Translate

Фекалистан

Преди около година, покрай един опит с краве тор и експерименти с тухли, описах една потресаваща теория.
Че нефтът и газът са ферменто структури, затова са неизчерпаеми.
Суров нефт няма как да си купите, можете само в рафиниран вид.
Друга моя теория, че ни лъжат, ама яко. Събират ни в големи градове и ни угояват, за да... произвеждаме нефт. Нефтът е това, което има в селския кенеф.
Цикълът на градовете е затворен, ядеш, акаш, караш таратайка на фекалии и... робска му работа. Ние сме фекални-батерии, което и алегорични намеква Матрицата, подземните фекални канали.
Е, не няма как да ни лъжат така! Прочетете какво е нефтът в официалните източници. Има няколко тъпи теории, от абсурдни по-абсурдни.
Нефтени находища, петролни войни, шистов газ, газопроводи... ала-бала.
Къде отиват милиардите тонове фекалии? А?! Пречиствателни станции? Хайде бе. Фекалиите са златото на цивилизациите, с тях се строи, с тях се прави асфалт, добива се газ и гориво... хората го знаят от "хилядолетия".
Знаете ли, че е забранено на фермерите да си правят метанови ферми, с акото на кравите? А те са много ефективни! Но истината ще лъсне. Затова, ако някой не слуша... баретите. А сега вече и частното производство се затрива, чрез някакви епидемии. Избиват животните на хората, за да си запазят монопола.
Храната ни? Предлагат ни храни, с които да отглеждаме в стомаха и червата си не правилните млечно-кисели, а метановите микроорганизми. Пример за което е маята, бързите захари, химията... антибиотиците, които убиват млечно-киселия микробиом, за да цъфти газовия.
При добър чревен микробиом, човек на практика няма да отделя "нефт". Но кому е нужно това?
Окислените храни и мъртвата вода водят до газове, до метанов цикъл. Който понякога е необходим, но чак пък постоянно? Предферментиралите храни, пробиотичните, живите, нестерилизираните... пречат на това. Затова са забранени за продажба, или са подменени, както е подменено виното със спиртен сироп, а киселите краставички с пастьоризирана оцетна гнус.
Помислете, проверете. Ето един пример, понякога по-независими учени преоткриват топлата вода, или просто ни казват полуистина, за да объркат подозренията ни.


Коментари

  1. Също така винаги съм се чудил какво става с всички фекалии и защо не се използват по някакъв начин. Да вземем само София за пример: 2,000,000 население по да кажем средно 0.3 кг. фекалии на човек са 600 тона материал всеки ден! Дълбоко се съмнявам, че това не се използва по някакъв начин.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.