Translate

Изпитание за човечност

Видяхме пародията на здравна система и държавни консултативни органи. Всичко, посъветваха хората се оказа абсолютна лъжа, която им навреди многократно.
Знаете ли, че в град Ухан, където са се събрали над половината лекари на цял Китай, смъртността се оказала много повече пъти от там, където хората са оздравявали сами?
И така, ето какви глупости ни кара да правим класическият лекар, който хал хабер си няма от здраве:
  • Хирургическа маска. Тя е като дъждобран от рибарска мрежа. Допускам, че рибарската мрежа на главата е по-добра защита, отколкото смехотворните маски, надянати от по-голямата част от населението на планетата. Има маски, с много висок клас защита от ултра фини замърсители, но и те не се спирачка за много по-фините вируси, ако разбира се вирусите са това, което ни показват по компютърните анимации. Маската ограничава дишането, болен от пневмония човек с маска, вместо да се излекува, задълбочава проблема, а маската му се превръща в развъдник на патогени, на гъби, плесени. Къде се унищожават тези маски, с намножени какви ли не зарази? Здрав човек с маска, се разболява по-бързо, защото ако маската улови патоген, тя с влагата си, с идеалната си памучна среда и чудна топлина ще ги намножи така, че и здрав имунитет би дал фира. 
  • Ръкавиците. Те запарват ръцете, появяват се екземи, гъбични и вирусни образувания, които после се разпространяват къде ли не. 
  • Спиртът за ръце, убива микробиома, изсушава кожата и тя става беззащитна срещу патогените. 
  • Също така действат и антибактериалните сапуни. Те убиват единствената ни защита срещу заразите, нашият кожен микробиом. Ако и да има нужда от дезинфекция, то тя трябва да е с ниска киселиност, а не с висока. Оцетът е идеален антидезинфектант. 
  • Хлорните препарати. Те изгарят дробовете ни, убиват микрофлората в тях, и ето я предпоставката за пневмония. 
  • Хората да се изолират. Пълна глупост. Стоейки на студа в опашки пред магазини и аптеки, дори здрави хора се разболяват. Естественият здрав биом на здрави хора се приема от болни и аномалията се поправя много по-бързо. Проверено в лаборатории с мишки, зайци, маймуни, стотици публикации за което.  
  • Стой вкъщи, спаси останалите! Без движение, метаболизмът катастрофира, тялото залинява, дробовете атрофират. И идва тежката форма на по принцип лек грип. 
Тази година за първи път пораженията от сезонните грип и пневмония са толкова ниски, проверете статистиката. Знаете ли защо? Защото не се изписват антибиотици и хората оцеляват.
Ако върлува мощна вирусна епидемия, тогава защитата е точно обратната на предписаната.
  • Ръцете и подът се обработват с оцет, стара комбуча или друга кисела жива течност. Има много препарати с ЕМ (Ефективни Микроорганизми).
  • Най-добрата превенция срещу вируси са дивите бактерии. Една глътка зелев сок (дива ферментация) и в устата ви с часове нито могат да влязат, нито да се отделят никакви вируси. 
  • Изолирайки възрастните от младите, горките умират, защото имат нужда от обогатяване на биома си. Някога се справяха сами, като го взимаха от животинките до тях. Но нали по лъжлива тревога им избихте козите, прасетата, отнехте им кравите, пилетата. Затворихте ги в скапаните си панелки. 
  • Движи се, поти се, това чисти тялото. Профилактиката на лимфната система е от изключителна важност. 
Благодаря на Създателя за тези времена. За това изпитание за човечност, за разум.


Коментари