Translate

Лечение на всички болести


Има много книги, за това как да се излекува болест. Някои от тях дори твърдят, че могат да излекуват всички. Дали с храна, със спорт, с медитация или някоя тяхна комбинация.
Никое изолирано знание не може да излекува всички болести, дори и само заради това, че всеки ден се откриват нови.
Хубаво е човек да споделя опит. Много хора наистина са постигнали чудеса. Обичайно изцелилите се са толкова ентусиазирани, че преувеличават обичайни неща, грешно тълкуват причините за резултатите. Други автори пък се увличат по цитати, тежка терминология, заливат истината със стари полу-истини.
Не е е редно да имам претенции моята теория да поправя всички болести, дори само защото повечето от тях не ги знам. Та аз дори не съм изпитал нищо повече от затлъстяване и хипертония. Единственото, което знам е как да се противопоставям на аномалиите на тялото, включително и на стареенето. Бих могъл да компилирам знания от Интернет за болести и да си изсмуквам от пръстите правдоподобни лечения. Ще се получат чудни теории. Няма нищо по-тъжно от това да си фалшив месия.
Не предлагам лечение, а принципи. Които нямат нищо общо с традиционните знания. Няма какво да компилирам, градя нови, а може би забравени много стари знания. Принципи, които може да проверите сами, чрез достъпни за всеки инструменти, чрез аналогии със сродни процеси.
Почти всички болести се дължат на бактериен дисбаланс. Прочетете научни материали за интересуващата ви болест и връзката ѝ с микробиома, имате интернет, лесно е. Но научни материали от не повече от две години назад. Сега вероятно около 90% от всички болести се дължат на аномалии в микробиома, в бъдеще процентите ще клонят към 100%.
Най-големият враг на здравето е медицината. Същата тази медицина, която унищожава микробиома с антибиотици, ваксини, химия, лъчетерапия. Авангардната наука е в пълно противоречие с традиционната медицина. Медицината е инертна. Дори само заради това, че ако не си прикрива старите гафове, би била криминализирана.
Убеден съм, че всички болести могат да бъдат или изкоренени, или притъпени, чрез установяване на микробиологичен баланс. Не чрез антибактериални процедури, а чрез бактериално намножаване и микробен комфорт.
Това няма да стане само чрез третиране на чревния микробиом. Цялото тяло на човека има бактерии, и кожата, и кръвта, и мозъка, и черния, и белият дробове. Имунитетът е пряка функция на микробиома. Психиката според ограничените ни знания е косвена функция на бактериите. Всички витамини се синтезират от микроорганизми в нас или извън нас, не се синтезират в лаборатории. Витамините от лаборатории са излишен разход на време за безсмислено пилеене на хартийки.
Вирусите настъпват, когато се оттеглят бактериите. В сух, студен въздух не виреят бактерии или са много слаби, тогава идват вирусите. Същото е в тялото, когато се премахнат бактериите, например с антибиотици, първи зреят дрожди, плесени и вируси. И се установява диктатура на някой вирус, подкрепен от дрожни и бактерии рецидивисти.
Болестите са индикатор на липса на бактерии, на правилните бактерии. В напълно противоположното ни убеждава медицината. Същата тази медицина, която с всяка следваща година отглежда все повече болести, за да печели все повече пари, значение, власт, зависимост. Повечето сегашни болести преди 50 години са били неизвестни. В момента най-обикновена настинка в следствие на сух въздух в климатизирани помещения и слаб от стреса имунитет се раздухва до размерите на глобален грип. За да се пият антибиотици и в дългосрочен план да узреят много повече, много по-сериозни болести.
Дори старостта е болест микробна гледна точка, защото микробиомът е антиокисляващият скафандър на живото същество.
Медицината действа като бомбардировката над Хирошима. Град, в който може и да е имало някой военен престъпник, малък военен гарнизон за защита, повод заради който в ядрен ад са изпепелени хиляди невинни хора. Содом и Гомор.
Ако ще се лекува човек, то само чрез стомашен прием на синтетични пробиотици това няма как да стане. Пораженията са много по-силни от стомашните, ние се сриваме телесно, психически и енергийно чрез атака над микробиомните ни компоненти. Ето примери за което:
  • Коса - атакува се от боя, козметика, алкални хигиенни препарати.
  • Зъби - алкални и флуоридни пасти за зъби, алкохолни води, мъртва храна, антибактериални напитки, бързи захари, стимулиращи растежа дрожди, а не полезни бактерии.
  • Кожа - от алкални сапуни и шампоани, от окислена козметика, стерилна, окислена вода.
  • Стомах - алкохол, окислени храна и вода, лекарства.
  • Очи - климатик, ултравиолетови лъчи, летливи петролни продукти.
  • Бели дробове - цигари, климатик, запрашен въздух, замърсени полени.
  • Вагина - презервативи, козметика, тампони, прекомерен секс.
Медицината, книгите, науката ни лекуват от тези аномалии на технологичното общество на парче. Парчето на стомаха, на очите, кожата и т.н. Няма парчета, ние сме едно тяло! Затова лечението може да бъде само комплексно. Нормализация, не само на стомаха, но и на кожата, устата, косата. Лечението на парче се проваля, всеки от вас знае безчет такива примери от собственото обкръжение. Медицината постига успехи по телевизията, не в реалния живот.
