Translate

Сексът и гладът

Човеците обичат да страдат, въобразявайки си, че вървят по правият път. Един такъв път е пътят на зле интерпретираната любов.
Древните религии, обичай, морал, са заклеймили секса като зло. Това няма как да се скрие, стои в библии, корани, предания. Защо е така, тъне в мистерия.
Няма нищо по-ценно от емпиричния опит, който разсича тъпата на заблудата, дезинформацията и вродената глупост. А древните са стигнали до такъв извод, че сексът е поквара и деформация на разума.
В наши дни се говори, рекламира се сексуалната революция. Да правиш секс е върха на успеха. Ако не правиш, си аутсайдер. Това се втълпява на всеки. И този, който не го прави, е нещастен, че уж не е като другите. Тези, които правят секс, след секс, въобще не са щастливи, защото не достигат до еуфорията на костюмирани наемници и шафрантии по билборди и телевизии.
Най-големият грах на новата цивилизация, на пигмеите е приравняването на животинския секс, до любовта към човека. Секс е станало равносилно на любов. Да се плющиш като животно е придобило много по-важна роля от разговора, партньорството, творческото сътрудничество. Нещо повече, комбинацията от хора се е превърнала в робство на гениталиите. Почти всички битови престъпления са свързани с ревност за това, че някой ползва половите си органи както си иска и с когото си иска.
Какво всъщност стои зад секса, зад възбудата? Това са животински инстинкти, генерирани бактериално. Сексът е производна на микробиома, на синтезираните от него хормони, феромони. Търкането на откритите микробиомни отвори у хората е станало въплъщения на кефа, на просперитета, на щастието. Скапаният човечец обаче си няма ни най-малка представа за микробната същност на процесите.
Защо сексът е зло? Провеете сами. След секс, мъжете губят микробиом и влизат в процес на хормонален дефицит или излишък. Тестотерон, кортизол, ендорфини. Елементарни актуални знания по микробиология са достатъчни да знаете, че това са прояви на микробиома.
По време на хормоналния дисбаланс, мъжете стават агресивни, не мислещи трезво. По време на възбуда, след нагона си, те са опасни, и за себе си и за околните.
За да се поддържа тази глобална агресия, ревност, злоба, глобалният елит е организирал един свят на поквара. Навред се рекламират и демонстрират голи жени, подканващи към секс, секс, грубост, закрила. Порнография, това е 80% от трафика в интернет. Каналите за проституция и отвличане на жени се регулират от органите на реда, на реда в този покварен свят.
Жените са тотално изтрещели. Превърнали са се в секс кукли, с боядисаната си четина, епилираните си крака и гениталии, напомпаните си с токсични материали цици и джуки, някакви абсурдно големи дирници. Дрехите са станали покана секс, а не защита на тялото.
Жената е дееволюирала от майка, лечител и вдъхновител, до секс кукла. И горката куха лейка си мисли, че всичките ѝ проблеми, нервност, мигрена се дължат на липсата на секс. Докато всъщност само чрез секса тя усеща някакво внимание, някакво партньорство. Не, хич не ѝ е до секса, до това покварено удоволствие. Просто тя иска да е уж като другите, уж да бъде обичана, ухажвана.
Сексът е станал безумие. От микробиомно партниране, с цел създаване на поколение, той се изродил в театрално пъшкане, фитнес потене между обратно еволюиращи маймуни с бръснати задници, напарфюмирани с воняща синтетика. В името на този скапан секс, хората се поболяват и физически, и психически. Болните прояви на секса са фитнесът, солариумите, дантелените лайнорезки, гумените вибратори, виаграта и всички прояви на глупост, за които може да се сетите.
В основата на всяко насилие е сексът, дали заради обида на мъжественост, заради чувство за собственост, генитална малоценност. Патриотизмът е сексуална ревност. расизмът и той. Хомофобията, религиозната нетърпимост, всичко.
В същото време, чрез брак и други прояви на лицемерие, се толерира фалшиво въздържание, за да има сладък грях. Не се прави на луд, да лъскаш бастуна в порносайт си е чиста изневяра. И ти жено, да си навираш вибрираща бухалка в дупките, мечтаейки си за тъпанар с вени е висша форма на малоумие.
Хора, какво ви става? Станали сте секс зомбита! Такова падение няма дори у животните.
Семейство сте, мъж и жена. Смятате, че сте такива, само ако правите секс поне веднъж седмично, нали? Без никога да сте провели смислен разговор, да сътворите картина, да измислите танц, да сготвите жива храна, да проектирате съвместно дома си.
Флиртът на разумите, с търкане на гениталии няма да компенсирате. Защото тая работа, с приятелството, не е като оная.
Гладът за ферменти от партньора се задоволява чрез вибрациите на микробиома, гъделичкането на чакрите, целувката, докосванията, кулинарното партниране.  

Коментари