Translate

Микробиомът - истинската ваксина срещу всички болести

Във времената на повсеместна лъжа, да казваш истината е екстремизъм. (Дж. Оруел)

Войната е мир, битките са за "добра" кауза, а множеството жертви, са приемливи. Има голяма битка между привърженици на ваксинацията и нейни противници.
Странното в тази битка е, че нежелаещите да поставят на себе си, и на децата си ваксини, са жестоко осъждани, ругани, глобявани, изолирани, дори малтретирани от привържениците на ваксините. Което погледнато от страничен наблюдател, е чисто безумие. За каква добра кауза става въпрос, след като тя е свързана с тормоз, психически, понякога и физически?
Всеки човек има права, сред тях е да не бъде ваксиниран. Децата са хора, те имат права. Никое дете не се радва на ваксини, почти всяко дете има от слабо до силно неразположение след тази процедура, немалък брой деца умират след ваксини, други остават инвалиди за цял живот. През 20-ти век може да се е приемало, че рискът от смърт е приемлив, но сега сме 21-ви век.
Потресаваща е логиката на защитниците на ваксинацията, те твърдят, че неваксинираните са опасни за тях и близките им защото могат да ги заразят. Е добре де, ваксинираните ако могат да се заразят от неваксинираните, тогава какъв е смисълът на ваксините?
В тази връзка ще ви разкажа една поучителна история...
Чисто гол, под дългия си шлифер човек, ръсел пясък по улиците на поразия.
Спрял го отговорен гражданин и попитал:
- Какво правите, господине?
- Ръся срещу крокодили?
- Вие луд ли сте, тук няма крокодили!
- Е как ще има, нали ръся?!
Същото е с ваксините.
Ваксините са като боя, биеш някого за да носи на бой. По тази логика радонът и радиацията около нас е полезна, защото ни създава имунитет при евентуална ядрена война.
Но дали ще има ядрена война, дали пък някой човек наистина някой ден ще бъде подложен на зараза?
Какво е инфекциозната болест? Тя е функция на слаб микробиом, защото точно бактериите в нас, синтезират антителата, хормоните, витамините, организират защитата срещу патогени, гъбички, вируси. Доказателства и наука, ето ги.
Виждате, че вирусите и патогенните микроорганизми са част от системата на микробиома, има ги във всеки човек, по кожата му, в стомаха, устата, в задника. Когато настъпи аномалия в микробиома, например чрез лоша храна, лекарства, алкохол... тогава настъпва царството на патогените. Тялото само се поправя, и то не благодарение на ваксините, а въпреки тях. Вземете ваксината против грип, тя е пълно безумие за човек със здрав микробиом. Откак си готвя сам и се храня с ферментирали храни, от 5 години не съм хващал дори настинка, а често се навирам между хората в пиковете на грипа, нарочно, за да тествам грипа. Установявам една голяма лъжа.
Удивително невежество цари при описание на принцип на ваксината, дезинформацията дори не е променена, от онези времена, когато науката е отдавала всичко на мистериозният геном, и си е нямала никакво понятие от много по-сложният микробиом, който ни поддържа живи.
Масово лекарите по инфекциозни болести дори не знаят за ролята на микробиома, за това, че човек със здрав имунитет няма нужда от ваксини. Редно ли е според вас, професор с тъпа според съвременната наука дисертация, още да лекува хора по отживели стандарти?  Или пък възрастен доктор да е актуализирал последно знанията си, когато са му промивали мозъка в далечните студентски години? На такива доктори спешно им трябва образование по съвременна микробиология. Знаете ли, че в българските болници масово няма микробиолог? Поради което се изписват престъпни количества антимикробни лекарства. Масово лекарите не знаят как се ползва микроскоп и какво точно показва.
Не чакайте тези хора да мислят за вас, вместо вас. Самите те са сред най-болните съсловия. Здравето е изцяло във ваши ръце, в този информационен век сами можете да достигнете много по-високо ниво на компетентност от който и да е доктор. Защото няма по-голяма мотивация за ментален прогрес от собственото оцеляване и това на близки хора.
Да си лекар е необходимо да се образоваш цял живот. Лечител, който не лекува причината за болестта, а маскира нейните последици, или пък създава истерии около нормални процеси в тялото като грип и дребна шарка, не може да има. Това е корпоративен наемник, чиито престъпления се укриват от глобалната фармацевтична гилдия и от лобистите ѝ в правителствата.
Доктор, който не е и микробиолог, не намира връзка между геном и микробиом е фалшив експерт. Няма нищо по-страшно от липса на морал и компетентност точно в медицината, под опеката на съвременната медицина умират повече хора, отколкото във всичките войни някога, пример за което е химиотерапията.
Има много изследвания, които правят връзка между чревния микробиом и усвояването на ваксините. Със страшна сила стои въпросът, има ли нужда от ваксина човек със здрав микробиом. Дори и само заради това, че здравия телесен микробиом, незабавно ще неутрализира вкараната отрова.
Микробиомът на човека не е само в стомаха, има го в кръвта, дробовете, мозъка, очите, кожата, навсякъде. Това ще предизвика леко неразположение от тази краткотрайна схватка между силна защитна среда и безсмислени вируси.
Но хората, които нямат още изграден микробиом, са подложени на невероятен риск. Децата са слаби микробиомно, особено ако не са родени естествено, не са кърмени, третирани са с антибиотици. Тогава една може би безобидна ваксина, може да им докара много жестоки последици. За каквито говорят дори Нобелови лауреати по медицина. Ако знаете нобелов лауреат, поддръжник на ваксините, моля споделете.
