Translate

Паралелната реалност и бижутата

В нашата реалност, това е лудост. Защитата от електромагнитните лъчения. Оргонитът пък е шарлатанство или псевдо-наука. В повечето случаи наистина е така.
Какво е оргонитът? Преобразовател на лоша енергия, дали от биологични транслатори или от техногенни. Научно погледнато той е рефлектор + вибратор, тоест антена. Само, че антена, чупеща вълните като ги насочва/фокусира върху кристала.  
Как действа? Кристалите имат уникални свойства, каквито науката или не иска да обясни, или не може. Само може да видите чудото на кристала, чрез пиезо-електрическа запалка. При натиск, се образува силно електричество. Аналогичен е процесът в повечето слушалки. Под въздействие на ток се образуват електромагнитни вълни. Тоест - възможно е и обратното. Няма никаква мистерия, много добре описан, и използван в практиката процес. Което означава, че оргоновите преобразуватели на енергия се базират на практика, а не на шарлатанство. Обикновено оргонитът стяга кристала в смола да да може всяка малка вибрация, уловена от металните компоненти да предизвика вибрация, натиск, преобразуване на един вид енергия в друг.
В най-добрите оргонити са комбинация от скъпи метали, като сребро, и дори злато във вид на фолио и качествен кристал. В най-добрите се влагат изкуствени диаманти.
Действието на оргонита може лесно да се установи с такъв експеримент, структурираното замръзване на вода.
 
Това царско фолио в наши дни би се приело като лудост, конспирация. Метал, обвиващ скъпоценни камъни... оргонити. А нагръдника? Скиптърът, обеците, метализираните дрехи?
Кралете били луди? 
И фараоните ли? В онази жега да носят на главите и по телата си метално-кристални ризници. И нещо повече, да се изолират в екранирани ковчези.
Елитът на всички култури е тежко брониран в премиум оргонити. Във всички времена.
Ще кажете суета?
 
Нима са суетни свещениците от всички религии? Какво всъщност е аурата? Не е ли чисто енергийно поле?
 
Тежка оргонова защита са имали хора от различни съсловия, не само крале и жреци. Защо са им били нужни толкова сложни и невероятно скъпи (по днешни цени) оргонови ризници? В наши дни в Индия и много други култури е запазена тази "традиция" (или необходимост).
Запазени са и в нашата култура, във вид уж на традиционни носии.
Вижте това, защита на какво? На девствеността? Или ръкохватка за игра на хора в несвяст? Глупости! 
 
На мен ми прилича на маниакално екраниране на чакрите, на биоенергетиката на човешкото тяло. Интересно от какво точно в миналото са се екранирали хората?
А това е екранът на главният човек във всяка държава, най-елитната защита. А ние се правим на луди с някакво алуминиево фолио. Поне със соли кристал да бе поръсено, ако ще да е евтин кавър на стари енергийни ризници. 
Суета ли са пръстените, огърлиците, ланците, диадемите или са нещо много повече? Не е ли остатък от някакво минало, подсъзнателна защита?
Какво всъщност е амулетът? Не е ли модифицирана защита срещу зловредна енергетика?
Много е вероятно елитът на човеците да знае за силата на скъпоценните метали в комбинация с топ кристали. 
А ние, простолюдието, напротив - затворени сме в мощни енергийни полета на променливия ток в мрежата на стените, постоянно облъчвани от вече безплатни смартфони, интернет, радио, телевизия, микровълнови печки, безжични камери. Може би някога е нямало бедни, а всички са имали защита от енергетиката, или са я слагали само в определени случаи... както ние противогазите при химична или ядрена авария?
За глупавият човек, умният изглежда луд. Лудият човек е свободно мислещият. Този, който намира в този материал обяснения за много мистерии. Човекът, за който подобен вид алтернативен поглед върху нещо толкова обикновено като пръстен с камък е звено от скъпоценната верига на познанието за себе си и за Света.


Коментари


  1. Във филма Ангели история за Любовта е показано много точно и ясно това което е написано в тази статия.Да диамантите правят чудеса със нас и в двата аспекта .Както могат да ни помагат така могат и да ни заблудят.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.