Translate

Електромагнитният апокалипсис

 
Знам, че за мнозина от вас този материал, ще прозвучи скандално, конспиративно, безумно. Затова ще започна с тежката официална наука:
"Мобилните телефони и електронните уреди и устройства са неразделни от повечето хора в съвременното общество и електромагнитното поле (ЕМП) от устройствата представлява потенциална заплаха за здравето. Въпреки че прекият здравен ефект на клетъчния телефон и неговата радиочестотна ЕМП върху човека все още е неуловим, ефектът върху едноклетъчните организми е доста очевиден. Човешката микробиота, включително кожната микробиота, е свързана с много значима роля за здравето на човешкото тяло-домакин. Важно е да се разбере реакцията на микробиотата на кожата на човека на RF-EMF от мобилни телефони и лични електронни устройства, тъй като това може да е един от потенциалните механизми на заплаха за здравето на човека, породена от нарушаването на интимния и балансиран гостоприемник, микробиотична връзка. Тук изследвахме реакцията както на лабораторни щамове на култура, така и на изолати на кожни бактерии под статично магнитно поле (SMF) и RF-EMF. Моделите на растеж на лабораторните култури на Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa и Staphylococcus epidermidis при SMF са променливи за различните видове. Бактериалните изолати на кожната микробиота от 4 лица с различна история на използване на клетъчни телефони също показват непоследователни реакции на растеж. Тези открития ни доведоха до хипотезата, че нивото на RF-EMF на клетъчния телефон нарушава микробиотата на кожата на човека. По този начин, резултатите от настоящото проучване дават основа за по-всеобхватно изследване на ефекта на RF-EMF върху човешкото здраве чрез връзката човек-микробиота."
Това е резюмето на този научен труд. Преведено с Google Translate. Има още стотици материали на тази тема. Без страсти, без политическа некомпетентност и лобизъм. 
Точно и ясно е обяснено, че електромагнитните вълни съсипват и кожният, и стомашният, а след 2018г. и мозъчният микробиом, свързан със синтеза на хормони. 
След електромагнитния хаос, голяма част от който целенасочен, следва появата на вируси. И не, те не се причиняват от въздушно-капково предаване от други хора или животни. Електромагнитно предизвиканата дисбактериоза е причина за вирусите, както и за повечето телесни, ментални, психомоторни аномалии. 
Четете книжки, научни публикации, модерни научно-популярни (лобистки) материали. Мислите, че всичко знаете. Наистина - знаете много повече, отколкото знаят другите, глупавите, зомбитата.
Но тепърва, след 1-5 години ще научите нещо, което и изследвам и се боря от 12 години.
Връзката между електромагнитни излъчвания, светлина, бактерии, микробиом, храна, интернет комуникации.
Всеки има право да бъде здрав, да има здраво поколение, да е щастлив, да спи добре. Правото е борба, не даденост.
Престъпление е да си родител, даващ на детето си устройство с йонизираща радиация!  Особено с 4G, да не говорим за 5G модул. Престъпление е да си директор на училище с GSM клетки, безжична мрежа вътре. Жилище, къща, квартира на 20, че даже 500 метра до клетка на оператор? Лудост!
Има няколко хиляди научни изследвания за вредата на йонизиращата радиация (тип "Чернобил") върху ДНК, и то върху клетъчното ДНК. А след осъзнаването на ролята на микровълните върху микробиомното ДНК, което ни крепи живи и разумни (от 2 години), излиза, че вие сте безотговорни изроди, отглеждащи дефектно поколение. Не, няма значение, че от незнание, като не знаеш как, не ставаш родител.
Микровълните влияят пряко на бактерийната ни същност, която е над 99% от тялото, психиката ни, разумът, а може би и душата.
Губим връзка с околните заради замърсен ефир, не се чуваме енергийно, защото бактерийните ни ретранслатори са глухонеми. Хората стават лоши, защото не усещат човечността в ефира. Тя е заглушена.
Мнозина сте чели, че аутизъм и алцхаймер, множествена склероза, стерилитет, са предизвикани от липса на жива, на ферментирала храна. Това е само странична причина, пряката е, че бактериалната храна ни помага срещу електромагнитният геноцид около нас.
Първо, че бактериалната храна е забранена по закон, няма живо магазинно вино, а киселото мляко е стерилна помия с един лабораторен фекален бацил с патриотично наименование. Извън закона са малките заведения за натурална храна, за прясно мляко, за домашно кисело, извън закона е ферментиралото вино. 

