много полезна за мен, изчерпателна и поднесена много ясно и точно. Днес ми е супер късметлийски ден. Поздравления за чудесния блог. А бихте ли ми дали и някакво съотношение вода:зрънца за приготвянето на мляко от разстителни култури. :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.