Translate

Глобалното изпростяване

Световният ред (финанси, банки, индустрия, медицина) имат един двигател - Глупостта. Без нея системата би се сринала и на нейно място би дошло нещо много по-добро.
Комунизмът се провали спрямо "пазарната икономика" в производството на глупаци. Затова бе демонтиран. Там малцината глупаци се окупираха в политическата и икономическата върхушка, а разумните хора стояха в страни. При "пазарната икономика" бе точно обратното. Скачени съдове... малко умни хора на върха, глупаците живеят на кредит и консумират боклуци до изнемощяване, поддържайки по този начин болници, молове, банкова система, държавна администрация и т.н.
Някога имаше конкуренция между двете системи, та глупаците не бяха потресаващо мнозинство. Сега ги произвеждат на конвейер. Но как?
По два начина:
  • Институционално (училища, университети, наука, медии)
  • Техногенно (електромагнитни излъчвания, модифицирани храни, лекарства, наркотични вещества, химически обработени вода и атмосфера). 
За глупостите, които някой е зубрил в различните нива на университета няма как да помогна, просто ги забравете, а когато освободите съзнанието си от техногенната мъртва хватка, ще прозрете, че са пълни небивалици. Ще израснете интелектуално и когато престанете да гласувате... гласуването е индикатор на глупаци.
Хранителните навици лесно се променят, малко или много обществото се събужда за тях. Авангардната наука също дава ясни знаци за ролята на микробиома, като изход от матрицата на глупостта. Опитвам се да асимилирам по достъпен начин сложностите на модерната наука, която не прави нищо повече от това да обясни неща, които са били нормални преди 100 години, и къде повече (ако се вярва на официалната история).
Ако консумирате кефир периодично, сок от диво ферментирало кисело зеле, различни видове квас, натто, Езекийл хляб... това ще обезсмисли цялата медицина. А необходимостта от рестарт на психиката с лекота се запълва с полезните, живи бира и вино.
С техногенното насаждане на глупост е трудно да се справя. Идва 5G мрежата... е тя вече е това, описано в "Обитаемият остров" на Стругацки. Не, че наличната сега мрежа от излъчватели, които блокират биополетата ни не е ефективна, но новата система е в пъти повече.
Домовете ни са опасани от пулсиращи електрически полета, пулсиращи източници, които дебалансират психиката, правят от човека, идиот.
Излезте от градска среда, далеч от ел. полета, без телефон и интернет, без никакви безжични устройства, без автомобил с електроника... без електрификация. Само след два дни всичко ще се промени, от менталната яснота, до желанието за размножаване. Метаболизмът ще се ускори, пулсът ще падне, стягането в главата ще изчезне, апатията ще е лош сън, желанието за креативност и добра работа ще се върне, добротата към хората ще се възроди.
Ето някои малки стъпки за нормализация дори в градска среда:
  1. Незабавно заменете всички LED лампи, с нажежаеми (халогенни). Постарайте се да организирате осветление чрез постоянен ток, а и не само осветление, по-голяма част от мрежата. Променливият ток е умишлено проектирано зло. За да го екранирате, препоръчвам - глинена мазилка. Глината е на 40-50 алуминий, тя има свойството да гаси вредните излъчвания и да ги трансформира в инфра-червена топлина.
  2. Не гледайте телевизия. Ако е до запълване на времето, от телевизора става чудна конзола за стари игри, в които имаше някакъв смисъл. Може да си направите своя домашна телевизия, в която да участва цялото семейство.
  3. Опитайте се вкарате у дома жичен телефон, мобилният го дръжте изключен и без батерия. Да, изглежда много крайно. Много е крайно да отглеждате деца, които растат като превъзбудени идиоти. Защо пък да не опитате? 
  4. Никакви технологични средства за правене на "домашни" храни. Забравете за диспенсъри за минерална вода, филтри с обратна осмоза, канген устройства и други фалшиви методи. Водата извън жив водоем е като скъсаното цвете, тя умира. Може да пиете живи течности като домашни комбуча, "люто", реджувелак, квас, боза, айран кефир, джинджифилова лимонада. Вода се съживява само с една лъжичка мед, суроватка от живо кисело мляко, лакто ферментирали билки или друг пробиотик, като я оставите за една вечер на телесна температура. Бутилираните води са зло... ако вътре имаше нещо живо, те на слънце биха жабурясали за няколко дни. Има само стерилност, химия и лоша енергетика в тях. Бутилираните води са окислени и водят до всички видове телесни аномалии, от дисбактериоза до рак. 
