Translate

Няма живи реки

Няма живи реки! Това е констатацията за България, а и не само.
Какво е жива река? Това е екосистема с живи микроорганизми, поради което в такъв водоем има риба, жаби, водни кончета, има ЖИВОТ.
Реките са хванати в капаните на язовири, ВЕЦ, канали, в тях се изливат отрови и пестициди. Срещу тях има антибактериален геноцид.
Липсата на риба е върхът на айсберга, това не е проблем, а индикатор за колосална нередност. 
Живата вода има киселинно pH и редокс потенциал с отрицателна стойност. Животът ѝ идва не от рибата, а от микроорганизмите в нея. При мъртъв речен микробиом, риба няма как да оцелее. 
Но все пак по магазините има риба. Тази риба не е от истински водоеми, това е синтетична риба, мутанти от рибарници. Натъпкани с анаболи, хормони и антибиотици.
Синтетичната риба не носи полза на човека, напротив, тя е източник на много здравословни аномалии. Които обаче бледнеят от това какво причинява стерилната вода, окислената, мъртва вода.
При ORP над +100mV, човешкото тяло не регенерира, то се окислява. Което е и основната причина за раковите заболявания, за повечето болести.
С всяка изминала година чешмяната вода, а и бутилираната "изворна" стават все по-окислени.
Дезинформационната машина ни убеждава, че водата наистина е гадна, затова трябва да си купуваме филтри с обратна осмоза, електролитни машини за редокс потенциал. 
С машини живот се не постига, стерилната вода си е мъртва, окислена. Електролизата е като гримираната жена, оптична измама.
С всяка изминала година водата от водоемите става все по-окислена. Някога бе +60mV, преди две години бе +120mV, сега мнозина споделят за +250mV.
Рибите във водата са като пчелите въз въздуха, торните бръмбари и червеите в почвата, те обогатяват своя микробиом на обитаване. Рибите заквасват водата с кожата си, пренасят микробиома на растения, наторяват дъното. Знаете ли, че най-полезната част от рибата е кожата ѝ? Става въпрос за жива риба от жива вода. 
Изчезват рибите, изчезват пчелите, изчезват торните бръмбари... човек става все по-болен, ментално деградирал, сляп за чуждата болка, лесен за манипулация.


Коментари