Translate

Най-скандалното кисело мляко

 
Поредната хуманоидна цивилизация никога няма да надминем нищожното си ниво на развитие, ако не премине отвъд табутата, които сама си е изградила.
Ние не знаем нищо за телата си, защото те са табу. Телата ни са антени, приемници и излъчватели на енергия, която лекува. Някои наричат това аура, други, чакра. Аз ги отдавам на структури, които ние наричаме вируси, бактерии, плесени. Всяка наша здравословна аномалия се дължи на тях, всеки скок или срив на енергетиката - също. Самият разум е изтъкан от тяхната енергия, а не от нещо толкова абсурдно като пореста клетъчна структура в черепна кутия.
Знаете ли, че киселото мляко е пред очите ни, но то е тема табу? Не вярвате, нали, защото всеки ден гледате реклами по телевизията, с безброй кисели млека са пълни магазините, постоянно по книги, форуми пишат за ползите му. Това не е кисело мляко, а една огромна лъжа. Оставете прясно мляко да се вкисне от собствените и от атмосферните бактерии, това вече е кисело мляко. Това в магазините, от стерилно, химически избелено "мляко" е всичко друго, но не и кисело мляко, според традициите, които са ни останали от загадъчното минало.
В истинското кисело мляко има безброй живи микроорганизми, които излъчват невероятна енергия, синтезират витамини, хормони и ензими, обогатяват енергетиката на тялото ни.
Магазинните млека, с един или два изпаднали в кома лабораторни щама не са кисели млека. Вземето истинско самоферментирало кисело мляко, от него каскадно ще заквасите още поне 10 пресни млека. От магазинните млека ще стигнете в най-добрият случай до третия път. В най-модерните кисели млека се ползват дори не бактерии, а синтетично добити ензими като химозин и пепсин.
Попитайте учените за произхода на дивите щамове на оригиналните кисели млека, за които са писани толкова научни оди в миналото. Ще дадат накъсо, това е изгубено знание, за него не се говори. От наука ще започне да се говори за утринна роса, Еньовден и други странни мистерии.
Най-голямото табу за човека е раждането, бактериите около него. Поради което много деца се раждат недозаквасени (не натурално раждане), растат недокърмени и съответно имат много физически и ментални увреждания, множество алергии, автоумунни заболявания.
Проведох мини табу тест, оказа се успешен. Всичките теории, които имах се оказаха верни. Почти всичко, описано в дисертациите и учебниците за кисели млека е пълна глупост. Глупости са и алабализмите за полезните масла и растения. Полезното в тях е, че са намножители на живот, на бактериен.
А това вече е голямото табу. Стартер за това соево кисело мляко е... вагинален секрет, най-мощното млечно-кисело, бактерийно място на човека. Поради което от там идва "мистерията" на живота, също и на измерението на любовтта, наречена секс. 
Сравних тази структура с няколко натурални, включително със стартер - суджук и домашно ферментирала коприва. За сравнение ползвам и кисело мляко, стартирано с може би най-добрите "женски" лабораторни пробиотици, с огромна концентрация на бактерии и цели 16 щама.
 
 
Извън общият смисъл на случващото се, няма как да обясня резултатите. Това ще направя в книга, която почти съм написал. Имайте търпение. Помощ за издаването ѝ, за редакция и оформление чакам на мейла plantyogurt@gmail.com.
Удивителни промени с редокс потенциала, жива динамика на жива структура и отмираща на синтетичната. Много интересна точка на превключване, при BRIX.
Живите структури могат да осигурят феноменални лечебни свойства. Не нашата храна е нашето лекарство, тялото на здрав човек може по този начин да излекува всяка болест. Частичен пример за което е уринотерапията, която е друго табу за мнозина. 
Кърмата на майките е също бактерийна структура, без нея няма как да се отгледа пълноценно дете. Кърменето обаче е станало табу, нещо срамно. особено е срамно за тези, които са си увредили децата без тази жива процедура, създания които агресивно искат всички да се провалят като тях.
Това е кадър от видеата за случващото се под микроскоп. С коментар за пулсациите на микроорганизмките, за тяхното движение, сравнение между живи и синтетични структури. Видеата в книга не могат да бъдат споделени, споделям ги в затворената ми група. В затворената група се обменят и живи бактерийни мазила, които вършат чудеса.