Translate

Квантова теория за всичко

Имам една теория, която действа безотказно. Много по-добре от теорията на относителността на Айнщайн и безкрайната глупост на Дарвин. Теорията се базира на квантови аномалии, това е квантова микробиотика.
Ще започна от религията. Тя твърди, че светът е измамен, тялото е временна обвивка на вечна душа. Същото твърди и квантовата механика - светът е енергия, а не материя. Огромна част от учените признават, че религиозната теория за възникването на материята и разума е недоказуема, но от всички други теории най-добре обяснява всичко, от трансформацията на поповата лъжичка в жаба до плоскостта на земята.
Да заповяда класическата наука. Знаете ли, че фотонът е научен абсурд? Това е частица, която няма никаква маса. Фотонът е светлина. Ние виждаме света чрез светлина, тоест възприемаме материалния свят, чрез нематериално опознаване.
Отделно стои въпросът за квантовата неопределеност, за това че този свят е проектиран интерактивно, работи изрядно само когато го гледаме през съзнание с разум. Също като в компютърните игри, опитайте GTA5, Witcher, Crysis. Звучи налудничаво, но тази теория действа повече от всяка друга.
Светът е създаден... Значи има Бог? Е, може и програмист да е, архитект... но явно тази вселена не е възникнала нито случайно, нито чрез абсурден голям взрив. Да сте чули някъде да е гръмнал авиационен завод, при което случайно да са се образували сглобени самолети с крила, авионика, седалки и стюардеси? През ВСВ са взривени хиляди заводи за какво ли не, но от тях продуктът бе само пепел и разстопен метал.
Какво общо има с това микробиологията? Микробите не са възникнали от взрив, за тях няма налудничави теории, че са еволюирали. Има ги в същия вид от началото на проекта Земя. Но те са неделима, симбиотична част от микробиома на човека?! Което означава, че човеци е имало много по-рано отколкото ни втълпява науката. Иначе би имало квантов абсурд. Не може да има свят без разумен наблюдател. В това няма смисъл.
Каква е връзката между религия и квантова механика? Точно микробите, лактобацилите, дрождите са свързващото. Тези частици са изградени преди или заедно с клетките ни, може да проверите, че човешкия микробиом има много по-висока размерност от клетъчната структура. Клетките ни не са основа на живота, а инкубатор. Според много учени ние сме микробни, а не физически същества.
Какво са бактериите? Те са батерии - източник на енергия, имат свое електричество, своя честота. Някои теоретици твърдят, че микробите в нас комуникират квантово, мигновено.
Без съмнение човек е енергийна структура, със свое биополе, аура, чакри... вземете един импедансен анализатор и ще се уверите, че това не е фантастика.
Какво захранва електричеството в нас? Моя теория е, че електрическия генератор в нас са бактериите. При енергийни аномалии, а всяка болест е такава се наблюдава дефект на микробиома. Луди и не чак толкова теории и експерименти - колкото искате. Има и една книга, която периферно докосва тази плоскост, която може да свалите тук.
Много хора търсят поправка на здравето си чрез храна. Немалко от тях успяват, но не знаят защо. А това е защото се хранят с микробна и добра за микробиома храна: зеленчуци, плодове, активни зърна, ферментирали продукти. И обратното - бързите захари, токсините от месото, алкохолът ангажират много сили на микробиома за неутрализация на вредите.
Чудодейният пост ("гладуване", автофагия) е нищо повече от тежим на тока, изключване на електростанцията за профилактика. Микробите рестартират системата, правят си самодиагностика и след това са много по-ефективни. Презареждане.
Затлъстяването е функция на лошо разбиране за енергийната ни същност. Храната, която е добра за нас, всъщност трябва да е добра за микробиома. Не сте ли се чудили защо зелето е толкова невероятно полезно, но ние не го разграждаме? С него се храни микробиома, целулозата е любима микробна храна. Има много храни, които нямат калории за тялото ни, но по експериментален път е установено, че са полезни... това са храните на микробиома (цикория, земна ябълка, моркови, цвекло, трици, редокс захарите на покълналите семена и др.)
Когато човек няма енергия означава, че е дебалансирал микробиома си. И въпреки че се храни с много калории, тази окислена храна не е добра за микроорганизмите. Месото е развъдник на дрожди, един като цяло паразитен организъм с основно санитарна функция. Алкохолът е убиец на микробиома. Бялата захар е убиец на микроорганизми. Окислените мазнини (всички олиа, зехтини, тахани, масла в супермаркетите) убиват микробиома.
Най-голям геноцид идва от антибиотиците. Те унищожават микробиома, оттам пада енергията в човека, срива се имунната система, нервната система. Бас ловя - вие не знаете това, че антителата са структури изплетени от микробите ни.
Пребиотичната терапия е отлична основа за добро здраве. При недостиг на свои полезни бацили, внасянето им отвън никак не е трудно - живи храни, живи зърна и диво ферментирани храни като кимчи, натто, кефир, множество видове кисели млека, бактерийни сирена, боза, комбуча, реджувелак и др. Има дори синтетично консервирани пробиотични добавки, които вършат вълшебна работа... на фона на цялото нямане на друга алтернатива. Не ви ги препоръчвам - яжте най-добре диво ферментирала туршия, кимчи или растително кисело мляко в натурален заквасител.

Теориите се потвърждават или отхвърлят само с експерименти и солиден ментален анализ. На снимката виждате галванометър, два електрода в почва (магнезиев и меден). Най-голяма енергия се получава от поливане на почвата със суроватка от кефир. Бактериите в почвата са мощен енергиен източник, което се потвърждава от силно специализирани и умишлено неразгласявани опити. Тази енергия е възобновяема и на практика неограничена, необходима е само вода, влажна среда за бактериите и температура над 15 градуса. Огромен бонус е , че анаеробните бактерии нямат достъп до разрушаващият ги кислород. Между другото, възобновяем е и нефтът, което го доказаха отново пълните "изчерпани" находища. Нефтът е продукт на бактериите, затова е толкова близък по състав до нашата кръв.

Коментари