Translate

Мръсни ръце

Няма нищо по-мръсно от чистите ръце на европопитекът и американогутанът.
Хлор, флуорид, отровена водопроводна вода и сода каустик във вид на сапун, по-мръсно, по-вредно от това... кожата няма как да издържи.
С така замърсени, мръсни с химикали ръце, хуманоидът убива всичко около себе си, от храната, до микробиома на децата си.
Животните усещат и странят от така замърсен уж еволюирал маймуняк, химически мизерник.
Направи експеримент. Хвани комбуча, кефирени зърна с чисти според глобалната дезинформационна система ръце... те ще УМРАТ. Но няма да умрат ако си изполеете преди това ръцете в млечна суроватка, реджувелак, джинджифилова бира, сок от кисело зеле, жив оцет или който и да е друг продукт на дива ферментация.
Истинската храна се яде с ръце, тя е жива, ферментирала. Само недоеволюирала маймуна може да окъси с метал живите ферменти.
Чистите ръце имат чист микробиом, те са живи, те могат да заквасят туршия, да омесят жив хляб, да стартират ферментация в суджук. И ето как се предава енергията на човека, чрез ферментите на кожата.
В училище това не се учи, нито в академия, не се обсъжда дори на конференция на костюмирани пуяци с нобелови хартийки.
А това, че вие нямате това познание, означава само едно... очаква ви един много драматичен, много страдалчески и вероятно кратък житейски път. И в края на живота си, ще осъзнаете това знание, ще се опитате да го споделите с младите, но те няма да ви се доверят. Също, както вие не слушахте бабите и дядовците си, когато ви споделяха точно за това.
Мръсно тяло + мръсни мисли = плитък разум. Системата е цялостна, окъсите ли с химия и глупост кожния микробиом, натам следват масови аварии в цялото тяло.


Коментари