Translate

Паралелни светове - мега Злодеят

Разумният човек би могъл да промени Света към много по-добро. Или към брутално Зло. Представете си, че има паралелен на нашия свят където Невежеството е Сила, а Злото е Добро. Свят, който не е подходящ за нашите души и добрите, зли хора хора се опитват да съкратят пребиваването на човеците в него до максимално кратък срок, във възможно най-малка популация.
Ще започна промяната към по-зло чрез налагане на дезинформация, чрез уеднаквяване на образователната система по целия свят. Това образование, промиване на мозъци ще бъде задължително за всеки, налагано с полиция, глоби, затвор, медийно разобличаване, обществен натиск.
Ще заменя религиозната секта, показваща част от истината, с друга и единствена секта. Това ще бъде науката, със същата йерархия, жреци и ритуали, във вид на доктори на науките, професори, академици, нобелови лауреати. В тази секта външни хора няма да се допускат, всяко "ново" откритие, ще бъде нова догма, която се базира на стари лъжи. Или цитираш и модифицираш старите "знания", или сектата те смачка, изхвърля, анатемосва.
По този начин ще бъде скрита която и да е голяма Истина, в сложно описани малки полу-истини. Огромни корпорации, глобални научни организация, до последната университетска лаборатория ще работят в една посока... да предоставят откъснати от контекста на основата Истина, малки полу-истини. Знанията за храната, за водата, въздуха, почвата, тялото, космоса, физиката, химията, математиката, гинекологията... всичко ще бъде тясно специализиарно, отделено от останалите полу-знания. Изолация на всяка "наука" в своя подсекта, чрез свои догми, свой език (терминология). Всичко просто ще бъде поднесено безкрайно сложно и непонятно за почти всеки човек в този свят, непонятно дори за нисшите жреци в собствената секта. С изключение на малък елит, подбран от мен, върховния Злодей, никой няма да знае какво представлява дори храната. Невежеството е сила, силата на Злото.
Върховното познание в такъв свят ще бъде невъзможно, защото да събереш всички полу-истини, пребивавайки във всяка една подсекта, изучавайки нейният абсурден език, един живот няма да стигне. Освен върховният Злодей, никой няма да знае в какъв свят живее, какво същество представлява, с каква цел е на тази планета.
Атакувайки знанията на човеците, те са лесно манипулеруеми. Чрез малки нюанси на историята им можа да ги подтикна към глобални войни или дори омраза един към друг. Това ще запълни цялото им битие, те ще бъдат патриоти, войници, глупаци. И няма да застрашават разкриването на истината. Програмирани в дълг към някакви морални полу-истини (закони) наемници ще смазват всеки, който се доближи до Истината. Чрез "демокрация" и "свобода на словото" дори свободно-мислещите ще се чувстват длъжни да споделят пред всеки истината си. Една глобална мрежа под постоянен надзор от анализатори и изкуствен интелект постоянно ще следи за свободно-мислещите. Всяка стъпка към истината от тях ще бъде наказвана, с от финансов удар до физическа елиминация.
Ще объркам всеки човек с под-истина, която може да бъде проверена, но която е несъществена. Дори разумни хора ще бъдат подведени, че разумът и душата им се намират в клетките на мозъка, а тялото им е съвкупност от месо, кости и кръв. Глобални изследвания с огромен ресурс и време за разучаване на безсмисления геном, който е откъснат от общият смисъл на телесната ни обвивка. Ето защо старите религии трябва да бъдат обявени за невежество, защото в тях неразумно са оставени знания за същността на тялото и връзката му с душата.
За какво им е душа на временно пребиваващи на това Зло място? Хей, аз не съм Зъл, аз им правя услуга. Чрез всички тези тайни, секти, материализъм, суета, войни... се грижа за душите да прекарват много по-кратко време в този Ад. Иначе биха се мъчили стотици години, ако не и хиляди.
Много важна част от моя план за моя план е да убедя дори на подсъзнателно ниво, че щастието се измерва в пари, а любовта е нищо повече от секс. По този начин и "науката" ще върви, полицаи и данъчни ще се стимулират да са част от добре организираното зло. Всеки човек с удоволствие ще си губи времето да бъде роб на безсмислени хартийки, пилеейки живота си в строежи на хартиени замъци. От събиране на хартийки, запълване на времето за осъзнаване с време за "работа", Истината ще бъде добре опазена. Който не събира хартийки, няма как да оцелее, защото няма да има достъп до храна и подслон, обществото ще го отхвърли като аутсайдер. Умен човек, който не слугува на хартийките, ще бъде обявен за луд. А убедиш ли околните му, че е такъв, те ще се мобилизират наистина да му разрушат психиката, да го накарат да приема наркотици, да го вкарат в лудница, от която никой здрав не излиза.
