Translate

Биомните Войни - Началото

Нещо става, нещо необичайно в теб, в нас, със света. Като, че ли всичко досега е било сън и чак сега се събуждаш. Събуждаш се в някакъв абсурден свят.
Не си луд, не си сам. Просто светът е в състояние на война. Не със снаряди, автомати, мини и ядрени ракети, нещо много по-страшно е. Не знаеш кой е врагът, нито с какво те атакува.
Върху повърхността на живият разум, Гея се вихрят електромагнитни войни, битка за оцеляване на фалшивият стар световен ред.
Гея се събужда и повишава температурата си, тълкуваме го като "глобално затопляне". Не е така, просто тя събужда биома си, микроорганизмите по кожата ѝ започват да отделят въглероден диоксид. В количества, които милиони пъти повече от всички човешки заводи, за цялата история на "човечеството".
В теб има бактерии, по Нея ние сме бактериите.
Някой си Шуман "открил", че Гея спи с честота от 7,83GHz, която векове бе неизменна константа. Но преди 30-40 години Гея започна да се събужда и повиши честотата си, това повиши и нашите вибрации, както и възможностите на процесора ни. Както предричаха всички древни пророци, религии, започна Ерата на Пробуждането.
Всички "гении" признават, че са имали прозрения, че са сънували наяве откритията си. Те са вибрирали на висока честота. Предстои всички да станем гении.
Честотата на Гея бе нашата Алфа честота, на съня. От Сън, след повишаване на честотата се преминава към Пробуждане. Колкото по-висока честота, толкова по-ефективно осъзнаване, паранормални сили, прозрения. Няма да има зло, когато отново се върне емпатията, а натам и телепатията.
Всяко действие, има противодействие. По време на сън, лоша бактериална, по-скоро вирусна среда засели биома на Гея. И превзе цивилизацията ни чрез поквара, робство, пари, политика, фалшива история.
Тя се събужда, но някой се опитва да я приспи отново, като гаси честотите, с електромагнитни средства.
Имам ученици, както и познати, които не знаят с какво се занимавам, нито философията и виденията ми. Всички споделят сходни неща:
  • Будим се от няколко седмици сутрин в 6:00 и не можем да заспим.
  • В определени периоди времето лети нереално бързо, уж си седнал на кафе за 10 минути, а минават три часа. Денят не е 24 часа, а като че ли е от 18, че и по-малко.
  • Животните у дома се държат много странно, в определени часове. Моето канарче започва да си "говори" само, котките са напрегнати, кучетата вият тъжно.
  • Живите храни, които доскоро ферментираха отлично, при същите условия, и много повече грижи, вече не се получават. Но ако се екранират с фолио, нещата стават отново добре. 
  • Странни сънища, много странни. Понякога множество различни, друг път един на части. Не сън, а ад. Виждаш се отстрани в реално нереални ситуации, по-реални и от реалния живот.
  • Хора с идеални зъби, изведнъж усещат зъбобол. А по езика ни се появяват херпеси.
  • Остри пристъпи на депресия или апатия.
  • Не чуваш хората, не ги усещаш, все едно не са живи. 
  • Липса на всякаква енергия, която е фиктивна, защото като преодолееш апатията, се оказва, че имаш сила. 
  • Понякога все едно нещо те отпуска, вълна от щастие, от облекчение те обгръща. Спиш като бебе. 
Времето е функция на честотата, херцът е колебания за секунда. Манипулацията на честотите, дали от "мобилни мрежи", "климатични оръдия", "антени начертани чрез химтрейлс", "замърсеният ефир", са свързани с всичките тези прояви.
Нека ви разкажа за електробиома.
Малцина някога, с аномалии в биофизиката имаха "прозрения".
Но сега всеки от нас, в преддверието на съня, като се събуди и особено в екранираната баня има "прозрения". Става въпрос, за нас - истинските хора. Другите, изтрещяват от това, много често стават агресивни, похотливи, крайно неадекватни.
