Translate

Фермата на ГМО животните


Израждаме се, все повече и повече. Станали сме като лабораторни животни, хранени със синтетична храна.
Домашно помиярче, може да кара само на гранули и консерви. Генна модификация на вълк, което и куче вече не може да се нарече. Дадеш ли му истинско месо, то ще се поболее, ще се подриска.
Масово младите хора не са опитвали жива храна, а живата храна е диво ферментиралата. Хранейки с боклуци, овъргаляни с натриев глутамат, те не могат да поемат истинско вино, дива туршия, дори автентично прясно мляко, да не говорим за натурален кефир или боза.
Хората вече имат деформиран микробиом, те са като лабораторни животинчета, на хранилката са. С точно изчислено здраве, регулирано от болници и фармации, с хранителни нужди, на хранилката на глобалната синтетична хранителна система.
Поне година трябва на такъв човек за се върне към правилната храна, отглеждайки здрав чревен микробиом. При децата този процес продължава още по-дълго, допускам че при тежки форми на създание, заченато с адаптирано мляко, и хранено с боклуци от супермаркета, ще са нужни поне 5 години за нормализация.
Нормализацията обхваща всичко, от стомаха, през кръвоносната система, нервната система, сънят, хормоналният и витаминен синтез.
Нещата са много свързани, защото наблъскани със синтетични витамини и хормони, химикали и антидепресанти, атибиотици... всичко е изпепелено, човекът не е жив микробиомно, а води някакъв измъчен, авариен, геномен животец.
Чревната микрофлора на дефектният човек е напълно подменена. тя е унищожена от лекарства и окислена храна. В нея доминират дрождите на маята от промишлените храни, плесените от мръсния въздух, които цъфтят ли цъфтят без мощния правилен микробиом. Все повече хора са си отгледали хеликобактер пилори, и само при една кофичка кефир, става гражданска война. Защото истинските бактерии няма да търпят нашественици.
Други пък хора са си заменили пълната симфония от стомашни бактерии, с мижавият набор от ялови, синтетични бактерийки от промишлените храни, пример за което е киселото мляко по БДС, от магазина.
По тази причина, не мога да предлагам масово на хората живи храни. Те не са готови за тях. Та стомаха им не може да понесе едно домашно, нестабилизирано вино! Ще се подрискат, ще изпаднат в паника, ще звънят на лекари и комисии. Нека първо опитат сами с туршия с дива ферментация и кисело зеле, елементарно е, по-натам - с ферментирал дълго хляб, да заквасят диво поне един вид кисело мляко. И чак тогава мога да им отворя вратите към истинската храна.


Коментари