Translate

Зомби бактериите, тъмната страна на хидрата и лимфния биом

Вируси няма, има фаги - потрошени бактериални части. Има и бактериални вируси, побъркали се бактерии.
Вирусите са зомбита на живи или мъртво родени бактерии. И те са в постоянна битка с живота. Ако зомби микрофлората вземе превес... тялото ни дава фира във всички направления, мускули, кости, мозък, хормони, витамини, нервна система.
Причини за наличието на зомбита са:
  • Лабораторните пробиотици, които са стерилни и умират бързо. Или ги поемаме в кома и те умират веднага във формата на прахче, без да им се даде шанс да се събудят.

  • Антибиотиците, след които остават трилиони зомбита.
  • Микровълновите лъчения, които зомбират бактериите, разпарчатосват ги, а някои от тях обръщат резбата.
  • Алкалните напитки (вода), химическите добавки в храната, токсините и металите в храни.
  • Късото съединение по веригата стрес-мозък-хормони-слънчев сплит-стомах.
Същото вероятно важи и за фунгите, дрождите, гъбите. По всяка вероятност раковите "клетки" са обсебени от зомби гъби тъкани или е обсебена от гъби, дефектна бактерия, която се възпроизвежда в "тумори".
И все пак, кой раздава шамарите? Натто бацилите са терминатори на зомбита. А кефирената симбиоза от бактерии и дрожди, влиза и отмива цялата мърша от зомби бактерии. Оцетните микроорганизми и те не си поплюват, а едно вкиснато вино как само помага. Всичко бактериално активно, което прокарва, помага.
Убеден съм, че бактериалният свят в нас е честотно зависим, в токсично честотно тяло, включително и с тромава, нисковибрационна обвивка и съдържание, виреят дебил бактерии, нещо като държавни служители. С повишаването на честотата на Гея, микрофлората ни ще се промени, вероятно и ще намалее много. А това ще доведе до нов синтез на хормони и до задействане на третото око. А оттам и невиждани способности на духа и тялото. Духът е електромагнетизма в нас, основата. Тялото е просто инкубатора за бактерии. 
Една теория, която предстои да развия е, че затлъстяването, забавянето на метаболизма не е от лакомия, а от вълнови аномалии като смартфони, компютри, място с много излъчватели. Няма значение, колко калории ядем, а кога и къде, дали в активно чуждо поле или в планина, на село, сред електромагнитна тишина. Помните ли като малки, когато нямаше GSM мрежи колко храна консумирахте, не е ли в пъти повече от сега? 
Липсата на енергия, апатията също е свързана с електромагнитната енергия около нас, която неутрализира духовния ни електромагнетизъм.
В тази връзка съм длъжен да направя връзка между "хидра" и лимфа - една на пръв поглед абсурдна теория. Наименованията са съзвучни, а на много езици и доста близки.
Науката отказва да обясни реалната роля на лимфата. Допускам, че това е акведуктът на бактериите в нас, те се транспортират, комуникират, погребват, женят, раждат чрез нея.
Когато тялото изпадне имунна катастрофа, подуват ли ви се лимфните възли? А след антибиотична терапия?
Нервната система е друга комуникационна линия между щабовете на биома и микробиома.

В нас има много системи, много командни центрове.
Когато бактериалната ни среда се разстрои, деформира, зомбира, тогава лимфата става паразит, там зрее друго същество, човек губи човечността си. Демон - опонент на Душата. Вместо добра симбиоза, настъпва обсебването от друго същество, чужд разум.
"Хидрата" може би е персонификация на нашия обезумял бактериален свят. Инг и Ян излиза от равновесие, колелото спра да се върти.
Твърди се , че "Хидрата" е безсмъртна, тя напуска мъртвото тяло и търси ново. Е не е ли това и микробиома в нас, той не може да умре.
Твърди се, че "Хидрата" се опиянява от нашите емоции, любов, доброта, а дали пък не става демон от нашите омраза, ревност, национализъм? И ни дава нещо в замяна, сератонин, мелатонин и други кеф хормони са функция на микробиома, съответно стрес хормоните - също. 
При добър микробиом, "Хидрата" е нашата по-тъмна страна. Убеден съм, че бидейки съзнанието ни в сън, "Хидрата" се развихря в своя паралелен свят. 
Предстои дискусия с приятели и развитие на темата. 
За заключение малко материали за размисъл.


Автоматичен превод на резюмето от научната публикация:
Мезентериалните лимфни възли са места, в които транслоцираните бактерии подбуждат и прогресират имунологични отговори. Поради тази причина разбирането на микробиома на мезентериалните лимфни възли при възпалителни заболявания на червата е важно. Бактериалният профил на мезентериалните лимфни възли на болестта на Крон е анализиран с помощта на независими от културата методи само в едно предишно проучване. Това проучване има за цел да проучи микробиотата на мезентериалните лимфни възли както от болестта на Крон, така и от пациентите с улцерозен колит.
Методи:
Мезентериалните лимфни възли са събрани от пациенти с болестта на Крон и с улцерозен колит, подложени на резекция. Общата ДНК се екстрахира от мезентериални лимфни възли и се оценява за наличие на бактериална ДНК [16S]. Цялата работа е завършена в стерилна среда, използвайки асептични техники. Пробите, положителни за 16S ДНК, са подложени на следващо поколение секвениране и са идентифицирани идентичността на бактериалния фила и видове.
Резултати:
Мезентериалните лимфни възли на болестта на Крон имат ясно различен микробен профил от този, наблюдаван при улцерозен колит. Относителното изобилие на Firmicutes е по-голямо при възли от пациенти с улцерозен колит, докато протеобактериите са по-обилни при болестта на Крон. Въпреки че видовото разнообразие е намалено в мезентериалните лимфни възли на пациенти с болест на Крон, тези лимфни възли съдържат по-голям брой по-малко доминиращи фила, главно фузобактерии.
Заключение:
Това проучване потвърждава, че има различни разлики между болестта на Крон и улцерозен колит мезентериални микробиоми на лимфните възли. Подобни микробни различия могат да помогнат при диагностицирането на болестта на Крон или улцерозен колит, особено в случаите на неопределен колит по време на резекция, или да помогнат за обясняване на механизмите им за развитие и прогресиране


Коментари