Translate

Човекът и кръвта

Скоро се рових в Тъмната мрежа, но не за порно, какво повечето от вас, а за истини за произхода на човека. Попаднах на много скандални анализи на руски език, базиран от индийски документи, католически загадки и артефакти от Тартария. Материала завършваше с призив, информацията да не става публична в този интернет и да се представи по провокативен за разума начин, а не в лесно смилаема форма, която може да има обратен ефект. Ще се постарая да изпълня тази молба.
Ще започна около мистериите за нас, "човеците". Защо сме различни, какво ни отличава, кое "науката" не може да обясни, въпреки че го ползва активно.
Ето и главните опорни мистерии в тази мъглява теория:
  • Кръвните групи. Защо толкова ни различават, какъв е смисълът им, генетичен ключа за какво са, защо има прото- (първична) група (0) и явно нейни по-скорошни развития?
  • Кроманьонец и неандерталец, къде е изчезнал единият, изтребен или асмилиран?
  • Защо сме толкова близки до маймуните, но защо маймуните са разклонени на два клона?
  • Що за загадка са кинокефалите и защо има толкова много видове кучета?
  • Защо хората са няколко вида темперамент и хранителни предпочитания, има ли това връзка с кръвната група, ДНК, зодия или каквото се сетите?
  • Защо веганството е мода, на едни "хора" им действа добре, на други частично, за трети е мъчение, след отказа от което се чувстват много по-добре?
  • Защо пиша "хора"в кавички?
Препоръчвам ви преди да четете нататък, сами да си отговорите на тези въпроси. Първо чрез "научни" знания, после интуитивно, допълнително - с Wikipedia.
Кръвните групи са мистерия според официалната научна хронология. Те са открити по емпиричен начин (опитно), за което дори се връчва Нобелова награда в началото на миналия "век". Оттам нататък, "науката" или не може да обясни какъв е смисълът им, или не иска.
 
Това са кръвните групи, основно се приема, че са четири типа. Но според мен са точно три типа, последният от които е хибрид (AB).
Кръвната група маркира произхода на даден вид човек, което се вижда от таблицата за съвместимост. Прото-човека определено е с група 0, вероятно това е първият вид, да го нарека прототип за човешкия вид. Той може да бъде донор на по-новите прототипи, ако е 0- или пък да приема кръв от всички, ако е наново синтезиран от другите образци (0).
Опитайте се да вникнете в логиката на комбиниране на "човеците". 0 + 0 = 0 - логично, два нула прототипа могат само нула да дадат. B + 0 = B or 0, също логично. Няма да споделям логиката, помислете сами върху нея. Подсказка, уникално е поведението на най-новия модел, хибрида, с първия прототип се разцепва на A и B, а с A или B не може да се върне към първоначалния модел. Тоест, има йерархия, степенуване.
 
Очевидно е, че има някаква загадъчна логика, която е лесно уловима, но добре замаскирана зад дебели нови книги по генетика, биохомия, латински наименования, тежки термини.
По-горе виждате карта на световното разпределение на кръвните групи. Всяка дезинформация се крие зад истински факти, а истината се крие в между редовете или в случая между графиките. Американските "континенти" са ключ за загадката. Имайте предвид, че Русия е нещо много по-различно отколкото споменава съвременната история, потърсете в мрежата материали за Тартария.
Очевидно е, че нулевият модел се е разклонил на два доста различни типа "човеци", A и B. 
  • Ключ 1: Германските администратори на "Русия", откъдето е започнала колонизацията на Тартария споделят, че на Изток живеят не хора, а зверове.
  • Ключ 2: Официално научно изследване. The Ural Mountains in Russia prevented a large migration westwards from Asia (People with the gene for Blood group B). This divided the blood groups into a western group A; and an eastern group B, thus the blood group B is found in increased numbers from Asian countries. След Урал към Сиберия започва една голяма историческа загадка.
Освен за Петър 1, Чингиз Хан, пожарът на Москва при Наполеон, вижте и някои други загадки на историята и Антропологията. Например, че в Сибир наполседът откриват много по-древни "хора", отколкото официалната наука твърди, че съществуват. Откриват ги и в България, или поне такива слухове има.

