Translate

Микро Матрицата

Гледали сте филма "Матрицата". Потресъл ви е. Втори път го гледахте, още повече. Този филм действа на посъзнателно ниво с неговата съзнателна реалност.
Защото в тази фантазия има кодирано нещо много повече. Всеки човек го усеща.
Има две опорни тези в тази изумителна концепция.
Хората са батерии. Не е обяснено точно как, но са такива. Цялата щуротия със слънцето е изсмукана от пръстите, художествена измислица.
В една друга Матрица, много по-истинска, хората наистина са батерии, но бактерийни. 
Нашата енергетика се крепи на бактериите. Благодарение на тях сме електрически създания. Бактериите осигуряват в нас всички процеси. И не само в нас, те регулират почвата, водата и въздуха... поддържат от амебата, през пчелата до кита. 
В нашата си Матрица ние също сме батерии. Фекалиите ни къде отиват? В подземни градове, огромни, реални, водещи се антични. Метрата са част от тези подземни градове. Прочетете за Париж, милиони скелети под града. Одеса с нейните хиляди километри подземия. Москва, с метромрежа, която съществува от времена, в които кирки е нямало, а сега липса технология, която да прокопае и 1% от нея.
Във филма много добре е загатната подземната същност на цивилизацията, която е отвъд Матрицата. Там са свободните, пробудените, осъзнатите, революционерите.  
Под всеки град има огромна мрежа от канализации. Винаги я е имало. В новите квартали, с нови технологии се прави жалък опит за канализация, но тя издиша при първи дъжд. Старите канализации са нещо различно, те са друга вселена.
Ние сме машини за фекални бактерии. Звучи скандално, но нима в Япония не търгуват с фекалиите на богатите и умните? Вземете фекалии, наторете почва, включете два електрода, графит и магнезий... ще има в пъти повече ток, отколкото без фекалиите.

Угояват ни не за месо, а за фекална енергетика. Ние сме генератори на ток. Всичко, което произвеждаме са говна в преносен смисъл, но истински ценният продукт от нас са говната в прекия смисъл.
За да има толкова излишни фекални бактерии, ние трябва да имаме слаб микробиом. Иначе за какво да има такъв преразход на бактериен материал. Човек в добра физическа и ментална кондиция, рядко отделя фекалии.
Какво са кравите? Машини за метан. Но тоновете им фекалии с множество микроорганизми? Има теории, че електростанциите са една бутафория. Електричеството се прави от бактериите на животински фекалии. 

Кравите, фекалиите и киселото мляко. Киселото мляко се заквасва от фекални бактерии, поне това промишленото, домашното е друга бира, за която вече е загубено умението да се прави.
Може да проверите, че за изхранването на крави се разходват в пъти повече средства отколкото струват месото и млякото им. Защо трилионни фондове по цял свят субсидират отглеждането им? Това е безумие. 

Щом като с кравите е така, защо не и с човеците? Работим за безсмислени хартийки, ядем и серем. Това е животът ни, храна и сране. Икономиката, банките, спортните автомобили, фитнесът и порнографията е за да ни бъде по-интересно. Смисълът на успешният живот е да си акаме в кенефа с италиански теракот, Bose озвучение и 7-пластова ароматизирана хартия.
Петролът! Той е микробен продукт. И колкото и да лъжат, се оказва по тази причина възобновяем. Всички уж изчерпани находища отново са действащи.
Бактерийни батерии! Ядем и пълним централите, петролните кладенци. На подземни градове, в които няма нужда от кислород, а само от бактерии. От анаеробни бактерии.
Имате милиони, искате да биете сонда? Няма да стане, трябва ви разрешение от военните, вземе да счупите нещо долу. Ако не слушате и биете, ще ви бият.
Тази сцена помните ли я? Това всъщност е нападение на бактериофаги в тялото ни. Филмът намеква за реална битка, в нашето тяло. При слаб микробиом, бактериофагите ни смазват.
Това е вирус, батериофаг, убиец на наши бактерии. Прилича ли ви да е случайно появило се творение? На мен ми прилича на нано-робот. Как го вкарват в нас? Спомнете си филма, инжектират се. Какво всъщност са ваксините и защо са толкова задължителни?
Друго внушение на филма "Матрицата" е, че сме в симулация. 
Защо не? След като светът ни се състои от атоми, то това наистина е така. Атомите са пиксели, а пикселите са тъканта на играта. В една реална вселена няма как да има пиксели, всичко ще е изградено от градивни частици, градивни на градивните и така до безкрай. От какво се състоят атомите? В игра сме.
Играта е симулация в три измерения. Само в три. В същото време разумите, които щъкат в играта са многоизмерни. В което няма никакво съмнение.
Животът е един постоянен низ от рестарти и прераждания, с същото или в следващи нива.
Целият сюжет на играта е абсурден. След някакъв феноменален Велик взрив се пръква разум. Това е все едно да взривите с атомен взрив завод за самолети и така да сглобите самите самолети.
Какво казва науката? Пръкнал се разум... от нелогична дори за деца еволюция, от животни, маймуни.
Разумът е стигнал до върхова еволюция като развилите се маймуни започват да отъждествяват битието си с хартийки. Воюват, ревнуват се, изтезават, гласуват за дебили, лъскат бастуна на картинки в матрицата на матрицата. Не вярвам, че сме произлезли от маймуни, излишно разтакаване ма играта е, играчите ще умрат от досада.
Погледнете колко е абсурдна тази игра. А вие с такъв хъс я играете?
Говняна игра, задвижвана от бактериите на фекалии. Като смартфон на слънчева батерия. Значи има наблюдатели. Може би и играчи, кои са те? Ти играч ли си или наторител?

Ето още един намек за скритата реалност, отново от филм:


Коментари