Translate

Квантова теория за всичко

Имам една теория, която действа безотказно. Много по-добре от теорията на относителността на Айнщайн и безкрайната глупост на Дарвин. Теорията се базира на квантови аномалии, това е квантова микробиотика.
Ще започна от религията. Тя твърди, че светът е измамен, тялото е временна обвивка на вечна душа. Същото твърди и квантовата механика - светът е енергия, а не материя. Огромна част от учените признават, че религиозната теория за възникването на материята и разума е недоказуема, но от всички други теории най-добре обяснява всичко, от трансформацията на поповата лъжичка в жаба до плоскостта на земята.
Да заповяда класическата наука. Знаете ли, че фотонът е научен абсурд? Това е частица, която няма никаква маса. Фотонът е светлина. Ние виждаме света чрез светлина, тоест възприемаме материалния свят, чрез нематериално опознаване.
Отделно стои въпросът за квантовата неопределеност, за това че този свят е проектиран интерактивно, работи изрядно само когато го гледаме през съзнание с разум. Също като в компютърните игри, опитайте GTA5, Witcher, Crysis. Звучи налудничаво, но тази теория действа повече от всяка друга.
Светът е създаден... Значи има Бог? Е, може и програмист да е, архитект... но явно тази вселена не е възникнала нито случайно, нито чрез абсурден голям взрив. Да сте чули някъде да е гръмнал авиационен завод, при което случайно да са се образували сглобени самолети с крила, авионика, седалки и стюардеси? През ВСВ са взривени хиляди заводи за какво ли не, но от тях продуктът бе само пепел и разстопен метал.
Какво общо има с това микробиологията? Микробите не са възникнали от взрив, за тях няма налудничави теории, че са еволюирали. Има ги в същия вид от началото на проекта Земя. Но те са неделима, симбиотична част от микробиома на човека?! Което означава, че човеци е имало много по-рано отколкото ни втълпява науката. Иначе би имало квантов абсурд. Не може да има свят без разумен наблюдател. В това няма смисъл.
Каква е връзката между религия и квантова механика? Точно микробите, лактобацилите, дрождите са свързващото. Тези частици са изградени преди или заедно с клетките ни, може да проверите, че човешкия микробиом има много по-висока размерност от клетъчната структура. Клетките ни не са основа на живота, а инкубатор. Според много учени ние сме микробни, а не физически същества.
Какво са бактериите? Те са батерии - източник на енергия, имат свое електричество, своя честота. Някои теоретици твърдят, че микробите в нас комуникират квантово, мигновено.
Без съмнение човек е енергийна структура, със свое биополе, аура, чакри... вземете един импедансен анализатор и ще се уверите, че това не е фантастика.
Какво захранва електричеството в нас? Моя теория е, че електрическия генератор в нас са бактериите. При енергийни аномалии, а всяка болест е такава се наблюдава дефект на микробиома. Луди и не чак толкова теории и експерименти - колкото искате. Има и една книга, която периферно докосва тази плоскост, която може да свалите тук.
Много хора търсят поправка на здравето си чрез храна. Немалко от тях успяват, но не знаят защо. А това е защото се хранят с микробна и добра за микробиома храна: зеленчуци, плодове, активни зърна, ферментирали продукти. И обратното - бързите захари, токсините от месото, алкохолът ангажират много сили на микробиома за неутрализация на вредите.
Чудодейният пост ("гладуване", автофагия) е нищо повече от тежим на тока, изключване на електростанцията за профилактика. Микробите рестартират системата, правят си самодиагностика и след това са много по-ефективни. Презареждане.
Затлъстяването е функция на лошо разбиране за енергийната ни същност. Храната, която е добра за нас, всъщност трябва да е добра за микробиома. Не сте ли се чудили защо зелето е толкова невероятно полезно, но ние не го разграждаме? С него се храни микробиома, целулозата е любима микробна храна. Има много храни, които нямат калории за тялото ни, но по експериментален път е установено, че са полезни... това са храните на микробиома (цикория, земна ябълка, моркови, цвекло, трици, редокс захарите на покълналите семена и др.)
Когато човек няма енергия означава, че е дебалансирал микробиома си. И въпреки че се храни с много калории, тази окислена храна не е добра за микроорганизмите. Месото е развъдник на дрожди, един като цяло паразитен организъм с основно санитарна функция. Алкохолът е убиец на микробиома. Бялата захар е убиец на микроорганизми. Окислените мазнини (всички олиа, зехтини, тахани, масла в супермаркетите) убиват микробиома.
Най-голям геноцид идва от антибиотиците. Те унищожават микробиома, оттам пада енергията в човека, срива се имунната система, нервната система. Бас ловя - вие не знаете това, че антителата са структури изплетени от микробите ни.
Пребиотичната терапия е отлична основа за добро здраве. При недостиг на свои полезни бацили, внасянето им отвън никак не е трудно - живи храни, живи зърна и диво ферментирани храни като кимчи, натто, кефир, множество видове кисели млека, бактерийни сирена, боза, комбуча, реджувелак и др. Има дори синтетично консервирани пробиотични добавки, които вършат вълшебна работа... на фона на цялото нямане на друга алтернатива. Не ви ги препоръчвам - яжте най-добре диво ферментирала туршия, кимчи или растително кисело мляко в натурален заквасител.

Теориите се потвърждават или отхвърлят само с експерименти и солиден ментален анализ. На снимката виждате галванометър, два електрода в почва (магнезиев и меден). Най-голяма енергия се получава от поливане на почвата със суроватка от кефир. Бактериите в почвата са мощен енергиен източник, което се потвърждава от силно специализирани и умишлено неразгласявани опити. Тази енергия е възобновяема и на практика неограничена, необходима е само вода, влажна среда за бактериите и температура над 15 градуса. Огромен бонус е , че анаеробните бактерии нямат достъп до разрушаващият ги кислород. Между другото, възобновяем е и нефтът, което го доказаха отново пълните "изчерпани" находища. Нефтът е продукт на бактериите, затова е толкова близък по състав до нашата кръв.

Коментари

  1. Близо година след като си го публикувал, ако представлява интерес все още. Квантовата теория е от областта на физиката. Затова ще си позволя още една физична аналогия. Законите на термодинамиката. По принцип целият органичен свят е едно движение срещу, насреща, против ентропията. Разумът е едно следващо усложнение на материята, енергията или каквото решиш пак в същата посока. И не подлежи на научна трактовка, поне засега. Поне според мен. Нито от дарвинизма, нито от друга научна теория. Разбира се : "...в началото бе словото". Какво следва по нататък? Според мен следващото усложнение е човешката общност. Не като самоцел, а за да гради човек познание. За това е нужно време. Време, в което отделни индивиди на общността да не са заети с "преките си задължения". В животинския свят това са две неща : да се наядеш и да не бъдеш изяден. Бегъл преглед на познатата ни история на цивилизациите показва, че няма човешка цивилизация, която да няма своя специфична храна. Която да задоволява естествените нужди на общността, при икономия на време. Някой ги е раздавал. Господ, извънземни, не знам. За нас християните това е хляба. "плът от плътта му". "Мистерията на живия хляб". Тук идва мястото на традицията. Понеже е дар, извън нашето познание, трябва да се спазва технологията. Дадена ни също в дар. Индустриализацията на процеса, без разбиране за същността му, води до плачевния днешен резултат. По-лошото е, че вече се досещаме за "белята", която сме направили, но не искаме да си признаем. И да се поправим. Имам предвид като цяло.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.