Основна причина за епидемиите са не липсата на ваксини, а лошата окислена храна, замърсеният въздух, стерилизираната с химия почва, пастьоризацията, хладилникът, климатикът, микровълновата печка, антибиотиците, хормоните в месата. Ваксините, дори да вършат работа, срещу определени рискове, не могат да неутрализират това. Много хора развиват инфекции, въпреки че са ваксинирани.
Необходимо е да се направи голямо разграничение между наука и медицина. Науката ясно дефинира ролята на микробиома в цялостната имунна защита на организма. Медицината е инертна, тя не може да се актуализира, да се реформира. Актуалната наука по-скоро се присмива на медицината, отколкото я оправдава. Разликите между компетентност на доктор на науките и доктор в болница са като между пилот във Формула 1 и пилот на такси.
Ниският клас пилоти дори не знаят, че хората, освен кръвни групи, имаме и микробиомен ентеротип. Има непряка връзка между микробиом и кръвни групи, но пряката модификация на ентеротипа ни зависи от много други фактори.
Ще ви запозная с малко, не много сложна теория.
Ентеротипът е класификация на висшите живи организми, сред които човекът, въз основа на бактерийната екосистема в микробиома на червата. Откриването на три човешки ентеротипа бе обявено в изданието на Nature от април 2011 г. от Peer Bork и приятели. Те установиха, че ентеротипите не са продиктувани от възраст, пол, телесно тегло или национално разделение. Има признаци, че дългосрочната диета влияе на ентеротипа, който бива:
  • Тип 1 се характеризира с високи нива на Bacteroides.
  • Тип 2 има няколко Bacteroides, но Prevotella са доста разпространени. 
  • Тип 3 има високи нива на Ruminococcus.
Проучванията показват, че дългосрочната диета е силно свързана със състава на микробиома в червата - тези, които ядат много протеинови и животински мазнини, типични за западната диета, имат предимно бактерии Bacteroides, докато за тези, които консумират повече въглехидрати, особено фибри, Prevotella species доминират.
Шимпанзетата имат ентеротипи, които са аналогични на тези, открити при хората. Използвайки проби, изследователите открили, че ентеротипът на отделните шимпанзета варирал във времето. Тоест ентеротипът, имунитетът са динамични структури. Предвид пряката връзка между микробиом, имунна система и енеротип, ваксините са едно пълно безумие.
Ако и да има някаква наука, във ваксините, без отичането на фактора ентеротип е като да поднасяте алкохол на деца или да насилвате човек с диабет да консумира мед. 
Ентеротипния анализ дава възможност за анализ на съпротивителните сили на човек към дадена вирусна опасност. 
Бас ловя, че никой доктор със спринцовка с ваксина не знае за това. Що за доктор е тогава?
Скоро писах на всички български лаборатории по микробиология и вирусология, за да поръчам анализ на микробиома, на ентеротипа си. Никой не отговори, такъв тип наука има в САЩ и Западна Европа. Медицината в страни като България е на бутафорно ниво, все още се раздават антибиотици на поразия, изкуствените раждания са на конвейер, практики които са диващина в Германия и Холандия например.
Децата нямат нужда от ваксини, а от заздравяване на микробиома. Тоест от домашна храна, неокислена, ферментирала, жива. От истински органични плодове и зеленчуци, от вода с натурален отрицателен редокс потенциал. Кисело зеле, туршии, кефир, кисели млека, в дългосрочен план обезсмислят всички ваксини, антибиотици и други корпоративни дезинформации. Става въпрос за истинските млека и ферментационни продукти, а не за имитациите им в супермаркета, които микробиологично се различават като швейцарски часовник от китайска реплика.
Всички твърдения по-горе можете лесно да откриете, мотивирани с истинска наука, с публикации от последните три години. До 5 години, този дял от науката за човека ще еволюира още повече, ваксините ще изпаднат в забвение. Откритията за чудо-ваксини ще останат единствено в жълтите медии. Хиляди хора се излекуваха от рак, автоимунни и нервно дегерационни болести, чрез зелев сок, и нито един чрез каквато и да било ваксина. А ваксини за рак уж откриват от почти 50 години.
Човек няма как да е по-велик от Бог, а Той ни е дарил с Живот. Но не само този, който си мислим, че имаме, а спомагателният Живот, този на живите микроорганизми. Славянските езици са хаотично омешани, но "живот" на руски е корем, а главната чакра, центърът на душа и тяло според ведическите знания са точно в микробиома на корема.
Но защо при всичките тези знания, наука, учени, книги, информационни канали, има толкова хора, които яростно защитават ваксините? Тези хора са жестоко излъгани, единственият начин  да се чувстват пълноценни е агресивно да бранят лъжата. 
Бранят я старите професори, изписали оди за ваксините, родителите увредили децата си, лекарите на хонорар при фармацевтични компании, лесно податливите на телевизионна пропаганда прости хора.  
Вижте началната снимка, помислете за бъдещето. Някой ден порасналите ви деца, дали няма да потърсят сметка, защо родителят им е позволил това престъпление? 
Нямам намерение да поучавам никого, за това има политици и журналисти. Просто искам да живея в общество на мислещи хора, не на дебили. Хора способни на логика, хармония, творчество, доброта и любов.  
Из световният бестселър GAPS: Синдром на храносмилателната система и психиката“, автор: д-р Наташа Кембъл-Макбрайд. 