Според официалната наука хуманоидите се делим на неандерталци и кроманьонци. Едните били "мистериозно" изчезнали. Според най-съвременни научни изследвания това не е чак така, или изчезването се е случило много скоро. Двата разумни вида са се могли да се комбинират. едните са били основно месоядни, другите - основно вегетарианци. A и B модели, след общ прототип? Едните на дизел (A, месо), другите на бензин (B, растения)?
Огромна е вероятността "науката" умишлено или по-вероятно нарочно грешно да тълкува реални факти, например - реконструкцията на облика на разумните хуманоиди от модели A и B. Тъй както тълкува, че двукраките динозаври били четирикраки. Както не може да обясни защо невъзможните за летене бръмбари летят и защо гравитацията не е това, което се твърди, че е.
Преди да се стартира серийно производство, винаги се пускат първоначални серии за проба на конструкцията. Маймуните са доста близки като конструкция до нас, въпреки че са конструирани за живот на дърветата. Хей, а какво по дяволите стана с дърветата в Евразия, защо всички са с живот до 200 години, къде са вековните гори и дървета?
Не ви ли е странно, че маймуните са си маймуни, но ги делим на човекоподобни (орангутан, шимпанзе и горила) и някакви други. Другите приличат по-скоро на кучета, но имат същата кинематична конструкция като човекоподобните.
Единият модел маймуни обича месо, другият - не може да го асимилира. А знаете ли, че "човекоподобните" маймуни са само от една наша кръвна група? Ами проверете де, маймуни с маймуни!
Загадки не загадки, но явно е нещата отиват натам, някои хора едва ли не да приличат на кучета. Което явно е напълно, тотално, безкрайно абсурдно.
 
Тези картинки по-горе са абсурдни, те не съществуват. Ренесансът в Западна Европа, Възраждането при нас и Революцията в Тартария ги правят напълно незаконни. Изключително научно е твърдението, че Свети Христофор всъщност е бил много красив момък, жените са се лепили на него като тийнеджърка на Джъстин Бийбър, затова той се помолил на Шефа да му плати пластична операция за да заприлича на куче.
А сега да се върна на кръвните групи, които не са фантазии като много нещата отгоре, а реалност. Разбира се доколкото може да има реалност на тази "сферична" планета, която се върти около термоядрена печка с брутални размери.
Според по-разпространените версии за кръвните групи, има следната класификация: 
  • Група 0, "ловецът". Има мощна стомашна среда (киселина, ензими) и може да разгражда месо, включително и червено. Не се справя добре с усвояването на мляко (лакоза и казеин).
  • Група A, 'земеделци". Протеините се набавят основно от житни растения и риба. преобладава растителната храна. Червеното месо не се разгражда добре. Бих добавил, че тази кръвна група е предразположена към рак и други аномалии, ако прекалява с трудно разградимите меса.
  • Група B, "чергари". При тях храносмилането активно се подпомага от бактерии, така чрез тях те могат да смилат всичко, но отново за предпочитане е растителната храна. Твърди се, че те храносмилат добре и ферментиралите млечни продукти. Длъжен съм да напомня, че вероятно заради тази група (нейно откритие), най-полезните храни за "човека" са кимчи, натто, кефир, кисело мляко, боза, бира, ферментирали сирена и риба.
  • Група AB, "биороботи". Те са редки, но стават все повече. Теоретично биха могли да усвояват всичко, но синтетично, не като нулевият прототип - всичко естествено.
Освен кръвните групи, има и друг много важен фактор, всяка група си има резус фактор. В зависимост дали е положителен или отрицателен има един специфичен антиген. Отрицателният резус фактор е необясним феномен, той е наличен само при "човеците", липсва при всички млекопитаещи и дори при маймуните. Някои дори го отдават на неземен произход, защото при пълна друга аналогия, липсва при маймуните. Отрицателният резус фактор е голяма рядкост, но на някои малки и загадъчни места преобладава, например при баските в Испания. Интересна аномалия в Близкия изток е много големият процент отрицателни "хора" в Израел на фона на под 1% отрицателност за арабското население. Смесването на положителен и отрицателен резус фактори при родителите не влияе добре на плода, включително и с фатален изход за майката, въпреки че съвременната "медицина" е успала да потисне с "лекарства" имунната атака. Тялото на майката приема плода като чуждо тяло и го атакува. В изостанали държави като България, хората и докторите неглижират този проблем, смъртността при децата е рекордна за Европа, може би и по тази причина. В Япония кръвният "хороскоп" е добил култови размери, мениджъри назначават, избират персонал по кръвна група, групират се личностни характеристики според кръвната група и резус фактора.