  5. Забравете къпането под душа. Само във вана, в нея хлорът и другата химия се изпарява (включвайте вентилатира). Самата вана се облагородява със соли, заквасена глина. За половин час водата се съживява, има редокс (антиокислителни свойства).
  6. Забранете къпането с алкални (сода каустик) сапуни и шампоани. Миенето с промишлени сапуни, вреди на кожата, на енергетиката на тялото, както нищо друго. Алтернативата за косата, брадата, кожната и устната хигиена са заквасените глини с млечно кисели добавки от кефир, квас, сапунени ядки и някои масла.
  7. Без компютър няма как? Организирайте си работно място с добър настолен компютър. Препоръчвам ви по-стар модел работна станция (Workstation) с колосална тежест... те са предназначени за топ специалисти, тоест проектирани са да не ги облъчват и затъпяват. Топ специалистите струват милиони, защото за главните наемници за вашето затъпяване. Същото важи и за лаптоп, ако той е Mobile Workstation, е много по-малко вреден от всяка друга машина. Всичко останало, което се продава по магазини за перални и хладилници, оферти на мобилни оператори, разпродажби за черен петък... се продава дори под себестойност, защото осигурява - Затъпяване (чрез електромагнитна радиация и пулсации). Имайте предвид, че най-новите операционни системи имат за цел да ви следят, и да изпържват техниката ви така, че тя максимално да излъчва вредни ЕМ емисии. Насочете се към Linux (най-добра опция е машина с Libreboot), Windows 7 е по-човешка система от Windows 10, а Windows XP си е направо прелест. Един ThinkPad T60, с Windows XP е всичко, което ви е необходимо за пътуване, размисли, креативност.
  8. Социалните мрежи? Няма по-голяма пошлост и деградация на ценности от тях. Имитацията на комуникация, чрез виртуални аватари води до срив на психиката, до несигурност, депресия, самота. Правилата на Фейсбук например са абсолютно неморални и нарушаващи неприкосновеността на личния живот, на достойнството, на интелектуалната собственост. Социалните мрежи ви третират като идиоти, без права... следят ви, ограничават свободата на словото, насаждат ви тъпи реклами, докладват ви къде се намирате чрез следящия софтуер в приложенията... дори и да изтриете нещо, то остава завинаги на сървърите им. Разкарайте Фейсбук, поне от смартфона ви, това с много ще намали и вредните емисии от него (доклади), и реалната социална среда около вас.
За разлика от "философи" и "гурута" в Интернет, по YouTube, из пошлите ТВ предавания, не съм човек на приказките, а на делата. Животът се опознава само с действия и дела. Не, че нямам четири безсмислени дипломи, още две зарязани образУвания и цяла една докторантура. От тях няма смисъл, само от делата.
  • 11 години имам тази организация, с този блог. Милиони са феновете ми по цял свят, които научиха за техногенните вреди и направиха удачни стъпки към справянето с тях. Под въздействие на мои материали, в новите монитори няма ШИМ. Продължавам да избирам за човеците, най-малко вредните компютри, лаптопи и монитори.
  • В другата ми организация, имам подготвителна дейност (5 години практика). Проектиране на храни и възраждане на традиции, които никой друг не е отработиил и синтезирал толкова подробно, нагледно и успешно. Стотици хора решиха множество проблеми с моите живи храни, бактерийно активна козметика, инфрачервена терапия, ново разбиране за принципите на Живота.   
Когато говоря, не приказвам. Просто онагледявам опит и дела, без аналог. Много бих се радвал на съмишленици, защото колкото и да е силен индивида, Човек е проектиран да бъде част от общност. 

Коментари

  1. Първо благодаря!
    Гипсокартона значи би екранирал част от излъчванята от мрежата?

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.