Всяка болест се поправя от микробиомната терапия. Ще ви дам примери:
  • Диабетът е метаболитно смущение, произтичащо от бактериален дисбаланс. С пробиотична кухня той губи своята сила.
  • Хепатит C има за резултат чернодробна аномалия, в следствие на дефект в стомашния микробиом.
  • Множествената склероза, както и други автоимунни заболявания са бунт на собствените бактерии в следствие на микробиологичен дисбаланс.
  • Алцхаймер има връзка с бактериите в устата, във венците, със стомаха. Мозъчните аномалии стартират от бактериен дисбаланс в главата, най-често от устата, но също така и от гърлото, ушите и носа.
  • Дори шумът в ушите, явно и звуците са част от вибрациите, които стимулират или разстройват микробиома. Имат и връзка с мозъчната дегенерация
  • При Хашимото, както и при всяко друго автоимунно заболяване, се откриват все по-дълбоки връзки с чревния микробиом. Аномалиите в стомашната микрофлора са общи за всички с Хашимото.
  • Очите се предпазват от микробиом. Наруши ли им се бактерийния баланс, следват много аномалии. Когато очите се лекуват анти бактериално, в дългосрочен план това води не до успех, а до крах. Ултра виолетовите лъчи са бич за очния микробиом, също така сухият топъл въздух от отоплителни уреди като климатик. Анти бактериалните капки за очи са проблем, а не помощ. Също така и обработените с тях лещи. Направена е силна връзка между имунитет и очи, имунитетът се зарежда основно от стомашния микробиом.
  • Ракът е резултат от цялостно окисление на тялото в следствие на бактериален дефицит, на произвол на други микроорганизми и вируси. Ракът започва от микробиомните центрове, от стомаха, червата, матката, тестисите, белия дроб и се разсейва по цялото тяло. Окислените мазнини в стомаха стартират ракови процеси. Изсушаването на въздуха с пушека на цигари, от климатици, градски въздух стартира рак на белите дробове. Спиртните напитки унищожават добрият микробиом и налагат дрождеви произвол. Антибиотиците са силна предпоставка за рак. 
  • Кожните заболявания имат една от най-преките връзки със стомаха. Този факт се знае отдавна. Самата кожа е първата защитна стена срещу окислението от околната среда. тази стена не се състои от мъртви клетки, а от слой микроорганизми. Който погубваме с криво разбрани хигиенни навици.
Може да четете, да се оставите да ви убедят, че за всичко са виновни бактериите от месото, мръсната храна, болните хора. Това не е вярно. Причината е в собствения, слаб, небалансиран микробиом. Кой е виновен, че той е в лоша форма? Ако мускулите ви са в слаба кондиция, вината е в самите вас. Същото е и с микробиома, с тази разлика че със слаби мускули може да се живее прилично, но със слаб микробиом - животът е ад. И телесен, и психически ад, защото нервната система е в пряка връзка със стомаха и всеки един микробен център на тялото. За което  подсказват остатъци от древни знания, като чакрите, които не са мистика, а бактерийна енергетика.
Често някой "гуру" прави велики умозаключения, че болестите идват от стрес, лоши мисли, бръмбари в главата. Това е вярно наблюдение, но невярно твърдение. Защото и бръмбарите в главата, и болките в коляното имат не връзка помежду си, а общ корен - бактериалния дисбаланс. Здравият дух не определя здравото тяло, защото тези два компонента са здрави благодарение на здравия микробиом. Животът започва от стомаха, храната е нашето лекарство, слънчевият сплит  - центъра на душата... древни изводи, които науката на съвременния човек потвърждава чак през последните години. Българската дума живот, на руски означава стомах.
Ако четете научна литература, всичко което ви описах, ще бъде потвърдено от множество публикации, от именити учени. Но в тях ще ви объркат с термини, непонятни наименования на мистериозни бактерии. Истина, затрупана с излишна сложност.
Яжте домашна, пробиотична храна, поддържайте кожата си с микробна козметика и почистващи продукти, мийте очите си с жива вода, пийте бактериално активна, а не окислена вода и няма да има за какво да четете всичкото това безсмислие. Опитайте моята микробиомна диета, във всичките ѝ измерения: стомах, кожа, очи, белодробна микробна инхалация, инфрачервена терапия.

Коментари

  1. Думата "отрова" на български език на руски език е "яд".

    ОтговорИзтриване
  2. Цитат: "Опитайте моята микробиомна диета, във всичките ѝ измерения: стомах, кожа, очи, белодробна микробна инхалация, инфрачервена терапия. "
    Изглежда интригуващо. Искам да я пробвам. Къде да я намеря?

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте, статиите в блога ви да изключително интересни и предлагат доста храна за размисъл. Бих искал да знам от къде мога да получа повече практическа информация как да започна да използвам и прилагам Вашата микробиолог диета, за която говорите в края на статията, за да направя своя живот и този на близките ми по - добър. Моля да ми пратите мейл, на който да Ви пиша с молба за напътствия или да ми препоръчате някаква литература, която да ползвам !

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. Читава ИЧ лампа къде да намеря? Моля дайте малко светлина как да избера:) Поздрави от Варна

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.