Translate

Глобалната радиация

Това, което меко ни престават като короновирус е глобална техногенна катастрофа.
За което свидетелстват маските за прахови частици.
Механизмът е ясен вече за мнозина, разпръскват се ултра-фини прахови частици, чиято големина кореспондира с дължината на вълните на новите мобилни "комуникации", за да се постигне това, което се е постигнало.
Свикнали сте, че има йонизираща радиация от атомни бомби и гръмнали атомни централи.
Нейонизиращата радиация е по-страшна, което виждате сега. Всъщност за йонизиращата няма кой знае какви реални данни, че е толкова вредна, колкото ни показват пропагандни филми и героични сериали.
Електромагнитният смог уврежда не ДНК-то на генома ни, а смазва функционалността и растежа на микробиома, който е синтезатор на витамини, антитела и хормони.
Което и се случва в момента.
Без синтез на хормони, спите лошо, чувствате се нервно, няма как да избягате от апатията, паник атаките. Потене, тремор, влечение към алкохол и други стимуланти, поради липса на хормони.
За никого не е тайна, че бактериите в нас синтезират витамини и антитела, само глупак може да ги очаква от лекарства. Бактериалната ни среда е в електромагнитен шок, съответно имунната система е слаба. Самите микроорганизми са квантови наноструктури и си имат своя честота на вибрации. Това, че тялото не изгаря от тази радиация, по никакъв начин не означава, че микробиомът не страда. Никой не е оцелял без бактериална среда, това е крах за тялото. При окислен, изпържен от ЕМ радиация микробиом, следват гъбички, вируси и рак, рак и пак рак.
Три основни електромагнитно крехки биомни системи в тялото ни, които дават фира в електромагнитната буря около нас. Мозъкът, сърдечният ритъм и репродуктивните органи.
Направи експеримент. Вкисване на млякото по цял свят! В ЕМ среда се прецаква, а млякото в природата без ЕМ се самозаквасва до годно за ядене. Повечето от вас знаят, че би буря и гръмотевици, млякото дава фира.
Пълна деградация на ферментиращите храни в условията на електромагнитна катастрофа. Заквасете един буркан с кисело мляко, покрит изцяло с алуминиево фолио и един без. Измерете с ORP метър, истината ще блесне!
Грипо-подобните аномалии са нищо, много по-опасни са аномалиите със сърдечната дейност, възрастните хора масово умират от сърдечна недостатъчност. Хранете ги с натто, най-мощният, анти-радиационен бацил е сенната пръчица.
Жесток бич по цял свят е бумът на ракови заболявания, от нищото, направо в последен стадий. Раковите структури са мутации, в следствие на окислени тъкани, при слаб антиокисляващ микробиом. Кефир от натурални зърна, в екранирани бутилки.
Масови прояви на аномалии със зрението. Препоръчвам ви лозови капки с див пробиотик и сребърна йонизация, но тази година незнайно защо, лозов сок почни няма.
Проблеми с бъбреци и черен дроб? Вижте урината си. Това са електромагнитни аномалии. Пийте живи напитки като реджувелак, лакто-лимонада, зелев сок, джинджифилова дива бира, ментова комбуча и др.
И това ако не е радиационен апокалипсис, то кое?
Да, имате нужда от прахови маски, но и от електро-магнитно защитени костюми, с каквито Китай и Швейцария от две години са плашещо въоръжени.

Плодът! Всички бременни жени в тези условия са под огромен риск, поради което е препоръчителен специален EMF протектор.
Сигналната лампичка, че сте изпържени е паренето по кожата, болка в зъбите, херпеси в около устата, необяснимо потене, тъмна урина.
Като наложим върху всичко това, мощната промяна на магнитното поле на Терра(риума), на шумановите честоти, нещата стават страшни. Дните се движат като часове, а новата реалност няма нищо общо със старта. 
На снимката виждате в началото виждате част от моя лекция от лятото на 2019-та година. Тогава на много хора им се струваше странно, това за което говоря. Сега всеки опитен майстор на ферментирала храна знае, че трябва да я екранира.  


 
За обичащите линкове и наука, предлагам близките няколко месеца да се захванат да прочетат тези материали .


Коментари