Могъщ инструмент в моя зъл план ще бъде сектата на Медицината, моята нова Велика инквизиция. Медицината ще служи на хартийки. Също както органите на реда ще организират престъпността, включително със свои кадри, така и за медицината - всеки излекуван пациент, ще бъде пирон в ковчега на безсмислието ѝ.
Медицинската секта ще бъде върха на организирания геноцид, човек дори няма да може да прочете рецептата и диагнозата си от "лекаря", а всички процедури ще бъдат непонятни за него. За да бъдат объркани случайно навлезлите в медицината хора, те ще бъдат тясно специализирани само в една област. Общ лекар на цялото тяло няма да се толерира. Може да има доктор по костите, по очите, по зъбите, по половите органи. Но доктор по човека... това е Ерес за Медицината, такъв доктор ще бъде изгорен на кладата на безпаричието и общественото осмиване.
Всички медии ще бъдат захранвани от егоистични, нарцистични личности, които за пари и куха слава ще бъдат под абсолютен контрол. Те ще имат право на пълна дезинформация, от лъжи за времето, до тежки научни алабализми, които нямат нищо общо с реалната картинка за Живота. Медиите ще бъдат инструмента за смазване на психиката на събудилите се от матрицата на Злото. Те са имунната система на Матрицата на злото. Ще бъдат "добронамерени" към всеки свободен разум, докато не им бъде наредено да му забият нож в гърба като настроят цялата планета срещу поредният "луд".
Войните ще бъдат глобално забавление, всички с интерес ще наблюдават как се налагат ред, демокрация, медицина, банкова система, образование. Тези войни само привидно ще са за ресурси. Медиите, "интелектуалците" на хартиената хранилка ще се погрижат да има героизъм, морал и справедливост, каквито разбира се в никоя война няма. Това ще са наказателни операции за общества, доближаващи се до истината, които не искат да играят по правилата на новият ми, злосторен ред.
Човек няма да знае нищо за тялото си, за истинският му жизнен цикъл. Ще мачкам това тяло! За доброто на Душата, защото тези тела са скапани, прекалено здрави, прекалено издръжливи. Ще ги направя да издържат по 40 години функционални, натам те ще бъдат в постоянни аварии, които ще ангажират разума с поправка на системите, а не с осъзнаване на Реалността. Всичко това ще е каскадно, млади ще се опитват да поправят възрастни, здрави ще раздават целият си потенциал за да поправят болни. И тук вече всеки ще клекне, ще приеме върховенството на хартийките.
Много е важно никой човек да не осъзнае, че тялото е самовъстановяваща се структура, която си взаимодейства с природата и вселената. Ерес ще бъде човек сам да се лекува и да се отдаде на тези механизми. Никой човек няма право да се поправя сам, за да бъдат ограничени тези механизми чрез медицина, закони и органи на реда ще бъдат въведени задължителни ваксини, процедури и медикаменти, които да разрушават самовъзтановителните сили на тялото.
Всяко тяло има наноботи, наречени микроорганизми, които го поддържат живо, поправят го, синтезират хормони и витамини, поддържат нервната система, организират храносмилането и размножаването. Тези наноботи се грижат се за всички процеси. Микроорганизмите не подлежат на дезинформация, "образование", медийно разобличение, глоби, затвор, напълно безразлични са към хартийки, суета и Ферарита. Те са основната спирачка за моя План. Затова трябва да бъдат унищожени!
Той, Създателят на този Свят е истинското Зло, защото пречи на моя План, точно с тези микроорганизми. Оказва се, че в тях е енергията на Живота, че те са свързани на всяко едно ниво: почва, въздух, вода, храна, самото човешко тяло. Трудно е с тях, много трудно. Почти ги изкоренявам с антибиотици, лекарства и алкална хигиена, но те пак се намножават, от нищото. Затова ще атакувам водата чрез хлориране и стерилизация, ще предлагам този прероден дар за хартийки в пластмасови бутилки. Почвата ще стерилизирам от микроорганизми чрез торове. Въздухът чрез петролни продукти и спускани от безсмислени самолети газове.
Това е Война, войната на Злото. Микроорганизмите трябва да бъдат под контрол! Това е свещена атибактериална война.  Тотална война.
