Translate

Подмененият алкохол

Сред огромните измами на миналото хилядолетие е не само подмяната на истинска храна с фалшива. Има друга, още по-голяма фалшификация.
Фалшификация, който погубва годишно повече хора от войните, пътищата, данъчните, милиционерите, съдебната система, ядрените бомби, терористите. Това е подмяната на АЛКОХОЛА.
Алкохолът, който не е толкова вреден, колкото е подменен. Истинският е заместен с имитационен, в магазина. Режим в САЩ, режим в СССР... новият световен ред подменя реалните храни и напитки с имитационни, с наемници, данъчни, милиционери и самолетоносачи.
Всички сте чели за бабите и дядовците в планините, които си шибват по чаша ракия всеки ден. Домашна ракия, сварена на високо, където дестилацията е на по-ниска температура. Ако тези хора шибваха "Дедова пърцуковица" от магазина, едва ли биха доживели и до средата на това, което са изкарали.
С алкохола е същото както с живото, натуралното кисело мляко с милиарди микроорганизми, което е сменено с ялов йогурт с един фекален лактобацил, наречен цинично Булгарикус и един напълно безсмислен стрептокок. Някога дедите ни са били здрави от истинско кисело мляко, сега ядат фалшиво с фалшив хляб и не доживяват до пенсия дори.
Само аутсайдери пият купешки алкохол, не само у нас, но и по света. Елитът на елита си има свои пивоварни, свои изби, свои майстори, които са се учили от живота и традициите, а не са програмирани от скапан университет. Ганьо Балкански и Ханс Германско се кефят на менте алкохол под известен бренд. Те са аутсайдери, дай им фалшиви сайдери към менте промоционален спирт.
Истинският алкохол е ферментирал от качествена суровина. Дори и секстантската наука не го отрича.
Крадецът винаги вика "Дръжте крадеца". Купешкият алкохол е произведен е кофти суровина, кофти съдове, кофти температурен режим, което логично води до наличие на метилов алкохол. Който после се премахва.
Но промишленият крадец твърди, че в качествената суровина, подготвен от майстор, на който технолога с хартийка от измислен университет не е достоен и тоалетна хартия да носи, твърди че домашният, майсторски алкохол е опасен. Защото съди по свой опит, на пишман майстор, работещ по рецепти, като робот.
В добрият домашен алкохол няма как да има метанол. Все повече мераклии с високи технологии правят супер питиета, с които печелят световни награди. С много хъс и любов, само с Няколко датчика, Ардуино микрокомпютър и сте по-добър и полезен за обществото от всички измамници, които се изживяват като технолози в една престъпна промишленост.
В САЩ в най-елитните клубове, в които се влиза по-трудно и от масонска ложа, се сервира само домашен бърбън, отвъд държавните регулации... защото скапани бутилчици всеки може да си купи от супермаркета, но да се добереш до Истината, трябва да си от Елита. Руско-съветският елит и той така. 
И сега, след многото приказки, най-важното. Делата!
Всичко, което пиша, може да бъде потвърдено. Без съмнение, без средни положения. Ето как:
  1. Взимате купешки алкохол и домашен от проверен майстор. Слагате няколко зрънца (кристалчета) калиев перманганат в единия алкохол, няколко в другия. Където има метанол, ще има газови балончета. Бас ловя, че в майсторския алкохол няма да има, за купешкия не гарантирам, защото в него е разрешено по стандарт да има, и то все повече и повече. Продава се калиев перманганат в аптеките на никакви пари.
  2. Сдобийте се ORP (редокс потенциал метър) и сравнете домашно вино с купешко. Домашното има живи дрожди, в тях е смисъла... те ще покажат отрицателен редокс потенциал, тоест регенерация на тялото. В някои хубави вина има дори лактобацили. Купешката кал от грозде е окислена на куче и ще покаже силно положителна стойност, която окислява яко тялото. Купешката гадост е стерилизирана, в нея няма живот, тя носи само смърт.
На първата снимка, виждате стойността на моята домашна джинджифилова бира, която е на трилиони пробиотични еони от всичко купешко. Тя е в зоната на действие на микроорганизмите, което си личи и по нейната оригинална pH среда:

А сега, на вашето внимание... фалшивите структури:
Жестоко окислени. Жестоко окисляващи организма. Стерилни, стерилизиращи, изтощаващи микробиома ни. Оттам всички болести, рак, мозъчни аномалии. Справка: "има на болест + microbiome/microbiota". Всичко може да бъде проверено и измерено, за разлика от лъжите на технолози, на престъпна индустрия и наемниците на държавна работа, които са на канелката им.


Коментари