Учените, признават, че сме в две крайности, от една страна сме физически, материйни създания, от друга сме - вълнови, електромагнитни.
Моята теория е, че сме антена, вибратор, приемник, инкубатор, резервоар за бактерии. А бактериите вече имат основно вълнови проявления и квантова комуникация. Явяваме се ходещ ферментатор, с подходяща за ферментация температура от 37 градуса, електромагнитни сензори като нос, очи, уши, евентуално и трето око (опция). Самите сме излъчватели на вълни, като визия, аура, говор, пеене в банята за ужас на съседите, миризма и тътен на метан, след преяждане с боб.
Електробиомът ни е част от по-голяма система, наричаме я Земя, но това е неразумно разбиране. В синхрон вибрираме с нейната "шуманова" честота. Доскоро тази честота бе константа, сега идат времена на сътресения, битки, ментални аномалии.
Бидейки изградени от електро-микро-биом, ние сме електро-мега-биом за електро-гига-биома на, да речем Гея. Което се явява обединение на квантовата механика със струнната теория.
Предстои ни да покачваме честотите си, след като гадовете се наиграят да ги заглушават и пускат радиация, палят горите, пресушават реки и езера (антените на Гея). Неизбежно е, мизерниците са като бълхите, колкото и да хапят слона, той е си отиде до гьола, ще се намаже с фекалии от хипопотами и ще им види сметката.
Гравитация и време? Няма ги, те са илюзия на летаргичната честота. В един нов свят на глобална квантова връзка, няма да имаме нужда от самоходни ферменто-антенни комплекси. Разбира се, няма нищо лошо да и посветите безсмисления живо на правене на плочки, върху ферментатора си, но поне го хранете не със стерилни говна от магазина, а се научете най-накрая кимчи да направите, пръв помощник за оцеляване в електромагнитните войни ще са ви натто и археа.
Вероятно сте чували за квантовата механика, въпреки, че звучи фантастично, тя е далеч по-логична от смехотворните внушения на Айнщайн. Материя има само тогава, когато има разумен наблюдател, иначе е стояща вълна.
Материята е вълна, но как, нещо трябва да има по средата, не може така, един човек да е уж мускулест маймуняк, а едновременно с това и електромагнитно създание.
За да има нещо електромагнитна същност, в него трябва да има и антена, и генератор на честота и източник на енергия.
Батерия + генератор + антена = квантов човек.
Тялото ни е антена, кожата, косъмчетата, ръцете, стърчащите гениталии. Но не само излъчваща, а и приемаща антена. Очи, уши, нос, вкусови рецептори, трето око... това са нашите приемници за квантовата същност на вселената.
Ок, а къде е генераторът? Очевидно той е разумът, а душата е функция на разум, приемник, предавател и връзка с мрежата, хармония с безкрая.
А батериите? С минимално съмнение мога за предположа, че това са бактериите в нас, които са носител на ДНК-то, пазител на имунитета, синтезатор на имунитета, източник на ензимите и хормоните, и генератор на ток.
Битува мнение, че храним тялото си с храна. Това не е така, даваме суровини на бактериите и те правят всичко останало, преобразувайки материя, в енергия.
Но всичко не е толкова просто, защото самите бактерии са и микро антени, и микро генератори и микро централи за ток. В дълбочина, те също са изградени от... бактерии на бактериите и така до безкрай.
А ние изграждаме тялото на нещо повече, тяло, с което би трябвало да сме в хармония. Тялото на Гея. Мисловната ни дейност е в синхрон с честотата на това тяло, Шумановият резонанс. Би следвало да сме в хармония с дърветата, животните, океаните, всичко.
Ние сме много специални гигабактерии, ние сме разумният мегабиом. Частички от тъканта на разума.
Гея се пробужда, Шумановият резонанс се опитва да расте, или ще се пробудим с нея, или гигадокторът ѝ, ще изпише антибиотичета, за да ни реастартира.
В нас също има бактерийки на разума, което наричам психобиом.