"През 1998 д-р Андрю Уейкфилд, консултант – специалист по гастроентерология в Роял Фрий Хоспитал в Лондон, и неговият екип публикуват свое проучване, водещо до предположението, че съществува връзка между хроничните възпалителни заболявания на корема и аутизма. Тъй като много от децата, участвали в проучването, са развили синдроми на аутизъм след ваксина против морбили, заушка и рубеола, д-р Уейкфилд разсъждава в тази насока в опитите си да установи каква конкретна инфекция може да е причинила уголемяването на лимфните възли. Предполагайки, че това може да е вирусът на морбили, той поканва в изследването си известния вирусолог д-р Джон О’Леари, професор по патология от Дъблин. Както може да се предположи, д-р О’Леари открива същия вирус на морбили, използван във ваксината, в лимфните възли на илеума (част от тънките черва – Д.Ц.) при децата с аутизъм. Този конкретен аспект на изследването на д-р Уейкфилд, отнасящ се до вируса на морбили и ваксината против морбили, заушка и рубеола, предизвика много противоречия и срещна яростна съпротива от страна на правителството и медицинските институции. […] Освен всичко останало слабата имунна система не реагира на атаките от външния свят по нормален начин! Ваксината е сериозна атака от външния свят. Производителите на ваксини ги произвеждат за деца с нормална имунна система, реагиращи на ваксините по предвидим начин. При все това обаче в съвременното общество с модерния начин на живот ние стремглаво се движим към ситуация, в която все повече деца няма да са с нормална имунна система и няма да реагират на ваксините според очакванията."
Забележете от кого са яростните съпротиви, от правителство и институции. Не от хора, не от учени, а от институции. Проверете какво стана с тези велики учени, те бяха смазани и елиминирани. 
Трудно е човек да излезе от Матрицата на лъжите по телевизии, от платените лобисти в правителствата, от зомбираните с дезинформация "приятели". Вие обаче решете дали да вярвате на моите анализи, или на тези, от официални медии, от официални доктори, визуализирани с тежко манипулирани с Photoshop снимки.
 
