Translate

Бактериалната редокс вана

Съмненията, че "вируса" е биологичен, а не техногенен, стават все по-рехави. Все по-очевидно е, че около нас има техно-прах, който бива електромагнитно активиран, и това от над 10 години мори хора и животни. Справка: аномалиите с пчели и птици, прасета, кози. Концепцията е описана и в литературата "Обитаемият остров" на Стругацки.
Но стига литературни отклонения.
Навън е опасно! Твърдят го и официалните, корумпирани, некомпетентни власти.
Ваната - тя има друг смисъл, тя е неутрализатора на вируси и "вируси".
Механизмът на действие е:
  • Мощна бактериална среда (диви бактерии, археа, дрожди, симбиотични бацили). Тази среда атакува мощно всеки вирус и го анихилира, както никое друго средство.
  • Биологично осигурено отрицателно ORP. Редокс кислородът прегазва свободните радикали и наказва окисляващите агенти. 
  • Ниско pH, което дава накъсо всичко излишно техногенно, както и татогенно. Патогените обичат алкалсност, не киселост. 
  • Соли и глини, осигуряват електролит за действието на бактериалния електромагнетизъм, а метала в глините, превръща ваната в голям оргонит. 
Бактериалната вана има някои особености за организация:
  • Желателно е да е чугунена, което осигурява вълново гасене на недобрите честоти и защита от магнитни аномалии. Чугунът е окисляващ, метал, затова е много важен качественият емайл.
  • Водата се пълни топла, но се оставя поне половин час да се изпари хлора от нея.
  • Желателно е да се пълни през душ или филтър с шунгит, зеолит филтрация.
Случайно или не, принципите на стандартната масоно-американо-евро-престъпна хигиена е точно обратната на бактериалната концепция. Стерилизираща химическа отрова (хлор и флуорид), ултра-алкални препарати, убиващи микробиома, токсични акрилови вани, гелове, ароматизатори и различни други вредности. 
Подготвям, в процес на зреене е бактериален супер стартер за вана с натто-кефир-роза ферменти, глина, шунгит, соли, златно нанофолио, ванилиа и джинджифил натурален екстракт.
Ще бъде обявена скоро тук, за тест и поръчка. 

Коментари