Translate

Тухлите, тухлите

Малка част човеците знаем истината за миналото си. За истинското минало, а не за постоянно адаптиращото се според интересите на стария, нов и още по-нов световни редове.
Но как, нали има сгради, артефакти, книги? Всичко е една голяма лъжа, тълкуването им. Казват го топ учени.
Един голям Въпрос например е защо по цял свят има еднаква, глобална архитектура, от Русия до Нова Зеландия, от Уругвай до Япония. Нео колониализъм? Глупости!
Еднакви сгради, еднакви технологии, еднакви пирамиди. Каквито съвременният човек не може да повтори по своето величие, красота и качество.
Как са строени пирамидите? Как във времена на тотални световни войни са строени уникални сгради и градове от червена тухла? Ренесанс и Възраждане. Възраждане от какво? Какво са рисували художниците-руинисти? Руините на какво?
Имам теория. Тя обяснява всичко. Дори и пропадането на градовете с няколко метра надолу... подземията на градовете, в тунелите на които сега, инсталират метополитен.
Тухлите, камъните, мегалитите, грамадните блокове на пирамидите... са ферментирали структури. Което косвено се потвърждава от остатъците от примитивното строителство от близкото минало. Кирпичът е слама с глина и животински говна (фермент). В старите тухли се слага закваска, суроватка от кисело мляко.
Теориите са просто шум в безшумната вселена, ако не се проверят с дела.
Заквасих кисело мляко от "антична" тухла и от зеолит. Да, в тези структури има бактерии, които се събудиха в млечна среда, при телесна температура. Мощни бактерии, които са били фиолозирани в "камъка". Проверено многократно.
Вижте видеото ми:
А това е случващото се под микроскоп в кисело мляко, заквасено от стара тухла:
 По-долу виждате кадри от теста на кисело мляко (от соя), стартирано от антична тухла:
Коментар на резултатите. Чудовищно добър редокс потенциал, с уникална редукционна стойност, която неутрализира ентропията около нас (окислението). Стойността на pH е аналогична не на млечно-кисела, а на натто (сенна пръчица) структура, което изгражда интересна теория, че имаме работа не с млечно-кисели бактерии, а с атмосферни, които издържат на жега, радиация, студ и замърсяване. Захарите от 7% са спаднали двойно, отчетено с BRIX рефрактометър.
Зеолитът е жив, в него има микрофлора в хибернация. Намокрите ли го, тя се събужда. И започва да облагородява всяка течност. Чрез живи микроорганизми от древни времена, когато бактериите са били истински, живи.
Реконструирах миналото като повторих тази "технология". В бяла, и в червена глина сложих мляко, кефир, кисело мляко, вода. Резултатите бяха удивителни. Повтори се съставът на "антична" тухла в мляко + млечно-кисел стартер. Кефирените тухли доста набъбнаха и станаха шуплести. Младите, новоферментирали тухли в началото бяха ронливи, но с времето се втвърдяваха все повече и повече.
Старите тухли са ферментирали структури. Новите са изпечени, стерилни, мъртви, безсмислени.
Древните сгради са живи, те дишат, при влага дори генерират енергия, явяват се естествен преобразовател на слънчева радиация.
 
Ферментация на "тухли", първа седмица 
Всичко може да проверите сами. Може сами да си построите жива, ферментирала къща. Ако я направите с атмосферни бактерии, тя ще ви предпази от всичко - не само от климата, но и от радиация, включително микровълнова. Ще филтрира въздуха, ще го облагороди, ще се намножава при дъжд и ще акумулира инфрачервена топлина.
Старите глинени амфори и съдове... са ферментори, самозаквасващи всичко в тях. Самите глини са източник на мощни ферменти, ако са натурални. Но за това, в други материали.
Уредите за анализ може да поръчате, тук.


Коментари

  1. Написаното тук ми напомня един разговор от преди 30 години. Опитвах се да възстановя стари рецепти и технологии за ежедневните храни : хляб, сирене, кисело мляко. Питам един съвременник на времената, когато около Елин Пелин масово са се гледали биволи, как са си квасели млякото. Неговото обяснение беше : "Баба налива прясно мляко от биволицата в гърнето за кисело мляко и утре за закуска е готово. Като свърши, гърнето се изплаква и пак." Няма варене, няма темпериране, няма закваски.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.