Translate

Зеолитът

Ако кажа, че много хора не знаят какво е зеолит, все едно нищо да не кажа.
Зеолитът, както и шунгитът са порести камъни. По-технологични от римския камък, с който са построени нашите "църкви" и "крепости".
Реализира се сравнително лесно от вулканична пепел и определени бактерии.
Хората изглупяват от ден на ден, зомбирани с тъпотиите на матрицата. Зеолитът не филтрира нищо, той заквасва водата, особено ако в нея има електролити и захари. Ако и да филтрира нещо, то това е човешката глупост. Във видеоканала ми съм показал видео и от шунгит, и от зеолит мляко, както и анализ на живота под микроскоп от тези живи структури.
С автентичен зеолит отлично се заквасва мляко. С шунгит - още по-добре. Със суроватката им може да се закваси цял водоем със захари, а от там може да имате лечебна вода, или пък течност за втасване на глина за тухли. Да, тухлите не се пекат, те втасват, Погледнете старите сгради. Отчупете тухла, сложете я в топло мляко, след 8 часа, то коагулира в кисело, а редокс потенциалът му е втрещяващ.
Хората някога, когато още са били човеци, а не коледуващи клоуни са правели глинени съдове, в които втасва хляб, мляко, сирене, боза, туршия, вино. В Армения виното още се ферментира в глинени делви.
В почти всичките ми мазила, кремове, лосиони има и зеолит, и шунгит, и ферменти от кехлибар.


Коментари