Друго, че идат технологиите!Децата имат два родителя, единият е инженер и техничар, осъзнаващ вредата от излъчвателите. Другият е микробиолог, отглеждащ в него живо ДНК, което да го поправи и защити.
В момента с моят екип разгръщаме концепцията, осигуряване на жива, електромагнитно защитена храна. Което е медицината на бъдещето, развивана в най-напредналите ментално общества. Съжалявам, групата ни е закрита, с дефектни енергийно хора нещата не се получават.
Имам 12 години опит, и то с глобално признание. Не съм велик. Стъпил съм върху раменете на Гигантите от миналото. Миналото ни учи, какво се крие зад традициите, и че всичко пак се повтаря, от климатичните "оръжия" до вълновият апокалипсис.
Ние сме просто бактерийки върху тялото на гигантски жив организъм. Смисълът е да сме симбиотични, полезни. Когато сте в симбиоза с мегабиома, чувате го, има смисъл.

Само допреди три години за ролята на микробиома знаеха тясно специализирани среди. Сега вече всеки любопитен, зрял човек знае за ролята на чревната "флора", а мнозина знаят, че микроорганизмите са в основата на нашата имунна и хормонална система. Нещо повече, клетъчното ни ДНК е нищожен дял от бактериалното ДНК, което ни изгражда. Почти всички болести са форма на дисбактериоза на тялото.
Замисляли ли сте се, че вирусите, чумите, гриповете са бичът на човечеството? И че този бич удря не клетките ни, а нашите микроорганизми, нашият бактериален свят. Помислете и за нещо друго, щом някога е имало чума, значи е имало електромагнитен ад. Хората са се криели в "църкви", под църквите има костници на милиони загинали в този електромагнитен ад. Самите "църкви" са фарадееви клетки, погледнете ги с нови очи. Оригиналните "одежди" на "жреците" са електромагнитни щитове, не е случайно, че жреците са били "имунизирани" от чуми.
В момента цял цвят е увлечен по модата за храната, която ще ни възвърне бактериалното здраве. Това е добра стъпка към осъзнаване на ролята на микроорганизмите. Всеки вече знае за диво ферментиралото кисело мляко, за кефира от зърна, не от прахчета, за кимчи, натто, диво ферментирала туршия, реджувелак, комбуча и т.н. Няма смисъл! Та храната ви на 6-тия етаж в жилищна кооперация с GSM клетка до нея, е мъртва по рождение, или нещо по-лошо... мутирала!
Гъбите, дрождите, как пък така те от приятел, станаха враг на тялото ни?!
Замърсеният електромагнитно ефир, той съсипва бактериалната среда. Да, изследванията на ДНК, клетки показва, че особена вреда няма. Но в тези официални изследвания, спонсорирани от корпорациите, няма да видите нито едно изследване как влияе телефонът ви на зреенето на туршия, оттам и на вашият микробиом. Много по-евтино изследване от това с мишки, които имат тотално различен от нашият микробиом. 

Прасетата и козите (регионални породи) биха били отличен индикатор за включването на 5G мрежата, но ги изтребиха, защото бяха склонни чрез дисбактериозата си (грип, чума) да покажат дефектите в околният фон. Прасета и кози имат много близък с човешкият биом.
Пчелите и птиците, също са бактерийни индикатори, много добри. Медът от пчелите вече не е мед, защото в тази среда, бактериалната му съставка е ялова, стерилна, не носи същите ползи като преди 100 години. Важи за млякото, за яйцата, за кърмата, за всичко.
Електромагнитните вълни, особено високочестотните съсипват бактериите ни, и правят от фунгите, източници на нервотоксини. В един замърсен електромагнитно свят всяка гъба, всяка дрождичка, индуцира в себе си лоша енергия, която поражда отрова.

5G стартира, вложени са трилиони, изследвания за милиарди, че всичко е наред. Всички политици, одобрили това, многократно заявиха, че не не знаят нищо за вредата, но имало експерти. Самите експерти пък бяха някакви електричари на заплата към телекомуникационни компании, нямаше микробиолози, биофизици, физиолози. Такива, като от статията по-горе.
Навсякъде, където се задействаха мрежите, последва брутална дисбактериоза, смърт на микробиома. Това не е само коронавируса, грипните заболявания. Това е депресия, неадекватност, лош сън, кръв от носа, апатия, липса на самочувствие.
През 2013-та пуснаха 4G, последва незабавно "птичи грип", птиците дадоха фира, славеите замлъкнаха, дивите пчели изчезнаха. Подобрихме храната си, оцеляхме, микробиомът ни се адаптира.
Сега ще ни смачкат, всички храни на които съм ви учил, в тази среда няма да са живи, хлябът няма да втасва при мощна клетка до вас, киселото мляко няма да е с отрицателен редокс потенциал, живата ви напитка няма да е жива.
Ролята на подземията за правене на жива храна, ферментация в електромагнитен фарадеев кафез, чрез инфрачервена постоянно токова светлина, екраниране на хладилника, защитни глинени съдове, как може да проверите какво се случва с електромагнитния фон чрез сок от кисело зеле и ORP метър, много искам да науча повече от вас, за да оцелеем в този гнусен свят. 

