Колкото повече пари има уж еволюиралата маймуна, толкова по-жалко битие води. Защото с хартийките могат да си купят само измама с касови бележки.
Това е най-добрата майонеза на света. Фъстъчено мляко, лакто-ферментирал шарлан, метанова сол, лимон и нищо повече. Фъстъците се накисват в топла, жива джинджифилова лимонада за два часа.
Защо е по-добра от другите майонези? Заради вкуса и аромата на първо място.
После идва анализът на нутриенти.
Чист протеин и изцяло ненаситени мазнини, без холестерол.
Балсам за мускули, кости, нервна система и за микробиома. Тяло и дух, меса и хормони.
Без яйца, без простотии, без химия.
С шарлан и повече фъстъчено мляко става много гъста, плътна майонеза. Която дозрява за три дни, защото в нея има ферменти.
Тази салата, поради ниското си, дори отрицателно ORP е отлична основа за жива салата, в двете ѝ разновидности, от ферментирали растения и за ферментация на растения.
Това е най-добрата майонеза на света. Фъстъчено мляко, лакто-ферментирал шарлан, метанова сол, лимон и нищо повече. Фъстъците се накисват в топла, жива джинджифилова лимонада за два часа.
Защо е по-добра от другите майонези? Заради вкуса и аромата на първо място.
После идва анализът на нутриенти.
Чист протеин и изцяло ненаситени мазнини, без холестерол.
Балсам за мускули, кости, нервна система и за микробиома. Тяло и дух, меса и хормони.
Без яйца, без простотии, без химия.
С шарлан и повече фъстъчено мляко става много гъста, плътна майонеза. Която дозрява за три дни, защото в нея има ферменти.
Тази салата, поради ниското си, дори отрицателно ORP е отлична основа за жива салата, в двете ѝ разновидности, от ферментирали растения и за ферментация на растения.
Коментари
Публикуване на коментар
Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.