Translate

Извънземно нашествие


Незнайно защо, а може би умело насочвано от Някой, човек търси извънземни създания със своята размерност и с индивидуален разум. Това е невероятно нарцистично и жестоко самонадеяно.
Вземете микроскоп, какво виждате? Бактерии, микроорганизми, вируси. Те са навсякъде, те ни изграждат, те са във въздуха, във водата, в почвата, по кожата ни, в нас.
Повечето бактерии са наши, родни. Но дали са наши или ние - техни, не знаем. Защо пък нашият "индивидуален" разум, да не е функция на техният колективен? Нима учените не откриха, че всичко което се случва в нас, от синтез на молекули, хормони, витамини до управление на нервната система и мозъка не е пряко или коствено свързано с микроорганизми? Цялата ни енергетика е тяхна, мускулната треска дори се дължи на млечна киселина. Кой произвежда млечна киселина? Млечно-киселите бактерии.
Ако приемем, че ние сме тези бактерии и те нас, че разумът ни е изтъкан от тях, а не от глупави неврони, това обяснява всичко.
Това е вирус, бактериофаг, разрушител на бактериите ни. изродска микромашина. Прилича ли ви на естествена и логична за съществуване? Машина за разрушение. Никое естествено създание не може да бъде само разрушител. Сред бактериите има условно лоши, патогенни, но в добра среда, те са любвеобвилни, скромни, съобразяващи се с бактерио-социума си.
 
Това е хелокобактер пилори, друг бактериен разрушител. Вижте първата снимка. Tя е от филма "Матрицата". 
Аденовирус, странно създание, със странна геометрия. Целта му е да руши нашите бактерии.
Нападение на бактериофаги над наши бактерии. Те имат за цел да унищожават. А натам? Че те не си комбинират с други вируси, те съществуват за да рушат. Или пък за да разрушат нещо, което да бъде заменено с друго. Ако душата е изградена от мистериозната енергия на микроорганизмите, не рушат ли тези вируси нашите души? Всички ментални деформации, Паркинсон, склероза, шизофрения... проверете, че са свързани с дисбаланс на нашите бактерии.
Хепатит Б вирус. Не е ли странна машина? Мина за взривяване на телесните ни бактерии. Започва да безчинства при слаб чревен микробиом.
СПИН вирусът, който атакува микробиома ни за да срине имунната система и да настъпи крах на организма. Много амбициозна задача имат пилотите му, имунната ни система чрез нашите микроорганизми му развенчаха славата, колкото и да го рекламират.
Изумително е, но вирусите са причина... за да си самоунищожаваме микробиома, който ни пази от тях. При вирусно заболяване се пият антибиотици?! Все едно при ширеща се престъпност, да разпуснеш полицията и съдебната система.
Инвазия има, но тя не е на макро ниво, а на микро. Губим битката. За въздуха, за водата, за почвите. Скоро и за разума си, за самите себе си. Всичките ни микроорганизми ще бъдат сгазени от нашествениците.
Човек не атрофира телесно, а ментално. Това е индикатор, че сме загубили много битки.
Каквото си направиш сам, никой не може да ти го направи. Сектата с бели престилки инжектира задължително във всеки от нас, спящи вируси, които чакат момента за инвазия. Дебнат слабост в микробиома ни, в следствие на лоша храна, алкохол, лекарства и стрес.

Коментари

  1. И как се борим против всичко това? Откъде да започнем? Храната? Водата?

    ОтговорИзтриване
  2. От всякъде, жива храна, жива вода и живи мисли и действия.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.