Translate

Парфюмът - истинската версия

Какво е парфюм? Красива бутилка от известен италианец или французин, за доста пари, която се подарява по празници? Точно така, само красива бутилка е, с отровно съдържание, или най-малкото с напълно безсмислено.
Ако искате да обидите и нараните здравословно човек, подарете му "парфюм", купен срещу хартийки.
Ако обаче обичате Човека, дарете му свой парфюм, или поне нещо истинско, направено от "задник", който не признава глупостите на съвременната парфюмерия.
В търсене на парфюм за Мама и за себе си, за любимо момиче, направих няколко интересни аромата. Получи се огромно разнообразие. ето част от отзивите на приятели, за което.

  • Ползвала съм два от твоите парфюми - единият с изразен аромат на тонка, другият с по-ориенталски аромат. И двата бяха много трайни и едновременно много леки, все едно си се напръскал със свежа водичка, няма я тежестта на химическите съставки. И наистина след това забравяш за химическите парфюми, защото разбираш колко са тежки като състав и вибрация.
  • Впечатлението ми е от средното шишенце на картинката, има наистина великолепен аромат,
    нищо общо с купешките химии.
  • Прекрасни са ползвала съм три или четири от лятото до сега. Мога да ги определя като фейска мъглявина ,много нежни и трайни.
  • Моят беше с ориенталски аромат. Много тайнствен и различен в зависимост дали кожата е мокра или суха. Ароматът му силно ме успокояваше. В началото беше странен за мен, но толкова свикнах с него, че ми беше тъжно, когато свърши
  • да, и аз в началото ги смятах за нетипични и странни, но те с времето толкова влияят на нашето психическо състояние и комфорт, че станаха неизменна част от ежедневието. Това не е онзи парфюм от магазина, тук идеята е много по-мощна и дълбока.
  • парфюмите за масово ползване изобщо не повлияват на душата и психиката. Докато тези, дори връщат спомени за забравени моменти от детството поне при мен 
  • Парфюмите са уникални!
  • И на мен са любими.Аз ги намирам за силни и наситени като аромат, и точно това ми харесва
  • Ползвала съм червения и зеления, общо три или четири шишенца. И двата са направо райски 🥰Много ми харесват, откакто ги пробвах, с други парфюми не съм била. Много свежи, леки, загадъчни. Червения е с по-силен аромат. На моменти някакси ми е плодов, което ми харесва.
    Зеленият е по-лек, някакси го усещах "тревист" - много приятен и свеж. Нетърпелива съм да си забъркам и аз някакъв аромат и да експериментирам 
  • Tова, което на мен най-силно ми хареса е, че аромата се променя според човека, който го носи! Един и същи парфюм ухае съвсем различно на кожата ми и на кожата на моя приятелка.. Аромата се съчетава с личния ни микробиом и избухва по множество уникални начини    


Коментари