Translate

Кръвта вода не става

Кръвта на човека е мистерия. Не само за кварталните философи, но и за официалната наука. Та съдържа групи, каквито са трудно обясними, болести които не са логични, само откъм геномна структура.
Кръвта за много култури, традиции и религии има паранормална същност. Тя е обект на родови проклятия, на магии, на необясними трансформации.   
Умишлено или не, за кръвта се знае малко. Науката в голямата си част все още смята кръвта за изцяло геномна структура, в която микробиомът няма място. Моята теория е, че ние изцяло сме изтъкани от микробиом, който ни определя като създания и съзнание. Логично е микробиом да има и в кръвта, ако няма - теорията ми се проваля напълно.
Заквасих 40 грама соево мляко с 6 капки собствена кръв. За 9 часа в инкубатор на телесна температура от 37 градуса се получи гъсто, плътно кисело мляко. За мнозина вероятно това е шокираща новина. Хиляди доктори на науките и стотици професори би трябвало при този факт да бъдат незабавно разжалвани, защото твърденията им за микробиологична стерилност на кръвта не отговарят на истината. Вероятно сред тях има и Нобелови лауреати.
 
Това е картина от микроскопа, киселото мляко със стартер кръв е наситено с микроорганизми. Живот несъмнено има, той се дължи на намножените от кръвния микробиом бактерии.
За да разсея съмненията за случайност, повторих експеримента и резултатът бе абсолютно същия. Нещо повече, надградих изследването като от соевото кръвно кисело мляко заквасих краве кисело мляко и ето какво се получи.
Логично е втората заквасена структура да бъде още по-плътна, с адаптиран към млечно-кисела среда микробиом. Невероятно плътна субстанция, с наситен млечно-кисел (сирен) аромат. Вкусът е неотличим от домашно кисело мляко. Този експеримент дава обяснение на млечно-киселите напитки на степните народи от мляко на кобила и кръв.
Микроскопът показа аналогична картина на тази от соевото кисело мляко. Което означава, че има трансфер на кръвен микробиом, намножен в млечна среда.
Редокс потенциалът от кръвното мляко е потресаващ, надминава с лекота дори този на натуралният кефир. На първата снимка е соевото кисело мляко, първа закваска, на втората снимка са показанията от второто заквасване върху краве кисело мляко. И то върху краве кисело мляко от магазина, докато соевото кисело мляко е домашно производство. 
Показателят pH спадна драстично и в двете структури, това е индикатор за качествена млечно-кисела ферментация. В кръвта ни явно има млечно-кисели бактерии. Което обяснява например мускулната треска, дължаща се на млечна киселина. Млечна киселина, която учени и фитнес инструктори ни обясняват с огромни лъжи, но не и с истината, че тя е продукт на микробиома, на неговата анаеробна дейност при безкислородна генерация на сила. 
Впечатляващ показател за активна дейност на млечно-кисели бактерии е резкият спад на захарите в млякото, при кръвна ферментация. В първият случай, при соево кисело мляко спадът е над 200%, във вторият, при краве кисело мляко има също двоен спад, рекордно ниска стойност за ферментация в краве мляко. Което навежда на мисълта, че аномалиите в кръвната захар се дължат не на глупави теории на невежи учени, а на слаб микробиом. Всичко, описано по-горе обяснява и правилният път за лекуване на кръвни болести като левкемия например. Чрез микробиомна терапия, а не чрез химия и измами за пари.
Енергетиката на кръвната ферментация, подсказва, че човешката енергия, аура, чакри и други "паранормални" явления се дължат на електрическата дейност на микроорганизмите в тялото ни. Което се потвърждава от най-новите научни сензации.
Очаквайте скоро анализ на връзката между кръвен микробиом и този от другите телесни, табу области като вагинално, кърма и от мъжка семенна течност млека, където картината е много подобна.
Този шокиращ експеримент може всеки от вас да проведе у дома. И да осъзнае в каква огромна лъжа живеем, за болести, за лекарства, за наука, за медицина, за всичко.
В заключение ви показвам нещо, което никоя книга не може, жив коментар, живо видео, с живи кисели млека, стартирани от кръвния микробиом.
Кръвен микробиом с соева среда

Кръвен микробиом в среда на промишлено краве мляко

А това е намек за бъдещите публикации, за които вече има сериозни резултати.
 


Коментари