Translate

Магията на мартениците

Мартениците са нещо повече, отколкото са. Това са регионални структури, носещи, транспортиращи жива енергия. Защитаващи от лоша карма. Те са носители на регионалната сила на околната среда, на микробиома. Където и да е човек, в друг град или държава. Мартениците са микробиомни структури, заквасени от въздушни, телесни и водни микроорганизми. Те са плетеница от енергия, която дава позитивите на околната среда.
Материята им е важна. Вълната е отличен намножител на живот, синтетиката - не, памукът - слабо.
Червено и бяло, символ на две телесни течности с много микроорганизми. Мляко и кръв. Може и зелено, сок от кокиче или друга покълваща живинка.
Във всичко има смисъл. Ние сме слепи за старите традиции. Невежеството е сила, но само ако човек няма слабостта да има аналитично мислене.
Мартениците са вид амулет срещу негативна енергия, включително и от електромагнитни полета. Тя е в категорията на оргонита, на кукерските обичаи и на много други обновявания на енергийното поле, по пролет.
Важно е мартеницата да е от родния край, със своя регионален микробиом. Не по-малко важно е тя да бъде направена от човек от родата, или поне да е престояла в такъв преди да бъде вързана, връчена.
Възможно е мартеница от чужд, негативен човек, да донесе обратна, лоша енергия.

Носената мартеница от човек приема неговата енергия, неговите мечти, визуализация, любов и мъка. Чрез връзване на клонка, на жива структура, мартеницата става излъчвател, визуализатор, антена за общуване с микробиомната сфера, с аурата на планетата. 
Фалшивата мартеница от друг регион, от калпав материал не само е безполезна, възможно е дори да е вредна. 
За посрещането на пролетта, бях в Родна Тракия, в моя регион. Избрах истински мартеници, от вълна. Обогатих ги чрез сок от диво ферментирала, прясна туршия с регионални растения и регионална вода.
Оставих вълната и дървото да узреят за 8 часа в инкубатор на телесна температура, след което ги оставих за още четири часа да изсъхнат.
Вакуумирах узрелите регионално мартеници и ги изпратих на зелмляци в САЩ, и в Британия. Това е част от родната среда, от родната магия. Връзка с регионалния микробиом, чрез приятели и земляци. Вакуумът е за изолация при пътуването, и за намножаване на бактериите във вълната. Млечно-киселите бактерии са анаеробни.


Коментари