Translate

Био-прашинки на вятъра

Живеем в скапани градове, дишаме скапан въздух, облъчени от скапани "комуникационни" полета. И всички го знаят болезнено отлично. Но го преглъщат безропотно, защото няма по-добър опиум за некреативната личност от самосъжалението. Мръсният въздух и вода, лошата храна, отвратителната градска среда са оправдание за деградацията на дух и тяло.
С пари здраве се не купува, то се гради само с разум. Никоя машина не може да пречисти въздуха и водата, да сготви здравословно. Никой магазин не може да предложи ефективно решение.
През годините опитах всички средства за филтрация на въздуха, никое от тях не сработи, алергиите продължиха, сънят не се подобри.
Всички нови човешки технологични постижения са смехотворни в сравнения с механизмите на биотехнологичния свят, в който живеем. Човешката дейност е просто прашинка на вятъра. Да, много прах има в градовете, но дори и слаб вятър с лекота го отвява. Прекарайте най-мизерния и токсичен въздух през филтър от морска вода... той ще бъде обезвреден.
Били виновни нафтовите автомобили, печките на твърдо гориво, електроцентралите. Всичко това са нищожни фактори. Цивилизацията е преживяла планетарни горски пожари, метеоритни бомбандировки, колосални изригвания на вулкани. Дори не са били отразени в хрониките.
Балансът на тази планета се поддържа от микроорганизми, те обогатяват почвата, изяждат токсичните тъкани и излишната химия, поддържат живот във водата, определят състава на атмосферата, абсорбират ултравиолета. Има ги от началото на Вселената, ако не и по-напред.
Човеците сме един сбор от чаркове: кости, мускули, кръв, мазнини... който би се разпаднал, ако нещо не го поддържаше сглобен, чист, жив. Нещото са микроорганизмките. Къпете се в несвяст с алкална химия (NaOH), пийте антибиотици и ще усетите тяхната липса във вид на затлъстяване, алергии, психични аномалии, рак.
Имате нужда от защита, дрехи, филтри... скафандър за да оцелеете в градска среда? След има няма сто години, ще ни смятат за идиоти заради тези заблуди.
Та ние имаме имаме скафандър! Това са бацилите и дрождите по кожата ни, пълният спектър на микробиома.
Имало прах във въздуха. Тежки метали, радиация. Е, и? Има си ги, също както има ледниците, истеричните жени и пишман културистите с епилирани... части на тялото. Външните фактори не могат да се променят, можем само да мобилизираме своите сили за да ги неутрализираме.
В нормалният случай човешкото тяло е покрито с нано слой от микроорганизми. Затова гол абориген е къде по-устойчив на агресията на градска среда от най-чистия учен с три ката лабораторни дрехи и шнорхел с активен въглен.
Всеки човек може да възстанови микробиомният си скафандър, стига да пожелае да приключи с оправданията и самосъжаленията.
Ще ви върна в началото на миналият век. "Великата" Британска империя се подиграва на българския селянин, че се къпе веднъж седмично, докато кралските поданици го правели всеки ден. Тогава британски поданик е живеел по 40 години, български селянин - над 100 години. От друга страна като си мръсен постоянно е нормално да се къпеш всеки ден. Като не можеш да направиш качествен сапун, ползваш некачествен ежечасно.
Човешкото тяло може да се самопочиства, също както и тялото на всяко живо създание. Нали не си въобразявате, че претопвач на свинска мас в сода каустик е по-велик от Създателя?
Ако наистина живеете в кофти среда, а тялото ви алармира чрез алергии, акне, лишеи, преждевременно стареене, то това означава само, че сте износили био-скафандъра на Създателя.
Тази защита лесно се възстановява, чрез следните процедури:
  • Край на къпането с разтворени в химия мазнини. Най-добра алтернатива е африканският черен сапун, в който вместо сода каустик се използва природна основа, пепел;
  • Пробиотично и пребиотично подхранване на кожата;
  • Естествени дрехи, които не се перат с химикали;
  • Никаква синтетична козметика за овлажняване, ароматизиране и пишман подмладяване.
Преди да изляза сред агресивната атмосфера на София, от два месеца третирам кожата си с млечно-кисели и натто структури, наподобяващи козметични кремове. Казвам наподобяващи, защото това не е козметика, а био-защита. Жива, а не стерилно промишлена.
Лице, уши, коса, брада, ръце, вътрешна част на носа... пълна защита. Защита не само от сажди, прах, тежки метали, но и от радиация. От ултравиолетова, електромагнитна, алфа, бета и гама. Не откривам топлата вода, просто копирам защитните механизми на почва, растения и животни. Чувствам се отлично, 20 години по-млади хора до мен са лелки и чичковци.
Най-висока степен на защита има кефирено-натто "био-скафандъра". Редокс сила от -288mV с киселинност, pH - 4.4 е една невероятна мощ, непозната на никой промишлен продукт.
Всичко това са само приказки, емоция и хубави картинки. До момента, в който ножът не опре до какала и не се окаже, че за никакви пари на света, който и да е крем, лечение, доктор, йога, екстрасенс не могат да ви спасят. 
Нахакана публикация, а? Е как няма да се, след като е стъпила върху проверка от десетки изпитатели? Истината се познава само чрез опит.


Коментари