Translate

Трите вида храни

Има три вида храни и напитки:
  • Най-масовите са вредни, полезно-микробно стерилни, с химическа гнусотия и ултра-окисленост, водеща до рак и слабоумие. Тях и кучетата не биха ги яли, но са полезни за пенсионната система, пенсионираш се на 80, умираш на 60.
  • В сравнение с тях, био и органик храните са цвете. Но мъртво, откъснато, безсмислено, биологично деактивирано цвете. Хубавите такива храни и напитки са почти безвредни и смислени на нулата. Много скъпи.
  • Естествено ферментиралите, живи храни са извън закона. Все още не е редно да бъдат забранени у дома, но чрез предлагането в магазините на подменени, ГМО, мъртви, стерилизирани субстанции за тях, те са почти на изчезване. Пресен грах с биволско сърце домат - невъзможно, откак сме в ЕС. Забравени са уменията за кисело мляко, сирене, суджук, сланина, туршия, люто, вино - все живи храни. Относно месата и млякото - избиха оригиналният ни добитък, а вносната окислена мърша или имитационните породи не са подходящи за жива храна.
Какво правим? Телевизора, порното, кудкудякане в мрежите. Това е да си европеец.
На снимката. Храна от вторият вид, скъпо швейцарско кисело мляко. Окислено на куче, напълно стерилно под микроскоп.
А това е мое кисело мляко, пак соево, много по-живо, антивирусно, антисъстаряващо. Дива ферментация, от заквасен (за джинджифилова лимонада) квасен джинджифил. Без аромат на боб или соя.


Коментари