Translate

Колективът - Биомът на Магията

На ниво Индивид, сме ограничени създания, с крайни съзнания. Всички, без изключения. Това го знам от има няма 10 години, когато установих с дела, че само с 5 човека около мен мога да променям света, обществото, "демокрацията", всичко.
Всеки път, когато стигна до задънена улица, в която не виждам индивидуален изход, събирам Група. Не всяка група има мощно колективно съзнание, но селекцията е призвание на Ментора.
По време на последните ми класове, зад паравана на някакви кулинарни щуротии, колективно открихме пробойни в реалността. Дупки, в които съзряхме що е то Магията, Астралната матрица, Сънят, че Гъбите не са това, което са, че смолата е Живот, който имат и дървета, и скали.
Разгадах магията на кафето в Група. Магията на историята, ритуалите и гадаенето чрез него.
След 20 години отлагане, прекрачих нивото догадки за гледане на олово (леене на куршум) с една стройна, желязна логика, базираща се на бактерии, аура, биополе, ентеротипи, чакри, прана. 
За първи път реализирахме колективно, заквасване на мляко с четирите основни стихии, включително и не толкова известните допълнителни две. Бобово мляко, заквасено с мумийо (алтайски шилажит), с шунгит и зеолит, с кехлибар, мастиха и тамян, с живи семена, с човешки структури, огледала на вътрешната енергетика. 
Обсъдихме какво е любов и откъде извира, какво представлява, защо липсва. Теорията се проверява с практиката на бактерийна, феромонна свещ. Разучихме и магията на ароматите, чрез удивителни живи парфюми, мазила, мехлеми.  
Реставрирахме миналото и осъзнахме лъжата за картофите, царевицата, житните и бобовите. Рожба на тази реставрация е чудната Тракийска салата, в която има микс от ряпа, земна ябълка, варени и ферментирали структури, нахутена майонеза с жив шарлан и стартиране с покълнали ръжени семена. Големият колектив потвърди, че по-добра, по-вкусна , по-жива и насищаща салата няма как да има. 
Колективно видяхме чудото на млечната суровост от дива ферментация и силата на протеините и фито-енергетиката на заквасените колективно млека.  
Над 40 човека опитаха, това което сами надробиха. Храни и козметични продукти без аналог в наши дни. 
Установи се в колективна среда, къде е истината за виното, която в наши дни е далечен спомен. 
Събрахме артефакти от миналото за да се отърсим от заблудата на училища, университети и масова дезинформация. Така, съзнанията ни се отвориха за осмисляне на автентични традиции, оригинални ритуали, кухня, магия, дрехи, почит към дедите ни. 
 
Открит или преоткрит бе начин за анализ на реалността, на вътрешната и на глобалната енергетика. Научен, измерим начин. Метод за Магия и неутрализация на Проклятие.  
Всеки бе научен как се прави Жив хляб, Живо кисело мляко, истинска туршия. И си тръгна с голяма торба, лично, живо производство.
Проверихме и потвърдихме как се пие, защо, с кого, в какъв съд и кой е автентичният алкохол, разредител за него. Коктейли с квас, реджувелак, комбуча, сайдер, тиковонада, истинска млечна цитронада, съживено вино, ракиен пунш, траколога муле и още, и още.
Измислихме най-добрите майонези, всичките - на бобова основа. 
Сайдерът ни от мушмули. Допълнение към този от тиква, от дюля и от какво ли не.
Розово-тютюнева "вода" със златно нанофолио, възраждането на Цариградската кулинарна империя с още повече блясък. 
За три месеца бе свършена много работа. Заквасена бе хиляди пъти повече за в бъдеще.
Много бих искал да поканя още ученици, но случайните гнили елементи вкисват осъзнаването на клъстъра и ще се наложи да се действа много по-внимателно. 
Може да кандидатствате на plantyogurt@gmail.com, ако ми направите впечатление, ще ви включим в наш следващ творчески колектив.


Коментари