Translate

Грипът като вход към дезинформационната Матрица

Няма нищо по-досадно от кашлицата, освен може би политик по време на предизборна кампания. Кашлицата е станала политика, на борбата с нея се крепят глобални корпорации, всяка здраво опазваща система е вид академия по кашлицата.
Кашлицата е повод за всяване на страх и ужас. Тя оправдава данъците за здравни осигуровки, разходите за огромен административен щат и много бумашина.
Кашлицата не е индикатор за грип, пневмония, ангина. Тя е индикатор, за повреден микробиом. При повреден чревен, белодробен, орален, кожен, ушен микробиоми, настинката удря жестоко, дори нокаутиращо. Особено ако човек гаси сигналните лампички с прахчета и по-тежки медикаменти.
Настинката е повод за ваксини и антибиотици, които правят следващата настинка още по-жестока, и така до безкрай. Лъжа е, че има супер щамове, безочлива лъжа.
Медицината гледа да убие естествените средства за възстановяване на организма, за да може да оправдае паразитното си съществуване.
Не сте ли се питали, защо при вирусна инфекция, се поемат антибиотици, които убиват бактериите, не вирусите? Същите бактерии, които ни помагат да се справим за 1-2 дни с вирусите. За да може следващата настинка да бъде много по-остра, а човек да е образцов спонсор. Антибактерийните процедури увеличават периода на самолечение на тялото от до три дни, до към две седмици. Две седмици лекарства. При постоянно слаб микробиом, следва една перманентна настинка, хрема, кашлица, възпалени лимфни възли.
Роб се става не със зависимост към храната, колите, парите, а с управляеми аномалии на здравето. На всеки му е мил живота, в паниката си би дал всичко за да излекува себе си, близките. Би продал свободата си, дори душата си, в името на здравето.
Настинката е напълно нормален процес. Тя има по-слаба или по-силна форма, в зависимост от мощта или по-скоро липсата на такава от страна на микробиома.
Тялото вдига треска за да намножи добри бактерии, започва обилно да се овлажнява (поти) за да осигури още по-добра среда за бактериите си, защото само те могат да оправят аномалията. Настинката е индикатор за бактериен дефицит.
Гледате телевизии, там е показан фалша на матрицата, например с насаждането на истерия около силната настинка, наречена грип. Реклами на безчет лекарства и ваксини. През годините има много скандали относно фалшивите тревоги около гриповете, милиардните печалби на организиралите дезинформацията.
Грипът е много опасен! Защото чрез истерията около него тялото се третира с медикаменти. Антибиотиците убиват микробиома, тялото остава беззащитно.След което иде мракобесието на лошите бактерии, на вируси и гъбички. "Лекувайки" грип, човек полага солидни основи за рак, диабет, Алцхаймер, множествена склероза, хепатит Ц, Хашимото и др. Противогрипните процедури с ваксини и антибиотици са сред основните причини за аутизъм.
Преди да отправите по живо, по здраво простудната аномалия, трябва да знаете:
  • И гърлото, и белите дробове са защитени от външни влияния, окисление от кислорода и прах чрез бактерийна среда. Тази среда, когато падне под санитарния минимум, тялото дава индикация чрез кашлица. 
  • Нормалната влажност на въздуха, който дишаме е над 60%, ако е под, следва поне кашлица, натам настинка, грип.
  • Човек има повече бактерии, отколкото са звездите над всички звездни кълбета. Нарушаването на техния баланс води до всичките видове простудни "заболявания".
  • Често се говори, че настинката е свързана със стреса. Наистина е така, защото психиката е функция на микробиома. Имунитетът - също. Стресът води до дефект в психиката, а причина за това е страдащият бактериен баланс. Да се търси връзка между следствията е безсмислено, защото те имат общо начало, най-често от стомашна бактерийна недостатъчност. 
Причини за простудата, които отслабват белодробния, гърлен и стомашен микробиоми:
  • Предходна антибактериална терапия, антибиотици, ваксини, "имуностимулатори".
  • Неподходящи захари, водещи до доминация на неправилна бактериална среда. Промишлен алкохол, бели брашна, захар, термично обработени картофи, ориз, царевица.
  • Окислени алкални напитки, бутилирана вода, сокове, неферментирали промишлени чайове.
  • Ниска влажност от изпържен чрез климатик или нелъчист отоплител въздух.
  • Ултравиолетова светлина.
  • Мощни електромагнитни полета.
  • Преохлаждане на дробовете, особено със сух въздух.
  • Токсични изпарения, включително мръсен въздух, изпарения от химикалите на сушащи се дрехи, ароматизатори, козметика. 
Лечението на настинка и всичките ѝ производни е лесно при здрав микробиом и проблемно, при дефицит на полезни бактерии. Изброявам някои добри практики за справяне с простудните аномалии в светлината на микробиомната теория:

