Translate

Истинският Човек

Има Човеци, хуманоидни биороботи и еволюирали маймуни. Това разбираме от теориите на учените и догмите на религиите.
Всяко създание, било то грешно или Свято, е дарено със свободна Воля. тя е неотменна част от всички Вселени. Уважава я и Доброто, и Злото.
Всички телесни, комерсиални, парични светове, рано или късно стигат до катастрофа с електромагнитната си същност, която е променлива, растяща. Справка - квантовата механика.
Всяка Вселена, свят, общество еволюират, но не като по учебник, а ментално, духовно.
Терра(риумът) ни влиза в нови измерения на енергиите, времена и пространства, в това няма никакво съмнение. Шуманова честота, пулсиращи и нови "звезди", НЛО, глобално "затопляне", молекулярен кислород и водород с друга маса, нови елементарни частици... много са индикаторите за това.
Вселената е създадена за Човеци, те ще оцелеят. С помощта на светото причастие и отключване на многомерният си Дъх. Това е било много пъти, пак ще стане и винаги ще бъде.
Кой е Човекът, какво го отличава от други имитационни създания или продадени души?
  • Той има Съвест, Морал, Чест. Не може да убива, наранява, погазва свободната воля на друг Човек. Направи ли го, Рестарт, и вече няма Душа.
  • Човекът може да Твори. Затова съществува, не за да имитира, копира, краде чужди постижения. А за Твори Музика, Слово, Картини, Наука. 
  • Живият Човек може да Лекува. С Духа си, Аурата, Биополе, Красотата на Душата си.
  • Само Човекът има критично мислене, той е пряк наследник на Него. Не е Раб (Сатанисти), а Чадо (Ведически култури). Човекът вижда истината и я опознава не чрез празнодумия и ръкоблудство, а чрез Дела, дела на Творец. 
  • Единствено Човек и Баща му, могат да обичат. Не чрез секс, романтични холивудски тъпотии и гей поезия, а истински. Любовта е съвокупление на Души, не на тела и драматични клишета.  
  • Истинският Човек има състрадание, дарен е с емпатия. Усеща Живота и не може да го руши. Не убива, не мъчи нашите по-малки братя по вселена. Не руши това, което не можеш да създадеш! Можел ли да създадеш комар? 
  • Човекът не е подвластен на догми, закони, божи заповеди, защото Той има в Душата си безкрайно повече Любов и Уважение към Живота. Програмите и ограниченията са за биороботи, които не могат да усетят живота, защото в тях няма божествено сияние. 
Идва Денят. Денят на Страшният Съд. Нищо не може да спре новите вибрации, честоти, пробуждане. Нито закони, нито маски, нито тонове хартийки с ликове на брадати клоуни.
Не сте Хора? Не Внимавайте. Той е милостив. Просто няма да усетите, че ви няма.
Животът е справедлив, това е съдбата. Дала ни е 200 години след последният рестарт изпитания.
2020 - Годната на равносметката. Събуждане на съвестта и състраданието. Който не ги събуди, ще остане във вечен сън.
Ной... надявам се този път повече да бъдат заслужили да не бъдат анихилирани. Много повече.
Този път се надявам нещата да си дойдат на мястото. Дори биороботите са създания на разума и трябва да се уважават. Те могат да се препрограмират да служат на Човека, а не да го третират като "гражданин", "клиент", "гласоподавател", "сексуален обект".

Коментари