Translate

Репликация на Човеци

Ярко доказателство за нашата същност на биороботи като телесна обвивка е нашата репликация. Сексът е ключ към тази укривана загадка.
За религията, той е табу. Но религията си е чиста форма на лицемерие. В съвременното общество зад похотта, перверзиите, проституцията, филмите, музиката, дрехите, фитнесите, пластичната хирургия се крие нещо много по-различно. Монтаж на фалшив идеал, върху нещо взривоопасно за самоосъзнаването ни.
Религиите крият, а новият световен ред - ослепява от дезинформация, по отношение на Репликацията.
По-лесно е да се изследват религиите, защото заключена врата се отваря, но опожарен дом се не възстановява.
Определено религиите определят два вида създания с "човешки" тела. Това е самият Човек и нечовекът. Човеците в християнството са маркирани с ореоли.
Непорочно зачатие? Какво е порочното на секса, дали всеки секс?
Преди да продължа нататък, ще ви кажа за едно удивително измерение на Светлината и Тъмнината, на Бог и на Сатаната.
  • Бактериите са Светлина, те са божествени създания, които тъкат телата, а може би дори Душите ни;
  • Вирусите са създания на Сатаната, тяхната цел са не телата ни, а унищожаване на бактериите в нас. Оттам - разпадане не само на телата ни чрез болести, но и на връзката с Бог.
Вероятно това ви се струва прекалено невероятно, фантастично и еретично? И аз бих реагирал така, ако бях млад, невеж и биоробот. Миналата година обаче учените, заедно с това което знаем за цивилизацията, телата и душите си, избухнаха! С това.
Както и преди съм анализирал, микробиомът е тъкачът на генома, ние сме микробни създания. Прекалено сме глупави и немощни за да се грижим за тленните си обвивки, затова са Създадени нанороботите, във вид на бактерии, които ни зареждат, регенерират, държат ни във връзка с био-сферата и помежду ни.
В Китай се създадоха изкуствено генно конструирани "човеци". Скоро след това водещият учен мистериозно изчезна. А тази наука бе забранена. Поради съмнително морални въпроси. Поставящи ВЪПРОСЪТ, а нас кой ни тъче по този начин. И периферни въпроси като, защо атакуват микробиома ни, например със задължително инжектиране на наемни вирусни убийци за тъкачите ни. Не само ни убиват регенараторите, но ни и задължават да си плащане за това. Това, ако не е перверзия!
А знаете ли, че ракът е нищо повече от окисление, в следствие на изтребване на тъкачите ни чрез окислена храна, електромагнитна радиация, антибиотици, други лекарства, алкохол, цигари? До няколко години, ще го разберете. ВЪпреки, че и сега науката го е разкрила, например в процеса на автофагия, която се тълкува по глупав начин, а си е чиста регенерация на тялото от вътрешния микробиом, когато престанете да го храните с окислени, стерилни микробно боклуци.
Да се върна на живото осигуряващият микробиом. Човешката семенна течност и яйцеклетката са микробиомни структури, те не предават геном, а микробиом. Забъркват не генетичен материал, а микробиологичен.
С което се обясняват свойствата на Първородният Син. Първият мъж на всяка една жена осигурява отпечатък за репликация. Затова по цял свят се ценят девствените момичета, дори нераждалите жени, ако се предположи, че се ползват презервативи и контрацептиви. Особено добре го знаят това етносите, които "цивилизованият човек" определя като диваци.
Тези етноси се подбират като двойки от ранна детска възраст, за да няма замърсяване на биома и аномалии в репликацията.
Има интересна теория, която твърди, че:
  • Майката е инкубатор, който трябва да е чист. Науката обяснява много добре това, майките са тъкачницата на микробиома на евентуалният човек, на 100%. Децата се появяват стерилни микробно, майка им ги захранва. Ако микробиомът ѝ е замърсен от друг мъж, а това винаги става при полов акт (взаимно заквасване), то тази аномалия не осигурява чисто тяло за заселване на чиста Душа;
  • Човек може да бъде роден само в чиста утроба, като първороден. Заченат от Първороден баща. Най-често от Човек. Има и сказание за раждане на Човек от Свърх-Човек и то от Жена. Мария и Христос, или в по-стар вариант Изида и Хор, а в още по-стар - Деваки и Кришна... Христос на гръцки е Кришта.
Религиите до една, по заобиколни начини потвърждават всичко това. Икономиката... наследството преминава при първородния, защото само той има шанс да е Човек. Римското право, което действа по цял Свят, дори и у нас, изписва имената на Човеците в личните им документи с Големи и малки букви, а тези на Рабите, на работите, на биороботите, само с ГОЛЕМИ БУКВИ. Но това римско право яко се оака, защото започна да приравнява и човеците до раби, като им отне права, свободи, имущество.
Ако тази теория е вярна, то много неща са се объркали в съвременното общество. Реално, да бъдат посяти тела, за да бъде в тях пожъната Душа... такава възможност е все по-малка. Това няма как да стане в общество, опетнено с безразборен секс, аборти, разводи, смяна на партньори. Липсват Човеци? Звучи скандално? Огледайте се - липсва човечност. 
Човеците са огромна рядкост. Те много лесно се разпознават, по следните показатели:
  • Съвест и дълг;
  • Душа и човечност;
  • Творчество;
  • Аналитичен разум;
  • Свобода и борбеност;
  • Любов, която е далеч отвъд секса и брака;
  • Адаптация към най-агресивната среда, без следа от отчаяние.
Това, което виждате във вида на филмови звезди, спортисти, политици, музиканти, богаташи, светски личности, държавни служители, милиционери... те не са хора, те са биороботи. Защото Човек няма как със своята човечност, свобода и морал да участва в тази пошла демонстрация на фалш, похот и откровени лъжи.
Човекът е огромна рядкост! В някои общества, Той има право на харем. На много жени, които да му осигурят раждане на нов Човек. Защото какъв е смисълът да се ражда поредният биоробот от баща биоробот.
Това обяснява мъжката полигамия и женската моногамия. Жената подсъзнателно знае, че може да има една първородна рожба, от Мъж. Макар тази биороботна програма в наши дни да се е изродила в брак, ограниченост, ревност, чувство за собственост.
Мъжкият стремеж за създаване на нов Човек пък се е изродила в желание за безразборен, безсмислен секс. Това се и рекламира в обществото. Не зачеване на стойностни Хора, а просто безразборен секс.
Осъзнатите жени са рядкост. Те са ценни, с това, че могат да отгледат нов Човек. Това е тяхната Мисия. Били те и биороботи. Теоретично е възможно да има жена Човек. Рожба на Мъж Човек и Жена Човек е... Свръх Човек.
Това е само Теория, спете спокойно. Ако сънищата ви говорят, значи сте Човек или най-малкото обичан от Човек.

Коментари