Translate

Момичетата и сексът - опасна комбинация

Малкият човек се появява на бял свят от специално микробиомно място, но самият той все още е микробиологично стерилен.
Ако майка му го кърми с това, за което природата я е дарила с бюст, микробиомът на човечето се изгражда правилно, имунитетът се оформя без необходимост от ваксини. Няма алергии, умствени аномалии, телесни деформации. Освен ако кърмата на майката не е дефектна от антибиотици, хормони, алкохол, цигари, розови и други цветове хапчета.
Натам на момченцата им растат пишлетата, а микробиомът на стомаха им става истинска фабрика, около която се движи живота. Поривите на микробиома са в основата на сексуалното влечение.
С момиченцата обаче се случва още едно микробиомно чудо. Женските гениталии са предпазени от млечно-киселата среда на мощни бактерии. В началото тези бактерии слизат от стомаха, по-натам се развива собствена лакто-среда. После!
И така, момиченцето става жена, точно когато тази среда се оформи и може да понесе бруталната инфекциозна сила на менструалния цикъл. Тоест менструацията е свързана с узряването на микробиома, а не обратното.
Друга инфекция са порасналите пишлета на момченцата, по които лактосреда няма, има много кофти анаеробни гъбички и бактерии, особено ако момченцата се "дезинфекцират" със синтетични козметични продукти.
Ето затова сексът за младите девойки е изключително опасна дейност. Момичетата геномно с бюст, бедра и всички други прелести може и да са узрели, но микробиомно са гола вода.
Представете си в неузряло кисело мляко да вкарате патогенни бактерии. В мляко, в което още млечно-киселите бактерии не са установили своята държавност, сила, институции, специални части. Навлизането на патогенни нашественици на този ранен етап разваля млякото завинаги.
Същото е с момичетата. Ранният секс може да им развали вагиналната закваска завинаги, в най-лекия случай да имат перманентна гъбична и плесенна инфекция за години наред. В един от лошите случаи остават стерилни. Сред най-жестокият изход са туморните образувания. Туморите са функция на дефектен или слаб микробиом, на липса на съпътстващите го редокс (антиокислителни) дейности, на които са способни единствено бактериите.
Момченцата са инфекция за младите момичета не само тяло в тяло, но и с презерватив. Презервативът има жесток антибактериален слой, който смазва и без това слабият вагинален микробиом. Отделно е навлизането на въздух, в среда на анаеробни (не обичащи кислород) микроорганизми.
Ако и да се налага (но защо по дяволите) секс с младо момиче или жена със слаб микробиом, то телесната обработка и дезинфекция на части от тялото не е редно да е алкална (сапун), а микробиомна (суроватка от кисело мляко) или специална млечно-кисела смес от Lactobacillus crispatus, Lactobacillus jensenii, Lactobacillus iners, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus acidophilus (вагинални бактерии).
Всичко описано по-горе не се отнася само до момичета, а и до зрели жени. Защото огромна част от жените имат слаб вагинален микробиом, следствие от антибиотици, храна, алкохол, цигари, синтетично бельо и сбъркана концепция за телесна хигиена. И той не се възстановява месец след спиране на медикаменти и цигари, а се поправя с години.
Микробиомната теория обяснява и защо не е редно да се прави секс около менструалния цикъл, когато бактериите са мобилизирани или са отслабени от битките за запазване на киселинността и чистотата. Също и по време на бременност, когато и храносмилателните, и вагиналните, и всички бактерии са дежурни около плода.
Обяснява и защо множеството полови актове са всичко друго, но не и полезни за здравето, за микробиомното му измерение. Над 6 часа трябват на една жена да неутрализира нашествието от кислород, неправилни бактерии, антибактериални гадории по презерватива. И то на здрава вагинално жена.
Сексът е сложно мероприятие, около микробните измерения на което човек не се замисля. Микробиомното невежество води в най-добрият случай до сексуален дискомфорт.
Много е важно мъжът да пази микробиологична чистота по честотите на тялото си, които участват в секса. И тук невежеството е огромно, а дезинформацията по медии и официална медицина - престъпна. С продукти, производни на сода каустик и петрол, микробиологична хигиена се не постига. След употребата на тези продукти настъпва царството на гъбичките.
В заключение ще ви кажа, че сексът е най-сложното микробиологично взаимодействие между хората. При здрав микробиом, болести и инфекции не може да има. Обмяната на добър микробиом прави и двамата партньори по-здрави, по-красиви, по-обвързани един с друг. Основно измерение на любовта е микробиомното. Индикатор за което са пеперудите в стомаха, вибрациите на двата килограма микроорганизми, чиято империя е именно там. Факт е, че само доволните микроорганизми могат да подмладят тялото ни, това им е работата - да противодействат на стареенето. Много хора спират секса с възрастта и затова стареят. Или са с неподходящ микробиомно партньор. 
Звучи паранормално, като квантовата механика, но щастието е генерирано точно от бактерийният комфорт. Защото всички хормони и витамини са синтезирани с помощта на бактерии. Сексът е единственото микробиомно човешко сливане, което води до взаимно щастие.
***
След приказките е време за практиката
 
За да не звучи всичко това като истерични алабализми на диванен философ с незнайно от кого одобрена (псевдо)научна дисертация, имам практическо решение за изброените по-горе проблеми. Предварително третиране с такива микробиомни кремове, които най-добре почистват, хигиенизират, обезгъбяват. В някои от новите дизайни има точно голяма част от интимните бактерии, споменати по-горе. Ще ви помоля да не пишете за цени, оферти и други материалистични безсмислици. Правя само наука и предлагам помощ за приятели. Обратната връзка с приятели и тествани приятелки доказва тезата така, както и Нобелова награда по медицина не би могла.
А това е демонстрация на твърденията, млечно-киселото бактерийно мазило има параметрите на вагиналната среда (киселинност и редокс-потенциал) и ги установява върху кожата.


Коментари

  1. Поздравления! Статията обяснява много проблеми, които ни съпътстват в настоящето. Използването на черва от животни за презервативи в близкото и далечно минало, вместо латекс със смазка, вече не ми се струва странно.

    ОтговорИзтриване
  2. Как мога да се сдобия с един от тези прекрасни микробиомни кремове ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Група Extreme Health Mentors. Влизат само стойностни хора. Парите не са стойност. Нито профилите с чужди пишман-мъдрости.

      Изтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.