  • Нормализиране на влажността на въздуха, над 50% влага. По този начин въздухът става инкубатор за полезни бактерии, с което е враждебен към вирусите. Солните пари много помагат за заквасването на въздуха. В локален формат, ударно подобрение предизвиква инхалацията със солни пари. Добро средство за инхалация и за цялостно овлажняване на въздуха е котлона с гореща вода, в която може да добавите джинджифил, бобови и сол. Немити бобови, най-добре леко покълнали, те излъчват почвени благородни бактерии.
  • Инфрачервената светлина/топлина е благодат за микробиома. Нейното въздействие преминава границата на чудото. Наблюдавайте котките и кучетата до какъв екстаз стигат около лъчист инфрачервен източник. Такива източници са камината, газовия котлон, инфрачервената лампа или халогена печка. Нагревките на гърдите, ушите, врата, гърба и гърлото имат мощно лечебно действие. Инфрачервената топлина стимулира намножаването на микробиома, за разлика от ултравиолета, който го унищожава. Със забраната на лъчистите, инфрачервените в голямата си част нажежаеми крушки и замяната им с ултравиолетовите по природа LED, простудните аномалии бележат бум.  
  • Гответе храна за болния в глинен или чугунен съдове. Те преобразуват енергията в инфрачервена и намножават бактерийната мощ на приготвената в тях храна. Точно на противоположния край на спектъра на полезността са микровълновите печки и дори индукционните котлони. Алуминиевите съдове едно, че са реактивни като структура, не разпределят благотворна топлина.
  • Нагревките на краката са много благотворна процедура, оттам минава целия кръвен поток. Топла вода със сол и няколко листа от кисело зеле са истински балсам за цялата телестна енергетика.
  • Храната е нашето лекарство. Много важно е в период на настинка, тя да е мощно пробиотична и пребиотична. Топло кисело мляко, домашно варени бобови чорби, много кисело зеле и туршии, кефир. Ферментиралият джиджифил, ферментиралият чесън и лимон е могъща смес за бърза неутрализация на вируси и патогени, може да ги сложете в една туршия и да имате в резерва. Най-силните пребиотици идват от земната ябълка, цикорията, зелевите растения.
  • Добра среда за лоши бактерии вируси са неразградимите слузи като лактоза и глутен. Спрете продуктите с лактоза и глутен, поне в зимния период. Консумирайте ги при здрав микробиом, той няма проблем с тях. По-скоро е дезинформация, че има алергии към тях. Негативната реакция към глутен и лактоза е индикатор за много по-тежка аномалия, за микробиомна недостатъчност.
  • Кашлицата изчезва като по чудо след гаргара с топъл (до 40 градуса) зелев сок, суроватка от кефир, реджувелак. Много благотворно влияние има ако в топла зелева чорба оставите за няколко часа мед.
  • Хидратирайте с житни води, реджувелак, домашен квас. Всички те са с много силен редокс потенциал и ударно зареждат организма, обръщат процеса на окисление.
  • Чаят е част от оздравителната процедура. В него се добавя малко сол, желателно морска. Важно е да се знае за чая е че той има лечебни свойства, когато е лакто-ферментирал, а не сушен в промишлени машини. Лакто-ферментацията се прави на село под слънцето или в домашен дехидрататор. Много по темата може да научите от изкуството за чая в Япония. Лакто-активните листенца се добавят при под 50 градуса, също както и ензимно живата мед, ако имате късмет да не ви излъжат, че ви предлагат точно такава.
  • Заредете организма с диви пробиотични бактерии, Може и със синтетични, но добрите от тях струват колкото цялата ви домашна аптека на квадрат. Забравете за антибиотиците, защото следващата ви настинка ще е в пъти по-жестока, след като самоубиете микробиома си.
  • Дрехи от вълна и други естествени тъкани. Синтетиката не подпомага развитието на микробиома. 
  • Сменете си хигиенните навици за периода на настинка. По-малко сапуни, шампоани и други унищожителни за кожния микробиом алкални субстанции.
Фактор за настинката отвъд тези, които се лекуват е глупостта да се ползва климатик, машина която изсушава въздуха, стерилизира го с плазмен или УВ филтър и после го обогатява с плесени и вируси от "филтрите" си. Разкарайте тази дивотия, особено от детска стая.
Много ще ограничите техногенните фактори за геноцид над защитния микробиом, ако:
  • Смените всички лампи с класически (нажежаема жичка).
  • Поставите инфрачервен, лъчист отоплител.
  • Изключите рутърите и поканите поддръжката на оператора ви да постави LAN кабели.
  • Вместо нов LED монитор, намерите отнякъде класически с CCFL светлина. Важи и за телевизора. Вместо телевизор, метал-халогенен проектор.
  • Максимално ограничите празните приказки по телефона.
Грип и епидемии няма в реалния сват, има само в телевизора и средствата за масово дезинформация. Децата боледуват в училища със сух въздух, с окислена въглехидратна храна, с радон, със синтетично, ултравиолетово осветление и с масово ползване на смартфони от скука. Нормално е еднаквата им здравословна деформация да се тълкува като епидемия.
Това е, бъдете здрави.


Коментари