Translate

Анти-коронавирус терапия

Много хора започнаха да вярват на лъже-пророци, на стари авторитети, които с недомлъвки казват четвърт истини и половин лъжи.
Идва ново време и Слава Богу! Лъже-пророците няма да бъдат унищожени, просто смирено ще пасат добитъка и ще поливат чудните тракийски домати.
Темата обаче е друга, какво е станало и как да се спасим.
Стана промяна! Влизаме в друго енергийно измерение на Гея, а някои силни и зли доскоро скрити сили, си мислеха, че чрез колекция от супер технологии ще спрат това. Ше спрат Дедовия!
Земята се възстановява, вдига и честота, и температура. Хей, някой помни ли зелените гей дружинки?
Коронавирус е технологично творение, хибрид между дефектни животински бактериални структури и електромагнитна радиация във формат "прогрес" и "политика". Какъв прогрес при крах на цивилизацията бе, костюмирани малоумници? Каква политика, във времена в които и на дете на три годинки му е ясно, че политикът е паразит.
Знам, че мнозина "учени" искат да измият срама от миналото Зло, което са творили и да избегнат Възмездието. Сетила се, Мара... Тъпи са и не могат.
Но да не бъдем българи, а тракийци. Какво има в нашата купичка, с какво можем да ви помогнем.
  • Вирусите, тези дефектни бактериални структури се неутрализират с озон, но жив, а не предизвикващ свободни радикали, както са електрическите съоръжения. Биохимия, ферментация. Смоли, архея, натто, млечно-кисели бактерии. 
  • Гасене с ниските честоти на инфрачервената светлина. 
  • Променливи не токови, а магнитни полета. 
  • Диви ферменти в тялото, чрез храна и напитки. Не скапани пробиотични прахчета, а ферменти от растенията, почвата и въздуха, тези, които са оцелели, все още. Регионално адаптирани!
  • Терапия с благородни метали, златно, сребърно нанофолио, разтворено във фермент среда. 
 
От години имам такива продукти, проектирал съм и специални терапевтични процедури. Сега ги пуснах сред хората, исках да помогна. Сгреших, настана някаква истерия, не всички заслужават да оцелеят, с хартийки това няма да стане, а с отношение.
Предадох знания на десетки хора, като предварително ги подготвях за вирусите. Никой от тях не е достатъчно готов, тепърва им предстои да осъзнаят каква безценност им споделих.
Не мога да се занимавам с вас, но мои частични знания, може да сглобите от учениците ми.
Например жива, анти-коронавирус терапия, с изпарения от смоли (тамян, кехлибар и мумийо), ИЧ терапия, млечно-кисела кожна инфузия... и тайна. Солна, оргонит лампа, Шуманов генератор, вибриращи камбанки, ключови аромати, тройно ферментирал тютюн... но стига толкова, че ще закрият блога.
Хуана неутрализатор на телесна и нервна система, три месеца ферментация

Натто сапун и жива паста

Разтваряне на златно нанофолио

Съживяващата, неутрализираща вируси вана 

Антивирусното нанонолио с брутални, защитни натто бацили

Вълшебните (поред всички), ултра-дефицитни капки


Ултра регенараторът на тяло, убива вируси и патогени мигновено


Убийствена за всяка гадост маска от заквасена с ултра-диви ферменти и археа глина и масла


Единственият активен микробно лосион за тяло, в домашният му вариант, както и в този обръща процеса на стареене, доказано с изчезване на бели косми, към оригиналният цвят

Най-терапевтичното кисело мляко на света 


Ферменто натто-археа, тамян и восък свещ на соева основа



Пречистващата инфрачервена терапия

Има и още десетки други продукти, храни, напитки, които си правя за мен, за близки хора, за приятели. Излишъците предлагам на по-специалните от вас. За да финансирам научната си лаборатория, спектрални анализатори, микроскопи, материали, среди, военни компоненти, антени и какво ли още не. 
Когато съм на кеф, правя повече неща, за вас, които в много ограничени количества се предлагат тук.
Антивирус терапия, с бактериални структури... от 200 до безброй хартийки, зависи, кой колко ме кефи. 


Коментари