Но стига конспирации, по-горе стана въпрос за синтетична и истинска храна, за което съм длъжен да напомня, че:
  • Месо е тази биологична структура, която се яде в свеж (неокислен вид), за което се ползва нискотемпературно, вакуумно готвене. Вероятно група 0 могат да го усвояват и полусурово, но само свежо. Месото за група B е желателно да е самоферментирало със защитни за окислението механизми (вакуум, опушване). Има огромна разлика между месо с наситени и ненаситени мазнини, между прото-, хибридно и топлокръвно месо... дори между месо от животни със съвместима кръвна група.
  • Замислете се, че има меса и меса, млека и млека, едните са за ядене, другите са табу при някои народи. На еди места да ядеш кучета е почти канибализъм, на други - това е с кравите.
  • Под ферментация се има предвид дива, натурална ферментация, без престъпната последваща пастьоризация, термична стерилизация. При туршия ферментацията става само със сол и вода, при бирата и виното - никакво варене за стабилизация. Кефирът и киселото мляко - само от натурални, диви щамове, действието на синтетичните сухи закваски е имитационно.
  • За житните, ядките и бобовите имайте предвид, че те не са всеки в натуралния си вид, заради което страдат суровоядците от грешен хуманоиден тип. Тези растения имат мощни защитни механизми (инхибитори), която се деактивират чрез покълване и /или термична обработка и най-вече чрез разум.
  • Нищо от тези полу-аналитични разсъждения не са верни без отчитане на факта, че нито месото, нито млякото, нито растенията са в естествения си вид през последните 50 години. Бактерийно почвата е стерилизирана, хормонално и генетично животните са видоизменени, ензими и микробиом са деактивирани с химия и антибиотици.
В този материал няма истини и факти, целта му е да погъделичка разума, да провокира да си отворите очите за по-алтернативна истина, чрез личен опит да изведете свои истини.
Колкото до зодиите, в тях няма такава логика, хората много по-лесно могат да се класифицират според 8-те основни типа кръвни групи.
Този материал е пример за това, че чрез факти могат да се изведат и други истини, по-достоверни от действащата наука, която е инертна със старите си догми и "доказателства". Отворете очи и съзнание, излезте от религиозната, научна и обществена матрица.

Коментари

  1. :) Благодаря за информацията, кръвните групи са ми били винаги много интересни.
    Въобще, като изключим смешното разделение на държави, имаме много интересни
    линии на различия и сходства.
    -12 ( 13 спорен някой ако броим и змиеносец) зодии. Там отделих 4 години от живота ми да изучавам астрология и ДА, тя работи в определени граници, особено в определяне на психологически и ментални качества
    -4 Кръвни групи
    -4 основни религии
    - 3 ( някои споряд за 4) раси
    и много други, не искам да пиша, че това си е ваш форум
    Сякаш няколко създания са ни направили и заселили в различни краища, после сме си се смесили по естествен път.
    Преди време, като по-млад, четях много фантастика, защото тогава това беше единствения начин да изкарам мозъка ми в малко по-широко поле :) Сега фантастика читава почти няма...Фентъзито е еднообразно, комерсиално...
    Имам един много любим автор, Роджър Зелазни, "самоубил се" след много интересни очеотварящи и умозамислящи книги :)
    Сетих се за него след снимките на иероглифи и песоглавеца :)
    - Господаря Демон
    -Създания от светлина и мрак
    -Господарят на Светлината
    -Амбър
    -Джак от сенките
    Все за персонажи от този тип - свръх създания искащи обожание от нас, създали ни телом и завзели ума ни, каращи ни да се молим по няколко пъти на ден за да се хранят с енергията ни( създанията от етера имат нужда от мислите ни, за да съществуват) Деградирали и отегчени през хилядолетията, в борба за надмощие един с друг, което се пренася и в командваните от тях раси и създания :)
    Много благодаря за статиите, внасяте свеж полъх в ежедневието ми:)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.