Живеем в квантов свят, науката го потвърждава, въпреки че горката е затънала в лъжи.
Сънят е алфа-вълни (6-12 Hz). Дълго време Гея вибрираше на 7.83 Hz, наричана Шуманов резонанс. 

 Става въпрос за първият хармоник на земната честотата, обикновено се отичат до четвъртия. Вторият също е много важен и мистериозно съвпада с човешката мисловна дейност.
Към 80-те, 90-те години обаче се случи ШОК, тази резонанса честота започна да расте! Все още много хора смятат това за фалшива новина, други пък считат това едва ли не за апокалипсис. В тези години, творчеството, науката започнаха да излизат от летаргията, случиха се грандиозни социални и политически промени. След което ги спряха!
Знаете ли, че процесорът на компютъра сваля тактовата си честота до много ниски стойности, а когато се включи на пълна мощност, работи на 4 и повече GHz?
Явно и с нас е същото.
Гея е компютър, ние сме изпълнителните устройства.
Хората са неспокойни, сънищата са изумителни, нервност, прозрения.
Разбират, че историята е лъжа, политиката, парите, любовта, футболът, науката, кацането на луната... всичко. Живели сме фалшив живот, красив сън... Матрицата.
Честотата постоянно расте, изглежда плашещо. Нова епоха, както ни обещават религии и пророци. Ново квантово ниво. Събуждане!
Всяко действие, има противодействие. Ако човеците се събудят, световният ред се срива. Банковата система, здравеопазване, образование, политика, петролни технологии, всички книги стават лъжа.
Нищо чудно, че в момента трескаво се изграждат излъчвателни станции, които да спрат това глобално пробуждане. Във вид на никому ненужен "бърз интернет". Всъщност Интернетът се предава по кабели, и това е най-добрата и безопасна форма на негово разпространение.
В нас има няколко квантови центъра, не е само мозъкът, той е изпълнително-събирателен орган.
В нас има собствен честотен излъчвател и приемник, както и ба(к)терии към него.
Има хора, които могат да се хранят с ефирна енергия, други предпочитаме по-традиционно зареждане на бактериите.
Предстоят интересни времена. Тези, които не могат да включат на висока честота, ще полудеят или ще се поболеят. Оцелелите ни предстои битка, Битка за ново квантово равнище.
В действителност обаче повишаващите пулсации на Гея, които се засичат периодично се, гасят от нещо, което наричам Електромагнитния Звяр (Дракон). Погледнете небето, следите, антените около вас. Нещо, някой, с неимоверни сили дори на моменти намаля Гея честотата. Обикновено към 20:00 намалят въздействията, а към 6:00 ги включват гасенията. Точно в този период, човек трябва да е буден, а в останалото, може би да спи, или да пие вино (кофти решение). Понякога има дни, в които ни остават на мира, благодатни дни, всички сме добри, позитивни, оптимисти, обичаме се. Но тези дни са рядкост. Битката е в разгара си.

По какво още си личи Войната?
  • Изпепеляват горите по Гея, а в градовете изсичат дърветата. Те пречат, те поглъщат високите честоти. 
  • Реки и езера са естествени гасители на електромагнитните вълни. Пресушиха реките, източиха езера и язовири. 
  • Странни климатични аномалии. Облаците са електромагнитни и са функция на металният прах, отсядащ след самолетно обсипваане върху населени места, по определен график.
  • Подмениха осветлението с UV лампи, каквито са LED. Инфрачервените, лъчисти, халогенни лампи, които ни помагаха са забранени за производство.
  • Птиците измират, дивите пчели изчезнаха. 
  • Регионалните животни са индикатор за нередности. Те умират от тези лъчи, защото микробиомът им се стерилизира. Под предлог, че има свински грип, чума по овцете, по кравите, те бяха зверски избити. В зоните на електромагнитни аномалии, животните умират.
  • Във всички градове по света, където се включиха 5G излъчватели, настъпи коронавирус. Пръв полигон бе китайски град. За какво му е на Иран 5G? Защо в Швейцария, въпреки мораториума, внедриха тези мрежи? 
Всичко, което е, вече е било. Засипани до вторият етаж градове с еднотипна архитектура по целият свят, вече всеки го вижда, преди не. Гори над 200 години няма, при положение, че дърветата живеят векове. Старите сгради са до една с електромагнитен защитен купол, а глината е естествен поглъщаш лъчения материал от метал и кварц. Виното и храната са били само живи някога, като са зреели в подземия, в глинени съдове. Металът е бил познат отлично, дори много по-технологичен от днешния, но се е използвал за електромагнитна защита, което обяснява на пръв поглед абсурдните рицарски доспехи и анти-електрически одежди на жреците, които единствени са оцелявали по време на "чума".


Коментари

  1. Не разбрах,какви въздействия намаляват към 20 часа и какви гасения към 6 часа?

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.