Translate

Квантовият биом

 
Вероятно сте чували за квантовата механика, въпреки, че звучи фантастично, тя е далеч по-логична от смехотворните внушения на Айнщайн.
Материята е вълна, но как, нещо трябва да има по средата, не може така човек да е уж мускулест маймуняк, а едновременно с това и електромагнитно създание.
За да има нещо електромагнитна същност, в него трябва да има и антена, и генератор на честота и източник на енергия. Батерия + генератор + антена = квантов човек.
Тялото ни е антена, кожата, косъмчетата, ръцете, стърчащите гениталии. 
Не само излъчваща, а и приемаща антена. Очи, уши, нос, вкусови рецептори, трето око, това са нашите приемници за квантовата същност на вселената.
Ок, а де е генератора? Очевидно е разумът, а душата е функция на разум, приемник, предавател и връзка с мрежата, хармония с безкрая.
А батериите? Очевидно това са бактериите в нас, които са носител на ДНК-то, пазител на имунитета, синтезатор на имунитета, източник на ензимите и хормоните, и генератор на ток.
Битува мнение, че храним тялото си с храна. Това не е така, даваме суровини на бактериите и те правят всичко останало, преобразувайки материя, в енергия.
Но всичко не е толкова просто, защото самите бактерии са и микро антени, и микро генератори и микро централи за ток. В дълбочина, те също са изградени от... бактерии на бактериите и така до безкрай.
А ние изграждаме тялото на нещо повече, тяло, с което би трябвало да сме в хармония. Тялото на Гея. Мисловната ни дейност е в синхрон с честотата на това тяло, Шумановият резонанс. Би следвало да сме в хармония с дърветата, животните, океаните, всичко.
Ние сме много специални гигабактерии, ние сме разумният мегабиом. Частички от тъканта на разума.
Гея се пробужда, Шумановият резонанс се опитва да расте, или ще се пробудим с нея, или гигадокторът ѝ, ще изпише антибиотичета, за да ни рестартира.
В нас също има бактерийки на разума, което наричам психобиом.


Коментари