Translate

Какво става в действителност?

Чували сте сте за кукувото лято? Всяко дете се е питало кога ще дойде, да му купят най-накрая колело, или да отидат на море в Африка.
Това лято дойде, лятото на края на илюзиите. Илюзиите за политика, за медицина, за пазарна икономика, за наука и за технологии.
Всичко се оказа лъжа, най-вече техническото развитие на човечеството, което в действителност се оказа един бутафорен прогрес, зад който стоеше контролирано затъпяване и облъчване не само с дезинформация, а с лъчиста микровълнова енергия.
Смартфони, компютри, лаптопи, таблети са нашите облъчватели, окови и средства за следене, за затъпяване, лъжи. Окови, които сами си купувахме и се лъжехме колко по-лъскави са.
Човеците деградирахме ментално до ниво, да бъдем анализирани и контролирани от изкуствени интелекти, свързани към мрежа, уж за социализация, но оказала се самоизолация.
Споделихме всичките си данни, връзки с реални хора, лицето си, гласът, пръстовият отпечатък, данните за финансите, за здравословното състояние, кръвната група.
Дойде короната, лъжата за прогреса се срина. Нещо за което пиша, че не съществува от поне десетилетие. Прогресират само алгоритмите за анализ на поведението ни, за контрол на съзнанието, на обществото, на личните ни свободи, уж неприкосновени права.
С лекота се сринаха всички демократични устои, основни човешки права, конституции и други илюзии. Оказа се, че съдебна система никога е нямало, или по-скоро тя е обслужвала не човека, а неговите господари, назначили си политически марионетки.
Със страшна сила се срина образованието и неговото продължение - науката. Образованието от фиктивно стана виртуално, тоест абсолютно измислено. Науката се оказа импотентна, неспособна да анализира какво всъщност става със здравето ни, когато електромагнитни вълни и изкуствени бактериални, мутирали структури започват да разяждат телесната ни обвивка.
В отбора на престъпното мълчание, чрез своите престъпни действия много ярко тъмно се открои медицината. Оказа се, че изолирайки се от нея, човекът е по-здрав от всякога. Медицина и фармация без съмнение се оказаха главни заподозрени за геноцида над човека, за неговият кратък живот с много мъка и страдания.
Функция на цялото гнило общество, което се срина със страховит трясък е глупостта хуманоидна. Глупостта на милиарди двукраки създания, които се залъгват, че всичко пак ще бъде същото. Също толкова пошло, безсмислено, тъпо, както преди.
Короната е ментална болест, пробуждане. Пробудихме се от страшният сън на хартийките без покритие, на компетентности и дипломи, зад които няма реални умения. 2020-та... първият глобален квантов преход към ново състояние на осъзнаването. Осъзнаване, че всичко е лъжа. Книгите, филмите, музиката, университетът, бракът, семейството, работата, ресторантите, туризмът, дрехите, автомобилите, спортът... ЛЪЖА.
Огромна част човеци, се събудиха от този сън. Но се изплашиха, започнаха да се напиват яко, за да се върнат пак в съня. Това не помогна. После започнаха да навиват всички да заспим масово. Не се получава някак си, усеща се, че и другите лъжат нас, за да излъжат себе си.
Срамът от лъжата, вината за самозаблудата оправда криенето на лицата, анонимността, маските, отказът да бъдеш свободен човек.
От друга страна, всички сме като напушени, пияни, облъчени. И това наистина е така, защото зад паравана на глобалната измама започна монтажът на психо-дестабилизиращи и модулиращи съоръжения, под формата на "успокоителен" газ от "самолети", на вълнова енергия, служеща за никому ненужна "комуникация". С пълна сила се налагат ваксини, ДНК модифицирани храни, напитки, нанопрепарати за "дезинфекция". За дезинфекция на живота в нас, на нашата бактериална същност и подмяната ѝ с микроорганизми с подменени гени (вируси, нанити, патогени).
А ти глупако, още ли вярваш, че на някой му дреме за жалкото ти съществуване на сватбен фотограф, спортен журналист, секретарка във фалираща корпорация, сервитьорче на курорт под карантина? Не, те ще те оставят да умреш анонимно, и доброволно, от отчаяние, от мизерия, алкохол, телесна и ментална деградация.
Вярваш, че пак ще ходиш по молове за скапани парцалки, на отровено от химикали СПА центърче, да се събираш с тъпи приятели на стерилна бира да гледаш как 22-ма чукундура театрално ритат топка?
Още ли вярваш, че има прогрес при компютрите, видеокартите, игрите?
За какво са игрите, особено мрежовите? За да те проучат, да създадат ботове, които да те заместят. В един нов свят, свят без старите човеци. Светът на матрицата.
От матрицата има само един изход, при рестарт на системите, при смяна на версиите на матриците. Сега сме в такъв период. някои от нас помнят един стар преход, преходът от социалистическа към демократична матрица.
Бъдещето? То е прекрасно, защото когато некадърен системен администратор осере нещата, винаги се появява някой който да спаси положението. А положението е сериозно, защото нашата игрална дъска сама се променя, събужда. Нови честоти, клок на Шумановият процесор, оттам и на нашите процесорчета, между ушите ни. Промяна на магнитните полюси, на географията на дъската, на историята ѝ, на температурата, налягането, големината на протоните, на броят на измеренията.
Не мога да ви наричам глупави, да си двуизмерен - пари и секс, не е дефект, а даденост.
Поздравявам 5-измерните човеци, чакат ни времена, за които дедите ни са бленували. Времена, в които ще участваме със своите нелепи тела и еволюиращи операционни системи.
Стигнахме до последно ниво на играта. После се връщаме към реалният живот. Животът отвъд купола.    

Коментари