Translate

Кръвта вода не става

Кръвта на човека е мистерия. Не само за кварталните философи, но и за официалната наука. Та съдържа групи, каквито са трудно обясними, болести които не са логични, само откъм геномна структура.
Кръвта за много култури, традиции и религии има паранормална същност. Тя е обект на родови проклятия, на магии, на необясними трансформации.   
Умишлено или не, за кръвта се знае малко. Науката в голямата си част все още смята кръвта за изцяло геномна структура, в която микробиомът няма място. Моята теория е, че ние изцяло сме изтъкани от микробиом, който ни определя като създания и съзнание. Логично е микробиом да има и в кръвта, ако няма - теорията ми се проваля напълно.
Заквасих 40 грама соево мляко с 6 капки собствена кръв. За 9 часа в инкубатор на телесна температура от 37 градуса се получи гъсто, плътно кисело мляко. За мнозина вероятно това е шокираща новина. Хиляди доктори на науките и стотици професори би трябвало при този факт да бъдат незабавно разжалвани, защото твърденията им за микробиологична стерилност на кръвта не отговарят на истината. Вероятно сред тях има и Нобелови лауреати.
 
Това е картина от микроскопа, киселото мляко със стартер кръв е наситено с микроорганизми. Живот несъмнено има, той се дължи на намножените от кръвния микробиом бактерии.
За да разсея съмненията за случайност, повторих експеримента и резултатът бе абсолютно същия. Нещо повече, надградих изследването като от соевото кръвно кисело мляко заквасих краве кисело мляко и ето какво се получи.
Логично е втората заквасена структура да бъде още по-плътна, с адаптиран към млечно-кисела среда микробиом. Невероятно плътна субстанция, с наситен млечно-кисел (сирен) аромат. Вкусът е неотличим от домашно кисело мляко. Този експеримент дава обяснение на млечно-киселите напитки на степните народи от мляко на кобила и кръв.
Микроскопът показа аналогична картина на тази от соевото кисело мляко. Което означава, че има трансфер на кръвен микробиом, намножен в млечна среда.
Редокс потенциалът от кръвното мляко е потресаващ, надминава с лекота дори този на натуралният кефир. На първата снимка е соевото кисело мляко, първа закваска, на втората снимка са показанията от второто заквасване върху краве кисело мляко. И то върху краве кисело мляко от магазина, докато соевото кисело мляко е домашно производство. 
Показателят pH спадна драстично и в двете структури, това е индикатор за качествена млечно-кисела ферментация. В кръвта ни явно има млечно-кисели бактерии. Което обяснява например мускулната треска, дължаща се на млечна киселина. Млечна киселина, която учени и фитнес инструктори ни обясняват с огромни лъжи, но не и с истината, че тя е продукт на микробиома, на неговата анаеробна дейност при безкислородна генерация на сила. 
Впечатляващ показател за активна дейност на млечно-кисели бактерии е резкият спад на захарите в млякото, при кръвна ферментация. В първият случай, при соево кисело мляко спадът е над 200%, във вторият, при краве кисело мляко има също двоен спад, рекордно ниска стойност за ферментация в краве мляко. Което навежда на мисълта, че аномалиите в кръвната захар се дължат не на глупави теории на невежи учени, а на слаб микробиом. Всичко, описано по-горе обяснява и правилният път за лекуване на кръвни болести като левкемия например. Чрез микробиомна терапия, а не чрез химия и измами за пари.
Енергетиката на кръвната ферментация, подсказва, че човешката енергия, аура, чакри и други "паранормални" явления се дължат на електрическата дейност на микроорганизмите в тялото ни. Което се потвърждава от най-новите научни сензации.
Очаквайте скоро анализ на връзката между кръвен микробиом и този от другите телесни, табу области като вагинално, кърма и от мъжка семенна течност млека, където картината е много подобна.
Този шокиращ експеримент може всеки от вас да проведе у дома. И да осъзнае в каква огромна лъжа живеем, за болести, за лекарства, за наука, за медицина, за всичко.
В заключение ви показвам нещо, което никоя книга не може, жив коментар, живо видео, с живи кисели млека, стартирани от кръвния микробиом.
Кръвен микробиом с соева среда

Кръвен микробиом в среда на промишлено краве мляко

А това е намек за бъдещите публикации, за които вече има сериозни резултати.
 


Коментари

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.