Translate

Източникът на похотта

 
Защо мъж се възбужда от голи жени, защо го привличат определени зони от женското тяло? Измислени са десетки измислени науки, които да обяснят това. Религия, психология, сексология, биология... всичките им теории и аргументи са абсурдни.
Религията го отдава на похот, но каква ти похот у 100% от мъжете? Психологията го отдава на символизъм, влечение към майката и други импровизации на психично болни хора с университетски дипломи. Сексологията е ВиК наука... размери, напасване, цокъли, кълчища.
Истината е съвсем различна, тя се извежда индуктивно...
Човек не се състои само от клетки, кости и кожа. Влечението към чуждо месо би било болестно състояние, ако наскоро не осъзнахме нещо много важно. Ние сме микробно-ензимни организми. Влечението ни е към микробните и ензимни източници, които са табу. Жената има два такива достъпни източника - гърдите и вагината. Скандално, нали? Но е факт! Има и трети източник, който не е толкова скандален... целувките също са ензимна дифузия и обмяна на бактериен материал.
Ще отклоня малко табу темата с друг скандален факт. Животните също са микробни източници. Включително хищниците. Тези хищници не убиват животни от глад и кръвожадност. Те нападат ензимно-микробни резервоари, поглъщат първо вътрешностите на тревопасните. За да си осигурят функциониращ микробиом. "Приоритети" - казало кучето и си облизало задника... друг микробиомен източник, лактобацилус булгарикус точно оттам излиза, колкото и оди за него да пишат пишман учените.
Да се върна към похотта. Тя е доказателство, че микробиологичната ни същност контролира разума. Пряко го прави с ензими и хормони, опека над нервната система, функциите на мозъка. Хей, та сексуалното влечение дори и необразован човек знае, че се дължи на хормони. Хормоните са продукт на микроорганизмите ни. Убием ли ги с антибиотици и стрес, кофти храна и алкохол, ставаме импотентни. Сега може да си обясните много по-директно нещата, от всичките заобиколни научни алабализми.
Мъжът се възбужда от женски гениталии, зад които е основен микробен източник с милиарди лактобацили, киселинна среда, съживителна (редокс) сила. Тази възбуда рационално не се обяснява. Също не се обяснява и възбудата по женски гърди, място което осигурява микробна и ензимна храна за малките човечета.
Самият секс е интересно микробиологично мероприятие. Мъж навлиза в една чужда, агресивна микробно активна среда, в която сперматозоидите му гинат на 99.99%. Но въпреки това нещо в психиката, душата му дава неконтролируемо желание да го прави.
Дали микроорганизмите нямат контрол над съзнанието ни? Определено и доказано го имат с храната, точно те са причината да чувстваме глад. Глад за ензимна храна, която след като е изтеглена от магазините, настъпват здравословните аномалии.
Глад за храна, желание за секс, нелогичен копнеж към ензимни източници... какво ли още контролират микроорганизмите в нас?
Сексът е обмяна на микроорганизми, заквасване, ферментация. Той е тест за микробиологична съвместимост, диагностика за бъдещо поколение. Жената може да има много силна микробиомна среда и не всеки мъж може да я оплоди.
Аз съм мъж, женските компнежи няма да ги обсъждам, не съм надарен с научна глупост като психолози, сексолози и други безделници на наша данъчна издръжка. Уважаеми дами, тази теория ще обясни и вашата възбуда и копнежи.
В един по-широк мащаб, има вероятност да се окаже, че любовта е микробиологична, а не хормонална производна. Та самите бактерии имат квантово поведение, за тях няма време и пространство, гравитация, данъци и промоции за Черен петък. Което означава, че бременна (ензимно нуждаеща се) жена има нужда не от BMW за подарък, а от туршия. Отделен е въпросът, че туршия не се продава никъде, не и тази от която има нужда, от диво ферментиралата.
И все пак, вечният въпрос, има ли значение размерът? Какъв ти размер за неща случващи се на микроскопическо ниво? Има значение само кефът на микробиома. 

Коментари

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.