Translate

Насекомите - междинното звено на микробиома

Изкуството на дезинформацията е, че тя не е лъжа, а умело модифицирана истина. Истината се укрива най-добре, когато се сервира точно пред погледа ни.
Пчелите изчезват, тази истерия ще я прочетете навсякъде. Хората обаче виждат, че кошерите стават все повече, успокояват се, че това е поредната фалшива тревога по телевизията. Каквито са птичият грип и тероризмът.
Като човек чуе за насекоми, се сеща за най-полезното от тях, за пчелата. И ако му се каже, че тя изчезва, това го разстройва толкова много, че е готов да протестира по площади, да пише гневни постове в социалните мрежи, да събира дарения. Цялата му енергия обаче е насочена в грешна посока. Правителствата ще приемат закони, наредби, ще отпуснат субсидии. Учените ще установят, че пчелите страдат от някаква болест, която ще неутрализират с химикал или ако е модерно, дори с микробиология. Активните хора ще мирясат. Пъкленият план върви по план.
Самодоволни от победата в режисираната си битка, хората няма да видят, че тотален геноцид се върши върху дивите пчели, древни създания с огромен принос за глобалния микробиом. Изчезват не само дивите пчели, пред унищожение са безценни видове съвършени малки създания.
Насекомите са част от микробиома, те са междинно звено между човек и микроорганизми.
Подведени от корпоративни, а може би и други интереси, не много мислещият човек е убеден, че колорадските бръмбари, мравките, комарите, осите и др. насекоми са вредители, които трябва да бъдат изкоренени.
Колорадският бръмбар е вид "бактерия", част от микробиомната информационна система. Мобилен комуникатор, който осигурява обмяна на данни между въздух, почва и растения.
Торният бръмбар пък е безценно създание, участващо във ферментацията на почвите.
Култивираните медоносни пчели не са повод за драма, тях ще ги има, докато го има човекът, който да ги третира като роби. Безценни са дивите създания, които обслужват не човека, а енергетиката на Вселената.
Без натуралните създания, човек става синтетично култивирано създание. Въздухът става все по-малко жив, почвите умират, водата не носи живот. Растенията губят своята сила, която се противопоставя на вселенската ентропия.
Всяко създание е създадено от Създателя с определена мисия. Мисия за хармония, баланс, прогрес, пренос на енергия.
Кой унищожава насекомите? Същото Зло, което унищожава и естественият ни микробиом. Насекомите могат да регенерират пораженията на Злото. Ако ги има. Но те стават все по-малко, а Злото започва да доминира все повече.
Всичко в Природата е свързано, изчезват насекоми, изчезват полезни бактерии. Огледайте се, все повече болни, непълноценни хора.
Пчелите, кошерът, съзнанието. Пчелите са част от разумни структури, от кошери. Кошерите са свързани с глобалният микробиом. Хората сме включени към микробиомосферата. Започне ли да отслабва общият микробиом, хората незабавно деградираме не само телесно, но най-вече психически, интуитивно, емоционално. Все повече деца се раждат с умствени нарушения. Липсват истински лидери, няма новатори, творчески процес в музиката, литературата, науката, архитектурата... няма от десетилетия.
Човеците сме като разграден кошер, в който отделните пчелички са ялови, объркани, неосъзнати. Отгледани сме за търтеи, чийто смисъл е само за разплод и нищо повече. Безмозъчни консуматори.
Мръсен въздух, модифицирани растения, стерилен свят. Населен от стерилни умствено създания. С бракувани съзнания.

Коментари