Translate

Какво се крие зад ГМО истерията?

Дезинформационната машина, състояща се от учени на бюджетна или корпоративна издръжка и журналисти по същата схема на обслужване на интереси, целенасочено "разлайват кучетата" в напълно грешна посока.
Незнайно как, но най-човешката храна, зеленчуци, плодове, ядки, кореноплодни, зърнени и бобови се оказа вредна. Заради ГМО! Мнозина не знаят какво е това, освен че е много страшно. Това е просто генно-модифициран организъм. Какъвто е и всяко куче.
И така, имаме модифициран геном. Е и? Ускорена еволюция? По-скоро е самохвалство на учените, че са променили света. В действителност обаче, Хомо Сапиенс е на прекалено ранен маймунски етап си за да постигне нещо толкова велико. А и главният Генен Инженер не би позволил такова безобразие без сериозен пердах на непослушните буболечки.
Какво се случва в действителност, защо храната и особено растителната става все по-некачествена, невкусна, синтетична, не носи здравословни ползи?
Истината е друга, не в генома, а в микробиома. Длъжен съм да спомена, че микробиомът има милиардократно по-обемно генно измерение, там на човек и през ум не му минава дори да се хвали, че е постигнал непостижимото.
Храната умишлено се скапва, не геномно, а микробиомно. Не чрез промяна, а чрез пълен геноцид. Или поне опит за такъв.
Ето как става това:
  • Растенията, както и човек са не само клетъчни, а най-вече микробни структури. В, около тях има микроорганизми, те ги регулират, пазят, организират енергетиката;
  • Почвата, която осигурява среда и храна за развитие е изцяло микробен продукт. Възобновяем! Микроорганизми определят плодородието, състава на почвата. При умъртвяване на почвения микробиом, узряват... пустините;
  • Въздухът е една микробиомна супа. Точно растенията са в основата на кръговрата в тази структура, те приемат, заквасват, отдават микроорганизми. И водораслите, и горите са в основата на микробиологичният планетарен кръговрат;
  • Насекомите са много важни, те не са вредители, а мобилни заквасочници! Чрез тях растенията комуникират с околната среда, приемат и отдават сигнали за промяна, адаптация. Така наречените вредители са индикатори за бактерийни аномалии, които те или поправят, или се появяват в счупена микробно среда. Също както нашия организъм като го счупим с антибиотици и алкално хигиенизиране, ни нападат вируси и гъбички;
  • Хладилникът! Той сваля температурата до такава, в която микробиомът заспива, не върши защитна и облагорадяваща функции. Растителните "храни" вътре се окисляват, с което стават по-вредни от това да самоферментират навън.
Не ГМО е проблема, а антибиотичната стерилизация на растенията. Почвите и посевите се пръскат с агресивни химикали, поливат се с вредна за микроорганизмите вода, облъчат се с електромагнитните полета на далекопроводи. Чрез процеса оран се изкарват анаеробните бактерии на повърхността, където да загинат. Премахването на "плевели" пречи на естественото микробно възстановяване на почвите.
Най-обогатяващото азотно и микробно растение, СОЯТА е заклеймена като ГМО.
Колорадските бръмбари, които за разлика от политиците си вършат отлично работата, се избиват целенасочено, а покрай тях и други Божи създания, като пчелите. Пчелите са най-активния микробиомен регулатор, цялото им тяло е проектирано да поема, пренася, обработва и консумира микробни структури. Всички пчелни продукти са отлична микробиомна среда. Но и те се атакуват чрез постепенно заместване със зомбирани със захар и химикали ялови създания.
Растения, отгледани в микробно стерилизирана среда са непълноценни, микробно не толкова добре смилаеми за храносмилателният ни тракт. Тракт, задвижван, регулиран от микроби. От който тръгва цялата човешка енергетика, където се формират хормоните за психиката ни, синтезират се витамините и се оформят защитните специални части на имунитета.
БИО-храните? Те си струват парите, не защото не са ГМО, а защото се отглеждат в микробни условия, а не чрез синтетични хранителни вещества (торове).
Липсата на почвени бактерии в храната е основата на всички алергии, просто се къса обратната връзка, няма комуникация между нашите защитници и околната среда. И не само на алергии, а на много други здравословни смущения, от банално затлъстяване до рак и психически разтройства.
Какво да ги правим ГМО храните? Заквасете ги, чрез дива ферментация. По-бавно ще е от натуралните храни, но ферментиралата храна си възстановява здравословните ползи. Живите бактерии не признават истерични и псевдо-научни алабализми.
На снимката виждате диво ферментирала туршия (в солена вода и нищо повече). Обилната бяла субстанция на дъното е лакто-бацилен концентрат, милиарди живи бактерии. Те с лекота разграждат негативите и възкресяват позитивите на всякакви растения с бавни олигозахариди. По-бързите захари са в основата на прибиотично-дрождевото преструктуриране в реджувелака, кваса, виното, комбучата, кефира и бирата.

Коментари