Translate

Облеклото на Живота

 
Животът е като тркийска туршия. Раждаме се голи, ферментираме чрез правилен температурен баланс, преобразуваме на слънчевата енергия в инфрачервена топлина. За да оцелеем здрави и дълго, екранираме се от негативните електромагнитни полета, сред които лоша аура, урочасване или 5G.
Еволюиралите маймуни от ден на ден все повече изглупяват и започват да се обличат като клоуни с напълно безсмислени одежди. С дрехи, от безумни материи, които не само, че не предпазват от лоша енергетика, но я и привличат, както са синтетичните материи, в които неслучайно се генерира ток.
Показвам мой буркан за ферментация, реализиран с конопено зебло. Идеален за заквасване на кисело мляко, туршия, кимчи.
Процесът на ферментация има нужда точно от такъв ултравиолетов към инфрачервен преобразувател и екраниране от електромагнитния смог. Конопът е шампион в тази задача. Неслучайно има толкова лечебни свойства при болки в кръста, безплодие, стави, врат, уруки... просто лекува, екранирайки и акумулирайки слънчева енергия.
Много приятна млечна ферментация се получава от такъв буркан, който в компания на други облечени ферментиращи структури се нарежда около съд с гореща вода. Така, престоява една вечер, акумулирайки и бавно губейки топлината. На сутринта млякото е идеално.
Милиони заблудени хора правят "слънчеви краставички", в голи буркани, намножавайки дрожди и патогени, защото чрез УВ убиват млечно-киселите бактерии. В конопена дамаджанка вече е друго, конопът привлича лъчистата енергия, екранира УВ съставката, разпределя правилната топлина.


Коментари