Translate

Време за вируси


Въпреки океаните от информация, сред които плуваме, все повече хора не искат или нямат потенциал да видят Истината.
Истинско мракобесие цари при разбирането на простудните аномалии на човеците. С удивление гледам как уж разумни хора, с костюми, образования, са надянали маските на глупостта, маските срещу микроби.
Има четири стихии, които определят качествената миробиомсфера:
  1. Инфрачервена топлина, лъчистата енергия, която активира полезните бактерии в другите стихии. Топлината, тази с нашата телесна температура събужда целебните микроорганизми. Допускам, че честотата на трептене на микроорганизмите е в синхрон с дължината на вълната на светлината, със спектъра.
  2. Въздухът е океан от микроорганизми. Когато е влажен и топъл е идеална среда за намножаването им, за баланса. Когато лъчиста енергия преминава през въздуха, тя активира, вибрира невидимите за човешко око микроорганизми. Не е задължително източникът да е само Слънцето. Огънят, камината, свещите, газовата лампа, инфрачервената халогена лампа, незнайно защо забранените нажежаеми крушки, всички те активират атмосферния микробиом.
  3. Водата е сред най-активните инкубатори на полезни бактерии. Морската вода е истинско чудо в тази насока. Затова солната сауна е толкова ефективна. Парната баня в инфрачервено отопление комбинира почти всички микробиомни стихии.
  4. Почвата е последният могъщ активатор на микроорганизми. Само да се докосне до влага и тя става могъщ намножител на аеробни бактерии за въздуха и на анаеробни микроорганизми за активация на растенията и земната енергетика. Петролът е микробен продукт, затова е бързо възобновяем.
Странно или не, тези четири микробни стихии съвпадат с групирането на астрологичните знаци.
Зимата атакува всичките четири микробиомни стихии. Почвата чрез сняг, водата чрез лед, въздухът чрез сухота и липса на лъчиста енергия, по-краткия ден, по-ниската слънчева интензивност.
При под 10 градуса температура, повечето полезни микроорганизми са в зимен сън. Тогава настава времето на вирусите. Вируси и полезни бактерии има постоянно около нас, но са различно активни, при различни състояния на времето. Зимата нарушава техният баланс, за който ни е проектирал Някой.
Човек прави изумителни глупости, за да може при остър дефицит на микробиомсферата да си причини повече страдания. Ето как:
  • Ползва климатик, който прави въздуха сух и неподходящ за бактериен растеж.
  • Унищожава и без това отслабеният си микробиом, чрез антибиотици.
  • Забранява лъчистите осветители и ги заменя със синтетични, ултравиолетови, които стимулират вирусите. 
  • Отдава се на хигиенни средства, които унищожават кожния микробиом.
  • Изсушава белодробния микробиом чрез цигари и сух въздух.
  • Храни се с бързи захари, които стимулират цъфтежа на патогенни микроби и вируси.
Заблуда, е че човек се разболява по въздушно-капков път. При еднакви неблагоприятни условия, се стига до еднакво неблагоприятни последици. Възможно е при слаб микробиом (имунитет), намножените от болен човек вируси и патогени във въздуха да ускорят излизането от микробиологично равновесие. Съгласете се, че принципът на "зараза" е много по-различен.
Нормализацията на микробиомсферата около болен човек е много лесна. Ето някои нейни принципи:
  • Инфрачервената лампа е могъщ помощник за бързо нормализиране. Нагрявайте гърдите, корема, гърба, главата. Много бързо помага. Отлична превенция при лека първоначална простуда.
  • Инхалация на дробовете чрез солна пара, черната сероводородна сол е идеална в случая. В никакъв случай водата да не е хлорирана.
  • Много важно е да нагреете краката си и да поемете с тях енергия, вибрации от топла вода, соли, микроорганизми, глина. Сложете повече зелева чорба, заедно с листата от кисело зеле, добавете половин пакет глина на прах, оставете да ферментира поне три часа предварително на до 40 градуса температура. Може да засилите с кефир и други пробиотици.
  • Незабавно покачете влажността у дома над 70%. Например с тенджера с кипяща вода. Не овлажнявайте с изпаряващи се дрехи, особено ако изпирате с петролна козметика и токсични летливи вещества.
  • Оставете тялото да ви води в поправката. След като има нужда от пот, значи наистина е така. Треската е естествена за зсяко тяло, намиращо се в микробен дефицит и под вирусна атака. Температурата нормализира тялото, потта, влагата му помагат. Няма нищо страшно, че излизат секрети.
  • Пийте много, много пробиотични напитки, жива вода, с отрицателен редокс потенциал. Реджувелак, кефир, кисело мляко, комбуча. Най-вълшебната напитка за мен при простуда е топлият зелев сок, от дива ферментация. Живата, непастьоризирана бира, както и активното пенливо вино също помагат. Но само живите, такива не ес предлагат.
  • За храна се набляга на мощна микробна храна, сред които са домашният суджук и сланина, накиснатият и варен с дни боб, много туршии. Пребиотични храни като зеле, моркови, тиква. Най-мощният стартер за добри микроорганизми е земната ябълка (гулията).
  • Сменете всички синтетични източници на светлина с нажежаеми крушки, може с халогени. Разкарайте климатици и духалки, заменете с лъчисти халогени печки, а защо не и нещо на естествени гориво, като дърва и въглища. Газовото отопление е отлична възможност за здрав дом, но само ако имате надеждни германски уреди, с истинска автоматика за безопасност.
  • Компресът върху гърло и гърди със зелев сок, жива свинска мас, вършат чудеса. Ако пък ги активирате с лъчиста топлина, задействате чудо. Ако се търси загряващ ефект, масло от евкалипт, камфор, ментол. 
  • Температура се сваля със студено кисело мляко или кефир, които поемат треската и връщат положителна енергия за нормализация. Живо кисело мляко в магазина няма, вземете пряно мляко и го заквасете по традиционен начин не с прахчета, а утайката от туршия, която е ултра-концентрат от млечно-кисели бактерии.
Опитайте се да осъзнаете принципа, не само чрез четене на наука, а въпреки нея. Обмислете традициите, в тях е скрита много истина. Поискайте съвет от родители, прародители. Имайте предвид, че традициите не действат, защото са подменени. В магазините няма жива, бактерийна храна, нито една напитка, нито живо вино, нито активана бира, нито домашна ракия. Дръжте в запас диво ферментирали кисело зеле и туршии, дори само топлият компрес от тях върши чудеса.
Избата, киселото зеле е вашият антивирусен защитник.
  
Това, приятели е битката на живота. Не е сцена от "Матрицата", там е показана имитацията на тази битка. Нашите бактерии срещу бактерийният убиец, вирус бактериофаг. Когато бактериите ни са слаби, те губят битката, следват крах за тялото, срив на имунната система, автоуминен колапс, Паркинсон и много още чудовищни поражения. Огледайте го, наистина ли мислите, че е случайно създание? Битката за живота е невидима за очите ни. Помогнете си в тази битка, с разум.


Коментари

  1. Бих прибавил праз към сланинката, ракийката и киселото зеле. Върши чудеса.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.