Translate

Короната на Месото

Най-големият бич за телесната ни обвивка е консумацията на чужда, мъртва, телесна обвивка от създания, които изпитват болка, тъга, любов. Не мога да съдя никой, че консумира животни, на практика това е общоприета норма за социализация, интеграция, а и някакъв вид оцеляване.
С оглед на земетръса, който предизвика, така нареченият коронавирус и свързаните с него разкрития за ваксини, човешки органи, арденохром, генетични манипулации и аномалии, точно сега е времето истинският човек да се замисли, на прав път ли е.
Дори за умерено компетентен човек е ясно вече, че почти всички болести се дължат на ДНК деградация, включително старостта и смъртта. Когато мъртва плът с чуждо ДНК се консумира, нейната смърт се репликира в консуматора ѝ.
Особено жестоко това се случва с натоварено с приони, с мъртви геномно чужди белтъци тяло. Прионите няма как да се самозародят в Човек, това е отричане на Божественото ни начало.
Въпреки, че търтеите и абсолютни идиоти, изживяващи се като антрополози, историци твърдят, че човек е произлязъл от маймуна, хиляди години е бил дивак, ловец, хранел се е с месо, това не е вярно. Старите цивилизации на Човека са били къде по-развити от сегашното ни състояние и не са познавали тази диващина, консумацията на месо. Сега събираме трохичките от великите минали времена и населяваме руините на старите градове на Човека.
Ето какво казва Уикипедия за прионите:
"Прионът (съкращение от протеинна инфекциозна частица) е необикновен вид инфекциозен агент, който се състои само от белтък. Прионите са ненормално-структурирани (пространствено нагънати) форми на белтъците на организма-хазяин, които са способни да преобразуват структурата на нормалните белтъчни молекули в подобна на своята ненормална структура. Въпреки че точният механизъм на действието и разпространението им не е познат, понастоящем широко се приема, че те са причинители на известни от преди, но слаборазбираеми болести, обикновено класифицирани като трансмисивни спонгиформни енцефалопатии (TSE), между които скрейпи (болест по овцете), алеутска болест по норките, хронична изтощаваща болест, куру (разпространена сред канибалското в миналото племе Форе в Папуа-Нова Гвинея), болест на Кройцфелд-Якоб (CJD), синдром на хроничното изтощение (CWD), фатално фамилно безсъние (FFI), синдром на Герстман-Щрауслер-Шайнкер (GSS) и спонгиформна енцефалопатия по говедата (BSE или „луда крава“). Тези болести засягат структурата на мозъчната тъкан и всички са фатални и нелечими."
Официалната наука и медицина признават своята пълна дебилщина спрямо тази аномалия, но признават, че в основата на прионната деградация е канибализмът и консумацията на висши млекопитаещи.
Само допреди две години вярвах на глупостите на вегани, нутриционисти и всякакви онлайн палячовци относно месото. Че то било киселинно и поради това вредно. Че имало неразградим холестерол, наситени мазнини. Това не е вярно, в най-общият случай месото е алкално, а точно ферментиралата му (млечно-кисела, "киселинна") форма е по-малко вредна. При ферментация на месо, настъпва и преструктуриране на мазнините и неутрализация на холестерола.
Въпреки, че ферментацията на мъртво месо, може да го съживи, включително и ДНК, чрез ДНК на външния микробиом, то това не е основен режим за храна на Човека, а по-скоро авариен, апокалиптичен.
Всички сериозни, нелечими болести, от рак до Алцхамер са основани на белтъчна деградация, след консумация на мъртви, животински или човешки протеини.
Особено сериозно е положението при ваксините (на практика всички), в които се съдържа радиационно мутирал (живак), човешки генетичен материал (ембриони, пъпна връв, органи). Не по-малко пагубни са терапиите с чужди стволови клетки. Дори преливането на кръв е жестока терапия за човек.
Не е тайна, че ембрионален материал масово се ползва в хранителната промишленост, например в най-популярните газирани напитки, които някога са били ферментирали, сега са химическа имитация с неясен състав (ноу-хау).
Самите "вируси" са мъртви протеинови структури, които официалната наука си няма понятие как възникват и се саморазвиват. Очевидно е, че те също възникват от мъртва плът, вероятно под въздействието на лъчения. Замислете се за месо или мляко в микровълнова печка.
Като стана въпрос за мляко, със страшна сила стои въпроса за стерилизацията, убиването на протеина. Убеден съм, че само след няколко години Пастьор ще бъде обявен за най-гнусният учен, защото неговите методи за убийство на микробиома, оттам и на генома, пряко или косвено са погубили милиарди хора.
Месото, животинските протеини не трябва да се третират термично, те стават токсични, особено под въздействие на лъчиста, високочестотна енергия. Прионите във ваксините също се събуждат от електромагнитни вълни и започва ударна реакция в тяло, което няма достатъчно редокс мощ, за неутрализация на тази зараза.
Много е вероятно, човеци, които консумират месо от висши млекопитаещи (червено месо), в електромагнитно поле да деградират телесно, микробиомно, оттам и хормонално. Анализирайте състоянието си, на практика живеем в чудесни за това времена, просто отидете в близост до 4G или най-добре до 5G излъчвател, след консумация на месо, на мляко.
Консумирайки смърт, тялото ни старее и умира.
На практика няма къде да избягаме от:
  • Приони
  • Вируси
  • ЕМ лъчения
Те са на всякъде, с тях заразяват въздуха, водата, почвата, повърхността на плодове и зеленчуци, храната, с тях е наситен ефира.
Единствено може да защитим себе си, близките, децата, животните чрез:
  • Ферментирали храни и напитки
  • Микробно и оргонно активни хигиенни и козметични процедури
  • Електромагнитна защита на дома, на храната.
Това е, много бих искал да сте здрави телесно, но без ментално израстване и критично мислене, сте обречени на смърт, понякога неочаквано бърза.    

Коментари