Планът:
  • Ще има само една върховна Наука, стандартизирано с еднакви учебни планове и съдържание образование. От малки децата ще се програмират да вярват на дезинформация, дори да не е разбират, ще я зубрят. Ако не искат да я наизустяват, ще им се раздават ниски оценки, за да могат родителите и обществото да ги малтретират. По-зрелите младежи ще се вкарват в университети, ще бъдат примамвани с това, че след тази дезинформационна обработка, ще бъдат зрели, добре обезпечени с хартийки хора.
  • Всички микробни храни на човека ще бъдат обявени за незаконни, в магазини и ресторанти ще се предлага само стерилна микробно храна. Само някой да посмее да предлага живи микробно храни като кисело мляко, кефир, бира, туршия, кисело зеле... ще бъде веднага смазан от армии чиновници, данъчни, полиция, тайни служби.
  • По никакъв начин няма да се допусне човек отново да разбере, че храната не се разваля, а се съживява чрез ферментация. Живата храна, живата козметика - те ще бъдат обявени за развалени и вредни. А който не се съобразява с това, ще бъде смачкан.
  • Медицината ще бъде мобилизирана да стерилизира микробиома на хората. Това е нейната единствена цел. Да вкарва вируси чрез ваксини, да стерилизира микробиома. Да поддържа тялото не здраво, а в авариен режим.
  • Човек няма как да оцелее без микробиом, това би бил върховен, тотален геноцид. Затова ще заместя натуралните бактерии, със синтетични, ялови, лабораторни. Дори киселото мляко чрез стандарти ще бъде обявено за легално, когато е обогатено с от два до 6 лабораторни щама. Хората вместо кисело зеле ще приемат лабораторни щамове във вид на таблетки.
  • Армиите ми от наемници ще смажат всяка култура по света, в която има истинска храна, истински традиции по хигиена, по осъзнаване. И на това ще ръкопляска целият останал, стерилизиран микробно и ментално свят. Смазаните страни ще бъдат възстановени от руините чрез банки, медицина, образование, ресторанти, пътища, автомобили... моят Ред, редът на Злото. И на това, целият свят отново ще ръкопляска.
  • Ще се създаде истерия около генната модификация за да се прикрие микробиомната. Така ще се даде много свободна воля на свободно мислещите да си пилеят енергията за глупости.
  • Технологиите ще имат под привидната добра мисия за здраве и пестене на време да стерилизират храната на човека в хладилници и микровълнови стерилизатори.
  • Дрехите ни ще се стерилизират в перални с помощта на химикали, това ще атакува връзката ни с природата, кожният микробиом ще бъде слаб. Ще слаб, но пак достатъчно силен, затова ще наложа ултра алкалната хигиена със сода каустик, която постоянно ще рестартира кожния микробиом.
  • Ще подменя светлината за да атакувам очния микробиом, за да могат хората да бъдат слепи не само в преносния смисъл, но и в прекия. Чрез синтетични осветителни тела с неподходящ спектър и смазващи психиката модулирани пулсации. Чрез изсушаване на въздуха с климатици. 
  • Вагиналният и въобще гениталният микробиом ще атакувам с интимна хигиена, антибиотици и презервативи. Децата ще се раждат по алтернативен начин, за да не преминат през защитната обработка на вагиналния микробиом. Тези деца ще бъдат непълноценни. Още по-непълноценни ще са като им заменя естествената бактерийна храна, чрез адаптирана антибактериална.
  • Микробиомът на окосмяването е опасен за Плана. Той осигурява бактерии за белодробния микробиом, за носа, за гърлото. Мъжете с естествени бради ще бъдат асоциирани с терористи и неудачници. Жените с дълги коси ще бъдат вкарани във водовъртежа на суетата, те ще ги стерилизират с алкална химия, с бои, с прикриване на белият им цвят след етапа на менталното съзряване.  
  • Животните, които осигуряват микробно и ензимно пълноценна храна, ще бъдат подменени с мутанти. С перманентно болни създания, на които се вливат антибиотици, ваксини, анаболи, хормони. Това няма да е достатъчно, защото природата е много силна. Всичката животинска продукция ще се вкарва в заводи за нейното окисление, химическа обработка.
Който не спазва Плана, ще страда. Много ще страда! Но няма да страда сам, ще страдат всичките му близки, семейство, приятели, любими. цялото му обкръжение ще знае, че виновен е той и никой друг. Това е Жестоко, кова е Кеф, кефът да си върховният Злодей.

***
Внимание. Този материал няма как да бъде разбран от матричния човек, от хартиеното създание. А тези, които го разберат, моля - не го харесвайте и споделяйте, защото така ще задействате алармите на матрицата.   
***
Описаното в този материал е художествена измислица, всички прилики с нашата действителност, колкото и да са логични, са абсолютно случайни.  

Коментари