Translate

Преселението на народите

Глупавите създания не търсят причина, а оправдания. Не виждат причината, защото тя не ги засяга.
Защо се обезлюдяват държавите, народите стават ялови, остават дебилите?
Не е заради парите, нито заради лошите пътища, дори не е заради здравеопазването.
Образованието? Тук, вече е частично топло.
Хората напускат родните си места, в търсене не на пари, а на знания, на осъзнаване, на просветление, на Ментор в живота си.
Разбира се, образованието е глобална лъжа, но в някои държави това е по-добре гримирана лъжа от другаде. Поне имитацията на купон, сред сравнително подбрана компания е по-добра.
За всеки разумен човек, мечтата за емиграция не е в Швейцария, а в Тибет, където може да получи знания и отговори за живота, вселената и всичко останало.
Финансовата помия, в която живеем е привлекателна единствено за аутсайдерите, които се зомбират от телевизора. Всички богати хора живеят аскетично, защото с пари нищо не се купува, защото никой Знаещ не би им обърнал и бацил внимание заради лъскавата таратайка и двата декара къща.
Когато си отидат Учителите, Лечителите, Знаещите, когато нямат ученици, приемственост, когато се затрият старите знания, тогава държавите се обезлюдяват, а народите се асимилират от такива със Знания.
Политиците няма да направят нищо за да върнат успелите у нас, нито смехотворните европейски фондове.
Аз обаче мога! Защото предлагам знания, каквито няма никъде по света. Все повече тракийци по света искат да се върнат по нашите земи за да получат знания, на които гледат единствено опаковката чрез Интернет, снимки, публикации. Провокирам ги да мислят, да опитват, да откриват, че тук, сме много по-напред от всякъде другаде.
Истините за тялото ни, за болестите, за храната, за веществото, за обичаите, произхода ни.
Не мога да кажа, че все още знам колкото тибетски, амазонски, сибирски шаман, но за разлика от тях знам защо, какъв е принципът.
Може да се върнете към старите ми материали и да проверите, че те с година, две, даже три изпреварват авангарда на това, което науката преоткрива, а индустрията планира да анти пропагандира, за да се запази старият световен ред. Старият ред си е изпял песента, Гея се съвзема, идва ерата на моята зодия.
Имам 20 ученика, които владеят изкуството на библейския хляб и умението да заквасят мляко, дори и след края на света, когато няма да има крави, животни, супермаркети. Тези 20 човека са повече отколкото знаещите в цял останал свят. А това бе само ниво "0", отправна точка.
Светът е голям, намерете си Ментор. Всичко друго са глупости. И 50 деца да имате, ако нямате какво да им предадете като знания, то тъпата образователна система, телевизията, книгите, религията, политиците, ще ви направят за посмешище, отгледало добитък за заколение.

На снимката: жива паста, лекуваща зъби, екземи, дерматит, рани, изгаряния, гъбични и вирусни нашествия. В нея има сложна ферментация на глини, порести камъни, смоли, соли, заквасени масла, суроватка от диво ферментирали млека, разтворени благородни метали и др. Как се прави знам само аз, а как действа знаят избран кръг хора и техните близки. Не крия рецептата, нито уменията. За хубави хора. 

Коментари