Оригиналната снимка

 
Манипуираната снимка и лъжлива статистика в голяма медия

 
Посредствена манипулация с клониране на едни и същи области

Личен опит? По една или друга причина, най-вече заради това, че бях в безтегловността на жителството в СССР и в НРБ, ваксини не са ми поставяни. Едрата шарка изкарах естествено, прочитайки три чудни фантастични книги, една от които "Пътеводител на галактическия стопаджия". Дребната шарка, наречена сега морбили, преболедувах за три дни естествено, в които бях много щастлив, че не ходих на училище и играех по цял ден с кучето. Много ми бе странна тогава страшната табела на вратата на дома ми, че съм под карантина и съм опасен за целият свят.
Три пъти избягах от ваксинации, на два пъти с късмет ми се размина, като уж отложих за по-натам. Преходът към демокрация пък остави задължителното ваксиниране в безтегловност.
Отраснах в години, когато родителите нямаха доверие на правителството, заради дефицита, заради Чернобил, заради "светлото бъдеще". Децата от тези години си боледувахме естествено, израснахме физически здрави, ментално в перфектна кондиция. Трудно е да се каже същото за следващите, свърх обгрижвани, ваксинирани, лекувани с антибиотици поколения. 
Отраснах с домашна храна, в по-голямата си част ферментирала: домашно кисело мляко, домашен суджук и сушени меса, много кисело зеле, много туршии, много боб и леща - естествено ферментирали варива... това бе спасението на Север, когато иде зимата с нейните -40 градуса. Благодаря на мама.

Коментари

  1. Браво! Най - после мислещ човек!

    ОтговорИзтриване
  2. През 1800 година 43% от родените деца не доживяват 5 години!!!!!
    Половината деца по света не са доживявали до 5 години!!!!!
    Това в епохата без медицина и супер здравословни храни.
    Ето данните, и това са истински данни не като вашите.
    https://ourworldindata.org/grapher/global-child-mortality-timeseries

    Сега са под 4% и това е заради съвременната медицина. От там нататък не ми се четат глупости.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Още един "професор", не с един, а цели три "блога", с толкова жалко съдържание, че... ваксините явно действат много по-жестоко ментално, отколкото предполагахме. И тази истерия с удивителните. Не е добре работата, никак не е добре. Някак си хората имат една истина пред очите, ромският етнос например, който не е трови с ваксини и нормално да запази старите темпове на размножения, с много по-ниска степен на дебилизъм. Много е интересно как Китай и Индия, без ваксини станаха по 2 милиарда население, а ваксинираните страни изчезват.

      Изтриване
  3. Поздравления! Много добра статия, изключително логична и последователна. Като магистър по биология ми е ясно, че всичко е точно, както е описано тук. Когато се поставя инжекция, външните оранизми не минават през естествените биологични бариери на тялото. Напротив, така се заобикалят тези естествени, спиращи потенциалните патогени прегради и патогените навлизат директно в кръвта, откъдето могат да атакуват организма отвътре. Така му нанасят много големи вреди...

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте Приятели,
    Може би повечето читатели знаят, за репликата на статиите тук, която излъчват по телевизията. Понеже нямам телевизор и съм на гости при мои роднини, чувайки тази реклама си спомних за блога. Връзка към видеото
    https://drive.google.com/file/d/1UTB3yIJqyVmw13dO7fXfmRlKan-DB9Uw/view?usp=sharing

    Четат в Think.bg ... четат...

    ОтговорИзтриване
  5. Що се кахърите за ваксините, когато ВИРУСИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ. Т.е. ваксините се борят ПРОТИВ НИЩОТО. Т.е. вие сега коментирате НИЩОТО. То вируси няма, те направили ваксини против тях, т.е. направили ваксини против НИЩОТО. Ба си й майтапа. И вече коментират коя БЕЗСМИСЛИЦА (ваксина) е по-добра от друга БЕЗСМИСЛИЦА (ваксина). А бе, ей, кога ще почнете да мислите със собствените си глави, а не с главите на мафиотите??? „ПО МАСКИТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ“ на кого служат. Т.е. и тая власт служи на Световната банкерска мафия. Що не каже на народа, че ВИРУСИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ и че вирусите са набедени за причина за болести още от Роберт Кох и Луи Пастьор - професинални фалшификатори за властта, забогатели от това неимоверно. Всъщност те с фалшифицирани опити с животни „доказват“ тезата на Ватикана отпреди 1000 години за нещо, което ни НАПАДАЛО ОТВЪН. Което е лъжа. А карантините, изолациите и затварянията на градове в двете посоки е изобретение пак на Ватикана с МЕДИЦИНСКИ ТРИБУНАЛИ от един лекар, един полицай и двама-трима нещо като днешните „общински съветници“ и те определяли кой е праведен (незаразен) и кой грешник (заразен) и следвало жестока разправа - най-малкото ИЗГОНВАНЕ (чума). Не от лъжица на „заразен“ бих ял, нека се ИЗПЛЮЕ такъв в устата ми. Но това документиране няма как да стане. Мафията по-скоро ще те ликвидира, отколкото да спори с теб.
    https://www.new-civilization.com/bg/virusnata-teoriq-e-falshifikat

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.