Translate

Атопичен дерматит

Приказките са си приказки, делата се измерват с резултати. Не всеки му се пише какво чудо му се е случило. Вече имам няколко такива отзива за моят Натто крем (мехлем) с ший, кокос, лакто-зехтин, глини.
Както виждате, има как. Първите му версии всеки може да ги направи, дори те вършат добра работа, макар и да не са много трайни. Последните версии са по-силни, по-красиви, по-ароматни. 
Аз ползвам крема за слънцезащита, регенерация на брада и коса. Натто концепцията издържа и на слънце, и на студ, на прах, химия, кислород. Добре е да се комбинира с лакто крем за следващ етап на регенерацията.  
Защо действа? Ето защо:
Мнение за делата:

Кремът е вълшебен!!! Кожата на детето около устата се зачерви като домат (атопичен дерматит) от засиленото отделяне на лиги, заради зъбоникнене. Докато чаках доставката, мазах с различни неща, които както можете да предположите, не помогнаха. Още на 3-4 ден от прилагането на Натто Еър зачервяването намаля и кожата се регенерира. Изключително щастлива съм 😊
Сърдечно БлагоДаря за невероятните продукти, ценни съвети и практики! БлагоДаря за просветлението!
Напоследък не съм много активна с публикации за кулинарните ми подвизи, но задобрявам 😊 Имам още много да се уча и прилагам.



Коментари