Имайте предвид, че електромагнитен модулатор е и LED лампата, която уж излъчва светлина, но това е фалш, зад луминофора има мощен UV излъчвател, и то в модулацията на 5G (26GHz). LED лампите са стерилизатор, доброволно зло у дома. Тази светлина води до мутации, до стерилитет. Стерилитет идва и при носене на мобилен телефон до детеродните органи, а безжичните технологии около незащитеният плод, води до деформации и стерилност при новородените.  
За "десерт" ще ви покажа няколко интересни факта, които може да проверите сами и да сметнете колко прави 2 + 2.
Първият град в действаща 5G мрежа. Ето какво става сега в този град. Проверете хронологията на включването на мрежата и настъпването да дисбактериозният ад. Проверете 5G мрежата на Италия, най-модерната в Европа. Япония, Швейцария, Южна Корея? Всеки път като има огнище на вируси, проверете къде е и какви технологии са задействани скоро там.
Интересно съвпадение от 1981-ва? По-скоро създателите на безумието сега са били фенове на автора и на книгата, и имат достатъчно власт да започнат точно от същият чинайски град.
Препоръчвам ви друга книга, където всичко е казано в пряк текст. 
Очевидно е, че живеем в състояние на глобална война. Глобален електромагнитен апокалипсис. Пазете се.
Бъдещето? Погледнете първата снимка (графика). Честотите постоянно ще се увеличават, върви се към терахерцово прочистване на човека, никой няма да оцелее. 
Ще бягате към "природата", сред чукари и планини? Няма да стане. Имате ли смартфон, интернет, умен часовник, ще ви открият. Новите мрежи вече са интелигентни и сами определят кого, с каква радиация да облъчат. "Спътници" (аеростати), автономни дрони с облъчватели, не са фантастика. Бягащите, ще бъдат най-облъчени, в голям град, с екраниран дом, кухня за ферментация под земята, имате шанс. 
В заключение ще ви споделя мнение на човек от Фейсбук за това, което става в Чина.
"Д.П., 44 г. Живее и работи в Ханджоу, Китай от 10 години 
По-тихо от обикновено, но няма паника и всичко е заредено. Маската е задължителна, ако излезеш извън комплекса (където живееш - бел.ред.). Персонален зелен е-код и нормална телесна температура е задължително условие, за да влезеш където и да е. В Китай почти 99% е cashless плащания и всичко по някакъв начин е свързано с телефон! Къде ходиш, какво плащаш, с кого се срещаш - плащаме експреси, билети, метро, такси, авотобус, влак, самолет, храна, закуски, тол гейт, бензин - каквото се сетиш, с телефон. В Китай услугите са на много много високо ниво. Без телефон си за никъде! С телефон може да не излизаш от вас.
Във всеки момент знаят къде си бил. Ако не си бил в заразен район и не си имал контакт със заразен или съмнителен, имаш зелен е-код в телефона. Ако си минал дори транзитно през заразен район, ставаш оранжев или червен в зависимост колко е сериозно. Минеш ли някои от сериозно заразените зони, ставаш с червен е-код и имаш право единствено да си седиш у вас и да се изолираш 14 дни. Носят ти до вратата каквото имаш нужда! И те проверяват два пъти на ден - температура и здравословно състояние. Ако да кажем се качим във влак и впоследствие се установи болен, ставаш с жълт е-код и следва същата процедура.
Преди да излезеш от жилищния комплекс и за да влезеш обратно или преди да влезеш където и да е, включително тол гейт на магистрали, проверяват е-кода и температурата! Тотален контрол. Преди месец забраниха трансфер на кеш пари между провинциите. Никой не приема кеш, където и да е. Без маска на обществено място ще те набият или глобят и порицаят."
 

Знам, че текстът не е най-информативният канал за поднасяне на информация. Препоръчвам ви това видео, което може да стартирате и с автоматичен превод на български. 
 


Коментари