Translate

Сексът и канибализмът

Сексуалното влечение няма никакво вменяемо научно обяснение. Особено след като повечето учени са извратеняци и нямат интерес да обяснят чудовищната си същност.
Сексът е глад за ферменти, вид канибализъм. Но не за геномната ни структура, а за микробиомната.
Сексът е като лего конструктор. Мъжки полов микробиом, може да се напасни с женски. За да се сглобят добре функциониращи деца, са нужни съвпадения по регион, липса на микробни аномалии.
И да, има аномалии в комбинациите за секс, те най-вече са влечения към по-различен микробиомен отвор, към ферментите на собствения пол.
Аномалиите не са генетични, или ментални, Те са чисто бактерийни. 
Това, което наричате педофилия вероятно е тежка социална деформация, но в основата си е влечение към чист микробиом, без замърсяване от чужди микробни структури.
Тази теория обяснява в много по-добра степен мистерията на секса, от която и да е друга. Обяснява всички табута, "извращения". 
Най-отчаяно нуждаещи от секс са създанията с дисбактериоза, която най-често има хормонални прояви. Факт е, че по-добри резултати постига оралният секс от всякакви потни креватики. Целувките и окъсяването на партньорската връзка уста-гениталии, води до дълбока взаимност не само ан геномно ниво, но на микробиомно, енергийно.
Сегашният маймуняк, хранещ се с мъртви храни, пиещ окислени напитки, друсащ се с антибиотици, е постоянно надървен. Ако разгледате старите статуи, картини, на тях хора хранещи се с живи храни като хляб, сирене и вино... е там изглежда да е различно. Не маймуняци с патки, а хора с разум в погледа, стойката на тялото. 

А вий, еволюирали маймуни, лъскате ли редовно бастуна?

Коментари