Translate

До Луната и обратно

Това, другари е космическият кораб, с който НАСА "кацна" на Луната, че даже се и върна. Увеличете снимката, много детайлно я разгледайте. Който разбира от фотография, нека се замисли за осветление и перспектива, типична студийна снимка.
Това са "снимки" от НАСА на Земята, която уж била кълбо. 
Пълна лъжа! Нито Земята е такава, каквато ни я представят, нито човек може да напусне небесният свод и да се отправи към светилото Луна, създадено от някого. Представете си експедиция на аквариумни рибки към домашният ви полюлей.  
Това твърдят, че било вирус 

А това пък било, коронавирус

Ако говорим за микробиология, то тя анализира безспорно съществуващите бактерии и фунги, археа и евентуално бактерийни вируси. Всичко останало явно е компютърна анимация и въображение на болни мозъци. 
Доказателство за което са ваксините, които са пълен абсурд - те са смес от тежки метали, химия, мъртви тъкани на животни и генетичен материал от мъртви деца. Болни мозъци. 
Това пък било бактериофаг, така нареченият разрушител на бактерии. Под електронен микроскоп. Ама я се осъзнайте, това е просто въображаема структура на иначе надарен графичен дизайнер. Такова нещо няма как да съществува. 
Ето какво се случва според не много здравото въображение на вирусолозите.
И това е най-добрата им анимация, нищо повече. В същото време IBM пишат буквите си атоми и го показват във видео. Вижте това видео, атомите се виждат отлично, нима не може да се види някакъв си вирус така, ако наистина го има? Вижте с какъв надпис завършва видеото... THiNK.
Филмче на IBM, нарисувано с атоми
 
Харесвам да гледам какво става под микроскопа, виждам батериите, те без съмнение съществуват. Но теорията, че някакви теоретични вируси ги убиват, се базира основна на тежка науковидна терминология, биохимични формули, никаква логика и никакви вменяеми доказателства. 
От друга страна, бактериите се чупят, а те са сложни техногенни единици. Имам си чаркове, спори, дефекти. Като се потрошат, образуват фаги. 
Но за да се счупи бактерия има два начина:
  • Тя да бъде синтетична, ялова, изкарана от живата си среда и насадена в... представете си тигър отгледан в зоопарк, пуснете го в природата, няма да оцелее и седмица. 
  • В тялото ни няма как да има зловредни за основната му съставляваща, за бактериите ни структура. Но чрез външни електромагнитни полета, микробиомът може да деградира, дори да мутира. И да руши, а не да гради.
Никой учен никога не е отричал, че "вирусната" инфекция е дефект на микробиома. Предизвикан дефект, дали чрез стерилна храна, дали чрез лош начин на живот, радиация, алкална хигиена, окисляващи тежки метали. 
Тогава защо лекуват вирусите, чрез стерилизация на микробиома, чрез антибиотици, химио и лъчетерапии. Чрез йонизираща и нейонизираща радиация. 
Много е вероятно масовите прояви на дисбактериоза (микробна недостатъчност) да се причинява не случайно и чрез епидемии, а чисто технологично. Чрез:
  • Стерилизация на храната;
  • Химикали, вредни за дивият биом;
  • Заместване на диви, дейни щамове в лабораторни, ялови, склонни към мутации. Неслучайно толкова рекламират киселите млека с 1-2 основно фекални (от крави) щама, какъвто е и LB Bulcaricus;
  • Всички храни от втората световна война насам са с фалшива ферментация, липсват диви щамове или както в хляба место млечно-кисела ферментация има синтетични термофилни дрожди;
  • Антибактериална, химическа, токсична хигиена;
  • Агресивна, електромагнитна, техногенна среда;
  • Заместване на микробиома ни чрез ваксини, с дефектни животински микро субстанции.
А вие, вярвате ли им? Да сте виждали бактериофаг лично? Или кълбовидни като Земята коронавируси?
Много е вероятно в нас да има тежък конфликт, замърсяване от "счупване" на непълноценни бактерии, опит да имаме "имунитет" от ялови лабораторни микроорганизми. Ролята на бактериите е огромна, те регулират хормоналният баланс, синтезират витамини, ензими, а и организират изтъкаването на самите тъкани. Но когато се ограничат, подменят, те не се справят с функциите си.
Нещо важно, може да се говори за глобален биом и глобално електромагнитно поле, в което сме в единна връзка. Животни, растения, насекоми, всички натурално и щастливо живеещи организми са част от нашия биом.
Досега срещу този Мега Биом бе извършвано чудовищно престъпление. Не със замърсяване, не с боклуци или свръх производство, както изглежда на пръв поглед. А целенасочен геноцид - организация на обществото да се откъсне от природата, да заживее в електромагнитни затвори. Гори, традиционни култури, добитък, насекоми, риби, диви животни бяха изтребени, за да ни откъснат от Мега Биома.
Пазете се, сега настъпва Време на Промяна. Глобалните елити се сменят.
Не се поддавайте на паника, просто оцелейте. Предстоят златни години, Възраждане, а според мнозина конспиративни теории и край на Старостта, което аз съм обяснил в някои материали, че тя е аномалия, ако живеем в сват, в който има правилна енергетика.


Коментари

Публикуване на коментар

Привет, приятел. Всички коментари се одобряват от модератор. Не разходвай време, ако коментарът ти не облечен във факти и личен опит, липсва полезност за читателите.